U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Boga vam ..... Joj selekcije i tima....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
Marinovic je ublehas teski, samo pare uzima, poklopilo mu se par rezultata i stvorena fama oko njega, a obicna qrcina od trenera.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Moze biti najgori na svijetu igracki kadar, ali mi kada trebamo gol da bi smo se mogli nadati plasmanu, on ubacuje stopera i lijevog beka - grijaca klupe i juniora.
Ma nema ova generacija ni kvalitet realno, jedino što valja i igra, to su Demirović i Šerbečić, od ostalih Ćavar nije loš igrač kao ni Mujakić, ali oni ne igraju u svojim klubovima (što opet nešto govori jbg).
Ovo ostalo je goli prosjek, teško da iko dobaci dalje od kvaliteta Premijer lige
Ovo ostalo je goli prosjek, teško da iko dobaci dalje od kvaliteta Premijer lige

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Cekaj, generacija nema kvaliteta okej. Pa sto ne zove druge igrace? Mladje cak. Covjek igra sa istim 15-18 igraca! Wtf. Ubacuje ove Zrinjevce kojih nigdje nema u prvom timu. Mjenjaj nesto covjece. Ko yebena bandera stoji dole i gleda. Oh majko mila, ko je se provlacio kao kandidat za a tim. Pa ovaj antifudbal je gori od Jagodicevog.
@igrajlopte 🐦
Mozda ovaj Hadzic za Mladost proradi i pokusati sa njim i Demirovicem, jer je ovo dosta dosta sterilno bilo.
-
- Kontakt:
Covjek zadatka Vinko Marinovic,uspjesna misija u promovisanju propalih talenata i portal igraca.
Ovo je katastrofa da ne može gore od ovoga Al bukvalno mislim na fudbal generalno. Ovo što sam gledao 2h je ne ružno nego katastrofa za fudbal što se tiče kvalitete a Bgm i ovi velsani kako vrijeme uzimaju i ne daju loptu kad je prekid je isto vrlo tužno za fudbal ako se djeca od mladjih dana ovako uče da rade. I ja sam imao visoko mišljenje o Vinku i mislio sam da nije kao ostali selektori da će proširiti ekipu da mu neće centralni vezni igrati krilo i tako medjutim ne znam sta da mislim blago rečeno katastrofa znam ja da nema ni kvaliteta ovdje ali realno kakav je tek onda kvalitet welsa
Majstore, jasno je da gura propale talente, to je radio i u proslom ciklusu i to nas je kostalo kvalifikacija.
Prije pola godine na spisku U21 junior Zrinjskog Kristijan Stanic, sada je tu Gabrijel Coko junior i tribinas Jasmin Celikovic. Zasto, kada nam treba GOL, on ubacuje dva defanzivaca? Uz to, zove samo jednog napadaca a 8 defanzivaca... Pisi propalo, i ovim rezultatom se mozemo oprostiti od kvalifikacija.
Pa mi katastrofalno igramo vise od godinu dana. Neznam da li smo dali 3 gola (ako ne racunamo Moldaviju). Bez ikakve ideje. Ubacuj iste igrace. Nista nemoj mjenjati.. VELIKI VINKO. 

@igrajlopte 🐦
Normalno da je propalo, samo ne znam kakve su nam opcije nazalost.Vucevich je napisao/la: ↑19 nov 2019, 19:02Majstore, jasno je da gura propale talente, to je radio i u proslom ciklusu i to nas je kostalo kvalifikacija.
Prije pola godine na spisku U21 junior Zrinjskog Kristijan Stanic, sada je tu Gabrijel Coko junior i tribinas Jasmin Celikovic. Zasto, kada nam treba GOL, on ubacuje dva defanzivaca? Uz to, zove samo jednog napadaca a 8 defanzivaca... Pisi propalo, i ovim rezultatom se mozemo oprostiti od kvalifikacija.
Znaci poselamili smo se i od U-21 nakon U-19 i U-17. Odavno ovako lose nije bilo.
Hocemo muda, muda na teren, muda na teeereeen
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Hajde prvo da nadjemo trenera sa mudima? Jer kad trener ima muda, ili ces igrati kako znas ili neces igrati nikako. Ne krivim ja igrace toliko, ni ove ni starije. Nisu oni krivi sto ih je izabrao, oni su tu jer su dobili poziv. A druga je stvar sto vecina od njih ne zasluzuje isti. Znaci, trener sa mudima prvo. Ostalo ce doci na svoje.
Vinko je ocito (sto je i dokazao do sada) kao i zuti, oni pravi menadzerski treneri koji su absolutno nista ne pitaju. Njihovi je samo da stoje pored linije i izgledaju kao bandere i da ponekad neku nebulozu bace.
I prije negos to neko baci kako smo igrali prosli ciklus, kako smo dobri bili. Da imali smo i bolju selekciju. Sjetite se rezultata pod Jagodicem kad je imao Viscu, Vranjesa, Stevanovica itd, ali onda krah dvije godine kasnije.
@igrajlopte 🐦
Pa morate se pomiriti da tu nema nekog kvaliteta cast izuzecima,ima talenta ali sve je to dzaba kad klubovi u PlBIH ne rade na pravi nacin pa tako ovi momci kad odu u belgijsku ,drugu portugalsku cak i slovenacku ligu nestanu jer uglavnom nisu fizicki ni takticki spremni ni za osrednji evropski nivo
Koliko vidim najveci problem od A selekcije pa i ove mladje kubure sa kvalitetnim resenjima na svim pozicijama...u svakoj selekciji postoji 2-3 loša resenja ...rupe ,u kojoj ozbiljnoj reprezentaciji moze igrati Kovacevic A,Saric,Civic...
Resenje je u komsiluku ,postojanju 2-3 kluba koji bi skupili talente i radili bas kvalitetno i na kraju dosta od toga zaradjivali...slicno ovo što pokusava Sarajevo ali mnogo ozbiljnije...
Bolje je i klubovima i igracima da su zadrzali u neka 2 kluba jos 2- 3 godine Cavara,Mujakica,Serbecica,Menala,Kovacevica ...igraci bi jos malo sazreli i bolje bi se prodali ...ovako od sedenlja na klupi niko nema koristi
Za tako nesto treba malo ozbiljniji budzet i tu bi trebalo da se ukljuci malo i vlast...sarajevski klubovi dobijaju mizeriju dok beogradski klubovi dobiju u nekoliko godina na desetine miliona eura od drzave
Koliko vidim najveci problem od A selekcije pa i ove mladje kubure sa kvalitetnim resenjima na svim pozicijama...u svakoj selekciji postoji 2-3 loša resenja ...rupe ,u kojoj ozbiljnoj reprezentaciji moze igrati Kovacevic A,Saric,Civic...
Resenje je u komsiluku ,postojanju 2-3 kluba koji bi skupili talente i radili bas kvalitetno i na kraju dosta od toga zaradjivali...slicno ovo što pokusava Sarajevo ali mnogo ozbiljnije...
Bolje je i klubovima i igracima da su zadrzali u neka 2 kluba jos 2- 3 godine Cavara,Mujakica,Serbecica,Menala,Kovacevica ...igraci bi jos malo sazreli i bolje bi se prodali ...ovako od sedenlja na klupi niko nema koristi
Za tako nesto treba malo ozbiljniji budzet i tu bi trebalo da se ukljuci malo i vlast...sarajevski klubovi dobijaju mizeriju dok beogradski klubovi dobiju u nekoliko godina na desetine miliona eura od drzave
Hocemo novi pazar u pl bih...druze koliko brace u sandzaku imaju bh drzavljanstvo..pazzarac je napisao/la: ↑19 nov 2019, 20:12Pa morate se pomiriti da tu nema nekog kvaliteta cast izuzecima,ima talenta ali sve je to dzaba kad klubovi u PlBIH ne rade na pravi nacin pa tako ovi momci kad odu u belgijsku ,drugu portugalsku cak i slovenacku ligu nestanu jer uglavnom nisu fizicki ni takticki spremni ni za osrednji evropski nivo
Treba se po ko zna koji put ponoviti - igrac se stvara od 12. godine.
Od tada mora da trenira, da igra, da se hrani, da se takticki i psiholoski priprema na ispravan, skolski nacin da bi bio ozbiljan igrac.
To je u 99% slucajeva, ostalo su izuzeci koji potvrdjuju pravilo.
U nasoj ligi nema ni blizu uslova da se ozbiljni igraci stvaraju. Vec sa 20 oni su deficitu na svim poljima razvojai i niko ih nece cekati 5 godine da stignu svoje vrsnjake u normalnim sredinama.
Maksimum je ono sto je postigao Zukanovic, da sa blizu 30 dobacis do nekog talijanskog prosjeka.
Puno se prica o akademiji Sarajeva, ali se bojim da je to samo lijepa fasada i marketing, sustinski se ne ostvaruje napredak. Ne vidim nijednog igraca iz te akademije, da je otisao dalje od prethodnika? To vec radi preko 5 godina i rezultati bi se morali vidjeti.
To su stvari koje se moraju sistemski rijesiti, napraviti projekat na nivou drzave, investirati u infrastrukturu, struku. Tu mora i savez da se angazuje, inicira stvari i dovede u red.
J.ebi ga, tesko ce to ici u ovakvoj drzavi, a bez domaceg proizvoda ne mozemo imati stabilnu i kvalitetnu reprezentaciju.
Od tada mora da trenira, da igra, da se hrani, da se takticki i psiholoski priprema na ispravan, skolski nacin da bi bio ozbiljan igrac.
To je u 99% slucajeva, ostalo su izuzeci koji potvrdjuju pravilo.
U nasoj ligi nema ni blizu uslova da se ozbiljni igraci stvaraju. Vec sa 20 oni su deficitu na svim poljima razvojai i niko ih nece cekati 5 godine da stignu svoje vrsnjake u normalnim sredinama.
Maksimum je ono sto je postigao Zukanovic, da sa blizu 30 dobacis do nekog talijanskog prosjeka.
Puno se prica o akademiji Sarajeva, ali se bojim da je to samo lijepa fasada i marketing, sustinski se ne ostvaruje napredak. Ne vidim nijednog igraca iz te akademije, da je otisao dalje od prethodnika? To vec radi preko 5 godina i rezultati bi se morali vidjeti.
To su stvari koje se moraju sistemski rijesiti, napraviti projekat na nivou drzave, investirati u infrastrukturu, struku. Tu mora i savez da se angazuje, inicira stvari i dovede u red.
J.ebi ga, tesko ce to ici u ovakvoj drzavi, a bez domaceg proizvoda ne mozemo imati stabilnu i kvalitetnu reprezentaciju.
-
- Kontakt:
Kad sam ja govirio da je Vinko, onaj debil Virtual se nesto smijao i pravio pametan 
Bio sam u prisustvu covjeka iz jednog premijerligasa koji govori jednom mladom igracu koji im je stigao na probu, ako zadovoljis kod nas i budes igrao zavrsit cemo ti i poziv u mladu reprezentaciju, Vinko je nas.

Bio sam u prisustvu covjeka iz jednog premijerligasa koji govori jednom mladom igracu koji im je stigao na probu, ako zadovoljis kod nas i budes igrao zavrsit cemo ti i poziv u mladu reprezentaciju, Vinko je nas.
Zadnja izmjena: Wandelanoite, dana/u 20 nov 2019, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.
MES QUE UN CLUB!