FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4l » 01 apr 2017, 23:59

Nemojte ga banovati, hoće da se spasi sramote :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 apr 2017, 00:02

E ne vjerujem. Sut u okvir nisu imali prvo poluvrijeme,a zabili dva gola jer su Kerla i Bogicevic glupi i onda nesto pricaju. Kad su zakidali Zelju proslu polusezonu svi ste se smijali. Svirali protiv nas penale iz ofsajda, 5-6 nepostojecih ofsajda za vrijeme jedne utakmice,ali tad to nije bilo vazno. Jednostavno smo vas nadigrali. Onaj vas je cupao Musu i onda pao. U toj situaciji i jedan i drugi su krivi. A vidim spominje se ruka onog nekog igraca Slobode. Kontakta je bilo. Minimalno,ali je bilo. Govorio sam za Mladost da je zasluzila bod za Slobodu kazem da nije ni bod zasluzila. Jednostavno smo bili bolji i to je to. Ko gubi ima pravo da se ljuti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 02 apr 2017, 00:04

Dovesti ordagica i subica na ljeto
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 02 apr 2017, 00:06

irfo je napisao/la:Dovesti ordagica i subica na ljeto
i Zilkica druze
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 apr 2017, 00:06

Ordagić sigurno može vani, a Subić je igrač Partizana, sumnjam da bi ga oni pustili. Mogli smo ga i ranije dovesti na posudbu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 02 apr 2017, 00:10

Publika, atmosfera, manijaci :clap: :clap: :clap:
Istok grmi :tokralju: :tokralju: :tokralju: predobro izgleda
Lendrić :thumbup: :thumbup: :thumbup: prvi golgeter lige
Golčina Stanića na kraju :o :tokralju:

Kerla :o :damn: doslovno je poklonio gol Slobodi, kakav blockout u njegovoj glavi, šta mu bi :urnebes: inace je ostatak utakmice odigrao sasvim dobro

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 02 apr 2017, 00:15

Virtu4l je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Prvi gol je greska najglupljeg stopera Bogicevica
Meni se učinilo da je bio fauliran u onom duelu, a Kerla nije smio propustiti loptu. Katastrofalni.
Puno ga je SP nafuro da je igrac. Mogao bi malo biti klupiran.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 02 apr 2017, 00:15

Virtu4l je napisao/la:
Ordagić sigurno može vani, a Subić je igrač Partizana, sumnjam da bi ga oni pustili. Mogli smo ga i ranije dovesti na posudbu.
Zavrsio je on sa partizanom ja mislim, dovest ga na posudbu ako ne dobije raskid
sto se ordagica tice, za njega platiti odstetu koja nije visoka sigurno, pare naravno uzeti od lendrinog buduceg milionskog transfera :D

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 02 apr 2017, 00:21

Kako bi lijepo bilo imati Subica na lijevom beku :pray: Nije se radovao kod gola mozda je to neki znak :mrgreen:

PS. KAKVI SMO MI GIGANTI
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 02 apr 2017, 00:22

Merhaba je napisao/la:Kako bi lijepo bilo imati Subica na lijevom beku :pray: Nije se radovao kod gola mozda je to neki znak :mrgreen:

PS. KAKVI SMO MI GIGANTI
Da i ja sam primjetio to da se nije radovo, nece covjek da guzicom vrata zatvori

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 02 apr 2017, 00:26

HVALA VAM NA SVEMU. SVIMA !!
Navijaci , atmosfera, upravi kapa do poda za sve do sad sto su uradili .. Hvala im velika :clap: :clap: :clap:
istok izgleda dramasticno , ljudi grmio je istokk :tokralju: :tokralju: :tokralju:

IVAN LENDRIC KLASA NAJCI NAS NAPADAC PO MENI POSLIJE RATA :tokralju: :tokralju: :tokralju:
STANICC GOLOM I PARTIOM VECERAS DOKAZO JE DA IMA PREDNOST U ODNOSU NA STOJANOVICA .Kakva golcina :tokralju: :tokralju:
Odbrana nam je veceras podbacila. idemo u Mostar bez kalkulacija na pobjedu, samo nam nece igrat ugljesa, Bod bi bio odlican ako sloboda mlatne sarajevo.... VOLIM TE ZELJO :bih: :bih: :bih:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Moggiano
Kontakt:

Post Postao/la Moggiano » 02 apr 2017, 00:28

Zbog ovakvih utakmica i večeri se navija za Željezničar. Nadam se da će se ovako nešta ponovo dogoditi u skorijoj budućnosti jer dosta je prošlo od njukastla.

Skretati fokus ove velicanstvene noci u kojoj je bilo prelijepo biti navijač FK Željezničar na neke primjedbe o suđenju je apsurdno i to može samo onaj ko danas se nije naježio na govor Ivice Osima, onaj kome nije bila prelijepa bakljada na svim tribinama stadiona(mislim da je to prva od one utakmice sa čelikom 2000 neke godine kada smo titulu osvojili), onaj kome nije neobična grbavica sa ovim fantastičnim istokom(kao da nije to taj stadion).

A imam osjećaj da 80% "stručnjaka" koji koriste ovaj vid medijskog prostora nije prešlo prag svoje kuće danas, već uvaljeni u fotelji uz komentar dotrajalog komentatora Igora Kristića baljezga i laprda kako stigne.

Ovo večeras je bilo mnogo više od obične utakmice, ovo večeras je bio najbrojniji okup familije Željo poslije rata na Grbavici i yebali smo im znanje na terenu.

Željine utakmice u ovoj divljini od fudbala i društva postaju porodični izlasci i porodično druženje. Prelijepo je vidjeti roditelje sa djecom na Grbavici jer upravo to je Željo!

Ivan Lendrić FENO MENO MENALNO IGRAŠ !

MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 02 apr 2017, 00:31

irfo je napisao/la:
Merhaba je napisao/la:Kako bi lijepo bilo imati Subica na lijevom beku :pray: Nije se radovao kod gola mozda je to neki znak :mrgreen:

PS. KAKVI SMO MI GIGANTI
Da i ja sam primjetio to da se nije radovo, nece covjek da guzicom vrata zatvori
Subic zakaric ljeva strana :tokralju: :tokralju: zilkica umjesto mire dovesti mada tu je crvov , Lendra ako ode na ljeto a otice 100% znam da slavko zeli obrada na ljeto :P
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 02 apr 2017, 00:32

Mi smo napravili kiks sa Subicem , nismo ga htjeli na posudbu. Nadam se da jos nije kasno za njega. Sto se tice Stanica , zna se da je uvijek bio Zeljin ratnik i ako je dijete anamo onih.Cesto osporavan , ali covjek koji bi bio spreman cak stati i na gol.Problem je sto ne moze Stojanovic igrati kup utakmice tako da u ligaskim mecevima ce dobivati vise prilike nego Stanic.

Vraca nam se i Beganovic sa posudbe , ne treba Dzenisa otpisivati ipak je on nase dijete.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 apr 2017, 00:36

I za ove sto se brinu je li Zeba igrao rukom kod treceg gola. Snimak na BHT jasno pokazuje da je ramenom udario loptu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 02 apr 2017, 00:44

Švabo Osim, ajatolah fudbala :tokralju: :tokralju:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 02 apr 2017, 00:49

imal moderacije vise??? kolko se dopusta ovome padobrancu da pise po nasoj temi?????

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 02 apr 2017, 00:49

samirr je napisao/la:Mene sramota što je Slavko u prvoj polusezoni kukao na sudjenje, a sad kad smo dobro pogurani ni riječ nije rekao. Veliki minus za Samprasa.
Klocu nisi više zanimljiv. Budi muško i izdrži to što si izgubio opkladu. Treba da ti bude čast što nosiš velikog Amara Osima na avataru. ;) ;)

Moggiano
Kontakt:

Post Postao/la Moggiano » 02 apr 2017, 00:53

Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 02 apr 2017, 01:01

Solidno suđenje, iskreno za nijansu na strani domaćina ali bez velikih grešaka koje su uticale na konačan ishod. Sitni prekršaji, ništa posebno i to u dvije, tri situacije.

Kod četvrtog gola, mogao pustiti prednost a to što vaš igrač leži a napravio on Faul, me ne zanima previše.
Nagledali smo se i previše "ležanja" na Grbavici i iskreno ja nikada više ne bi izbacio loptu vani za takve stvari osim naravno u nekim baš očitim situacijama.

Prolazna ocjena za suđenje danas.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.