I onda će doći neki i tvrditi da to i nije tako loša varijanta.Arnelinho je napisao/la:Višća u Arsenalu, Sejo u Unitedu, a Džeko u Cityu. Jooooj, ma bićemo prvaci svijeta.Fali još Beg u Tottenhamu.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
I onda će doći neki i tvrditi da to i nije tako loša varijanta.Arnelinho je napisao/la:Višća u Arsenalu, Sejo u Unitedu, a Džeko u Cityu. Jooooj, ma bićemo prvaci svijeta.Fali još Beg u Tottenhamu.
Autori nisu naši novinari nego nego engleskiNarin je napisao/la:E svasta na ovom SS.ba..
Bas nam treba jedan kreativac kao Salihovic haha..
The Football Association:Devil je napisao/la: Ako je tako cemu onda ovolika kazna FA.![]()
Nije valjda da je FA ustvari uprava Uniteda na celu sa Fergusonom ?
evo našao sam te tzv. engleske novinare http://bleacherreport.com/articles/1011 ... er-says-no" onclick="window.open(this.href);return false;ZOI84 je napisao/la:Autori nisu naši novinari nego nego engleskiNarin je napisao/la:E svasta na ovom SS.ba..
Bas nam treba jedan kreativac kao Salihovic haha..
mi te samo mozemo usmjerit prema FA-u pa ti sa njima vidi za to ili se pak obrati ferdinandu na twiteru nas obicne smrtnike to nezanimaVELA je napisao/la:Sto sere Ferdinand on je uletio Ben Arfi izbio loptu sudija pokazao na penal i ni karton mu nije dao, mozda zuti.
voli on u Januaru samo starijeja.neron je napisao/la:nisam ja mislio ništa loše o salihoviću ali ipak je on haman prestar za Fergusona u oktobru puni 28.godina
Ban dobio hvala bogu.CLS je napisao/la:nego raja gdje nam je Goldy![]()
ma ajde, sve da to i je kao netko napisao, najsmjesniji dio je da je jedan od navedenih "kreativaca" Royston Drenthe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.