Havrija kod nas brate mili, hvalaAmsterdam1312 je napisao/la:Mogu misliti kakva je euforija kod vas i kakvi vas tripovi pucaju. Al drago mi je zbog Želje i vaše raje. Ovo je fino vidjeti i nadam se da ćete dobiti večeras i do kraja klepiti titulu. Osim svog Jedinstva jedino Želju gotivim od ostatka BiH i čak sam nekad znao da podržim uživo sa braćom Manijacima. Poz. iz Bihaća i samo jako u kost !![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
Ne mogu ni ja da nadjem. Izbacuje mi samo za ovu sezonu,ali eto cini mi se da je 68 hiljada i nesto bilo. Sad sto kazes oko 85 ili 90. Realno puno je 100 hiljada.Virtu4l je napisao/la:Ne mogu to da nađem, valjda su se vijesti izgubile zbog redizajna.LjoZee je napisao/la:Jeste,ali to je prihod za onu u augustu. Ja sam mislio na onu prosle sezone poslije zimske pauze.
Istok će donijeti 37 hiljada
Sjever oko 30
Jug 10, ako puste na beton, onda još 5
Zapad bar 5
Odbio sam po hiljadu sjeveru i jugu zbog godišnjih, tako da možda bude i preko 90 hiljada... malo sam nas potcijenio gore....
Kako prolaze minute sve mi je gore i gore. Treba neku tabletu popit.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Neandertalac
- Kontakt:
Ne smije niko ostati ispred. Otvoriti kapije prije početka, ili kada počne. Svi smo porodica danas.irfo je napisao/la:Ne brinite se uci ce svi, nece niko ostat ispred, odstampano je vise ulaznica od ovog zvanicnog broja, samo se ne smije to reci zbog saveza, svakako cemo kaznu dobit zato, hebat ga
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
Pozz upravu si prihod je bio oko 69hiljada ako se nevaram sa Širokim u toj tekmiLjoZee je napisao/la:Jeste,ali to je prihod za onu u augustu. Ja sam mislio na onu prosle sezone poslije zimske pauze.Virtu4l je napisao/la:Bilo je, 29,5 hiljada protiv Širokog i 30 hiljada protiv Olimpica, protiv Sarajeva 67 hiljada.LjoZee je napisao/la:Zar nije bilo na zvanicnoj ?
AMAR AMAR OSIM OSIM
Ljudi hoće li biti stream danas
Prvi put u životu da mi nije bilo mrsko čekati u redu za nešto jer kad sam vidio koliko je raje i taj neki pozitivni naboj, još me veća euforija počela drmat. A đe i neće... 
- Neandertalac
- Kontakt:
Ako ima mlađe raje da mane za karte, od mene dvije neka se jave u pp.
Mi smo Željini Željo je naš!
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ja naprimjer imam godisnju za sjever, ali sam kupio kartu za istok. Ipak je otvaranje tribine i zelim biti na istoku 
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Pametnije bi bilo da gledas sa sjevera ili juga, kako ce istok biti punVedad87 je napisao/la:Ja naprimjer imam godisnju za sjever, ali sam kupio kartu za istok. Ipak je otvaranje tribine i zelim biti na istoku
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
Ja sam svoju godišnju poklonio jednom navijaču koji odavno nije bio na Grbavici, a ja sam sad na Istoku.Vedad87 je napisao/la:Ja naprimjer imam godisnju za sjever, ali sam kupio kartu za istok. Ipak je otvaranje tribine i zelim biti na istoku
- Neandertalac
- Kontakt:
...Neandertalac je napisao/la:Ako ima mlađe raje da mane za karte, od mene dvije neka se jave u pp.
Dok sam još pri sebi
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Uz preko 2.000 godišnjih. Približavamo se brojki od 10.000.LjoZee je napisao/la:7.000 karata prodato do sad.
Karti ima,ko god dođe do 18.30 h bit će karti.Ko nije do sada kupio kartu neka se ne obeshrabruje,karti ima za sve.
Re: RE: Re: FK Željezničar
[emoji106] [emoji106]ZaZelju je napisao/la:Uz preko 2.000 godišnjih. Približavamo se brojki od 10.000.LjoZee je napisao/la:7.000 karata prodato do sad.
Ma sve ce planut. Dolazi raja iz Gorazda,Konjica,Viteza...
- plavousrcu
- Kontakt:
Cemu vrijeme tome i vakat. Hajmo polako raja, danas smo svi dio istorije.
- Neandertalac
- Kontakt:
Sretno nam. Uživajte!plavousrcu je napisao/la:Cemu vrijeme tome i vakat. Hajmo polako raja, danas smo svi dio istorije.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Dat ce Bog pa da i nasi odigraju vrhunsku utakmicu. Mi cemo svoje ispuniti sad je red na njih. Borba od pocetka do kraja.
Bitna je informacija kako je teren na kosevu u dobrom stanju!!!
Ovo sto se desava u gradu, na stadionu pred jedan od derbija kola, otvaranje tribine, utakmice koa se danas igra nije vazno za vodeci sportski portal, malo cudne odluke urednistva.
Ali svako ima pravo da radi sta hoce i misli da treba, medutim to nama navijacima najtrofejnijeg i najveceg kluba u BIH pokazuje koliko nas postuju.
Svakom svacije, mi danas aBd idemo jako po nova tri boda, nadam se da ce ovdje biti objavljen rezultat i barem jedna nova fotografija sa Grbavice. Sretno vam plava braco!
Mi smo Željini, Željo je naš!
Ovo sto se desava u gradu, na stadionu pred jedan od derbija kola, otvaranje tribine, utakmice koa se danas igra nije vazno za vodeci sportski portal, malo cudne odluke urednistva.
Ali svako ima pravo da radi sta hoce i misli da treba, medutim to nama navijacima najtrofejnijeg i najveceg kluba u BIH pokazuje koliko nas postuju.
Svakom svacije, mi danas aBd idemo jako po nova tri boda, nadam se da ce ovdje biti objavljen rezultat i barem jedna nova fotografija sa Grbavice. Sretno vam plava braco!
Mi smo Željini, Željo je naš!
Brat mojNeandertalac je napisao/la:...Neandertalac je napisao/la:Ako ima mlađe raje da mane za karte, od mene dvije neka se jave u pp.
Dok sam još pri sebi
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 25 gostiju.