FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nemojte ga banovati, hoće da se spasi sramote 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
E ne vjerujem. Sut u okvir nisu imali prvo poluvrijeme,a zabili dva gola jer su Kerla i Bogicevic glupi i onda nesto pricaju. Kad su zakidali Zelju proslu polusezonu svi ste se smijali. Svirali protiv nas penale iz ofsajda, 5-6 nepostojecih ofsajda za vrijeme jedne utakmice,ali tad to nije bilo vazno. Jednostavno smo vas nadigrali. Onaj vas je cupao Musu i onda pao. U toj situaciji i jedan i drugi su krivi. A vidim spominje se ruka onog nekog igraca Slobode. Kontakta je bilo. Minimalno,ali je bilo. Govorio sam za Mladost da je zasluzila bod za Slobodu kazem da nije ni bod zasluzila. Jednostavno smo bili bolji i to je to. Ko gubi ima pravo da se ljuti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Dovesti ordagica i subica na ljeto
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
i Zilkica druzeirfo je napisao/la:Dovesti ordagica i subica na ljeto
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Ordagić sigurno može vani, a Subić je igrač Partizana, sumnjam da bi ga oni pustili. Mogli smo ga i ranije dovesti na posudbu.irfo je napisao/la:Dovesti ordagica i subica na ljeto
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Publika, atmosfera, manijaci
Istok grmi
predobro izgleda
Lendrić
prvi golgeter lige
Golčina Stanića na kraju
Kerla
doslovno je poklonio gol Slobodi, kakav blockout u njegovoj glavi, šta mu bi
inace je ostatak utakmice odigrao sasvim dobro

Istok grmi

Lendrić

Golčina Stanića na kraju

Kerla

Puno ga je SP nafuro da je igrac. Mogao bi malo biti klupiran.Virtu4l je napisao/la:Meni se učinilo da je bio fauliran u onom duelu, a Kerla nije smio propustiti loptu. Katastrofalni.bhsport je napisao/la:Prvi gol je greska najglupljeg stopera Bogicevica
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Zavrsio je on sa partizanom ja mislim, dovest ga na posudbu ako ne dobije raskidVirtu4l je napisao/la:Ordagić sigurno može vani, a Subić je igrač Partizana, sumnjam da bi ga oni pustili. Mogli smo ga i ranije dovesti na posudbu.irfo je napisao/la:Dovesti ordagica i subica na ljeto
sto se ordagica tice, za njega platiti odstetu koja nije visoka sigurno, pare naravno uzeti od lendrinog buduceg milionskog transfera

Kako bi lijepo bilo imati Subica na lijevom beku
Nije se radovao kod gola mozda je to neki znak
PS. KAKVI SMO MI GIGANTI

PS. KAKVI SMO MI GIGANTI
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Da i ja sam primjetio to da se nije radovo, nece covjek da guzicom vrata zatvoriMerhaba je napisao/la:Kako bi lijepo bilo imati Subica na lijevom bekuNije se radovao kod gola mozda je to neki znak
![]()
PS. KAKVI SMO MI GIGANTI
HVALA VAM NA SVEMU. SVIMA !!
Navijaci , atmosfera, upravi kapa do poda za sve do sad sto su uradili .. Hvala im velika
istok izgleda dramasticno , ljudi grmio je istokk
IVAN LENDRIC KLASA NAJCI NAS NAPADAC PO MENI POSLIJE RATA
STANICC GOLOM I PARTIOM VECERAS DOKAZO JE DA IMA PREDNOST U ODNOSU NA STOJANOVICA .Kakva golcina
Odbrana nam je veceras podbacila. idemo u Mostar bez kalkulacija na pobjedu, samo nam nece igrat ugljesa, Bod bi bio odlican ako sloboda mlatne sarajevo.... VOLIM TE ZELJO

Navijaci , atmosfera, upravi kapa do poda za sve do sad sto su uradili .. Hvala im velika

istok izgleda dramasticno , ljudi grmio je istokk

IVAN LENDRIC KLASA NAJCI NAS NAPADAC PO MENI POSLIJE RATA

STANICC GOLOM I PARTIOM VECERAS DOKAZO JE DA IMA PREDNOST U ODNOSU NA STOJANOVICA .Kakva golcina

Odbrana nam je veceras podbacila. idemo u Mostar bez kalkulacija na pobjedu, samo nam nece igrat ugljesa, Bod bi bio odlican ako sloboda mlatne sarajevo.... VOLIM TE ZELJO

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Zbog ovakvih utakmica i večeri se navija za Željezničar. Nadam se da će se ovako nešta ponovo dogoditi u skorijoj budućnosti jer dosta je prošlo od njukastla.
Skretati fokus ove velicanstvene noci u kojoj je bilo prelijepo biti navijač FK Željezničar na neke primjedbe o suđenju je apsurdno i to može samo onaj ko danas se nije naježio na govor Ivice Osima, onaj kome nije bila prelijepa bakljada na svim tribinama stadiona(mislim da je to prva od one utakmice sa čelikom 2000 neke godine kada smo titulu osvojili), onaj kome nije neobična grbavica sa ovim fantastičnim istokom(kao da nije to taj stadion).
A imam osjećaj da 80% "stručnjaka" koji koriste ovaj vid medijskog prostora nije prešlo prag svoje kuće danas, već uvaljeni u fotelji uz komentar dotrajalog komentatora Igora Kristića baljezga i laprda kako stigne.
Ovo večeras je bilo mnogo više od obične utakmice, ovo večeras je bio najbrojniji okup familije Željo poslije rata na Grbavici i yebali smo im znanje na terenu.
Željine utakmice u ovoj divljini od fudbala i društva postaju porodični izlasci i porodično druženje. Prelijepo je vidjeti roditelje sa djecom na Grbavici jer upravo to je Željo!
Ivan Lendrić FENO MENO MENALNO IGRAŠ !
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Skretati fokus ove velicanstvene noci u kojoj je bilo prelijepo biti navijač FK Željezničar na neke primjedbe o suđenju je apsurdno i to može samo onaj ko danas se nije naježio na govor Ivice Osima, onaj kome nije bila prelijepa bakljada na svim tribinama stadiona(mislim da je to prva od one utakmice sa čelikom 2000 neke godine kada smo titulu osvojili), onaj kome nije neobična grbavica sa ovim fantastičnim istokom(kao da nije to taj stadion).
A imam osjećaj da 80% "stručnjaka" koji koriste ovaj vid medijskog prostora nije prešlo prag svoje kuće danas, već uvaljeni u fotelji uz komentar dotrajalog komentatora Igora Kristića baljezga i laprda kako stigne.
Ovo večeras je bilo mnogo više od obične utakmice, ovo večeras je bio najbrojniji okup familije Željo poslije rata na Grbavici i yebali smo im znanje na terenu.
Željine utakmice u ovoj divljini od fudbala i društva postaju porodični izlasci i porodično druženje. Prelijepo je vidjeti roditelje sa djecom na Grbavici jer upravo to je Željo!
Ivan Lendrić FENO MENO MENALNO IGRAŠ !
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
Subic zakaric ljeva stranairfo je napisao/la:Da i ja sam primjetio to da se nije radovo, nece covjek da guzicom vrata zatvoriMerhaba je napisao/la:Kako bi lijepo bilo imati Subica na lijevom bekuNije se radovao kod gola mozda je to neki znak
![]()
PS. KAKVI SMO MI GIGANTI

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Mi smo napravili kiks sa Subicem , nismo ga htjeli na posudbu. Nadam se da jos nije kasno za njega. Sto se tice Stanica , zna se da je uvijek bio Zeljin ratnik i ako je dijete anamo onih.Cesto osporavan , ali covjek koji bi bio spreman cak stati i na gol.Problem je sto ne moze Stojanovic igrati kup utakmice tako da u ligaskim mecevima ce dobivati vise prilike nego Stanic.
Vraca nam se i Beganovic sa posudbe , ne treba Dzenisa otpisivati ipak je on nase dijete.
Vraca nam se i Beganovic sa posudbe , ne treba Dzenisa otpisivati ipak je on nase dijete.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
I za ove sto se brinu je li Zeba igrao rukom kod treceg gola. Snimak na BHT jasno pokazuje da je ramenom udario loptu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Švabo Osim, ajatolah fudbala

imal moderacije vise??? kolko se dopusta ovome padobrancu da pise po nasoj temi?????
Klocu nisi više zanimljiv. Budi muško i izdrži to što si izgubio opkladu. Treba da ti bude čast što nosiš velikog Amara Osima na avataru.samirr je napisao/la:Mene sramota što je Slavko u prvoj polusezoni kukao na sudjenje, a sad kad smo dobro pogurani ni riječ nije rekao. Veliki minus za Samprasa.

- Neandertalac
- Kontakt:
Solidno suđenje, iskreno za nijansu na strani domaćina ali bez velikih grešaka koje su uticale na konačan ishod. Sitni prekršaji, ništa posebno i to u dvije, tri situacije.
Kod četvrtog gola, mogao pustiti prednost a to što vaš igrač leži a napravio on Faul, me ne zanima previše.
Nagledali smo se i previše "ležanja" na Grbavici i iskreno ja nikada više ne bi izbacio loptu vani za takve stvari osim naravno u nekim baš očitim situacijama.
Prolazna ocjena za suđenje danas.
Kod četvrtog gola, mogao pustiti prednost a to što vaš igrač leži a napravio on Faul, me ne zanima previše.
Nagledali smo se i previše "ležanja" na Grbavici i iskreno ja nikada više ne bi izbacio loptu vani za takve stvari osim naravno u nekim baš očitim situacijama.
Prolazna ocjena za suđenje danas.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.