SaltCityAttack je napisao/la:REPORT: BEARS PLAN TO MAKE TRADING FOR JIMMY GAROPPOLO TOP OFFSEASON PRIORITY
Ajmo ovako...
Bears treneri tek idući tjedan sjedaju za stol sa ostalim staff-om (mislim na scouting pro players department) gdje će analizirati cijeli roster... kad to završe, onda im se pridružuju i ovi koji scout-aju college da bi donijeli nekakav plan za free agency etc...
Znači, prva stvar koju moraju napraviti je vidjeti koje svoje igraće će ponovo potpisati (WR Jeffery, DL Washington, QB Hoyer); onda kojih će se igrača riješiti (Cut/Trade QB Cutler, WR Royal, OLB Houston), i koje igrače uopće neće vratiti (QB Barkley ?)..
Sve to treba srediti do kraja ovog mjeseca, a onda početkom idućeg je combine gdje će osim promatranja college igrača biti dosta razgovora sa agentima od FA igrača a vezano za što se kaže ispitivanje tržišne vrijednosti nekog igrača (tu se većinom saznaju koje iznose traže igrači)
I tek tad ja očekujem neke nove događaje kad je u pitanju QB...
A evo, vidim i da je kolega napisao i da su i Brownsi zainteresirani za Jimmy G.a..
Jedini QB za kojeg bih ja tradeao je Brees ali je to preskup potez tako da bi najbolje bilo draftati QBa sa pickom u prvoj rundi i sa njim, Hoyerom i Shaw-om(on je slomio nogu u predsezoni a izgledao je bolje od Hoyera) krenuti u novu sezonu...