''Absolutelly brilliant, fantastic Header''

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
jest moguce,,ali ne samo njemu nego skoro nikom je neda!! jedino se izgleda Silve malo boji ili ima respekt pa mu dodaje !!! ali dobro sad valjda ce i njega Mancini skuziti kao Teveza??rogeRF je napisao/la:Tako je Edine! Odlican gol glavom, hvala Bogu, bio je u pravom trenutku, sto se kaze. Da Edin da jos jedan do kraja, i bit ce i vise nego odlicno. Ja se samo bojim da se nije povrijedio prilikom onog zracnog duela, nakon cega se i sam pozalio. Medjutim, ustao je, i u nastavku je pokazao da ipak nije nista ozbiljno. Ja se nadam da je tako.
P.S. Je l' moguce da mu Aguero nijednom nije dodao? Neda covjek lopte...
I ja sam to pratio,prije gola ne znam,ali poslije gola mu ni jednom nije dodao...Ali ni drugima nije mnogo dodavao...rogeRF je napisao/la:P.S. Je l' moguce da mu Aguero nijednom nije dodao? Neda covjek lopte...
Pasa, vrijeme je za novi kompjuter.robijasi zenica je napisao/la:koji je najbolji link
Ekzaktno.kimbo je napisao/la:Aguero neda majki loptu a ako osjeti da je daleko od 16 obavezno salje loptu unazad da bi se on nastelio pred go da se sta ne desi bez njegovog prisustva Fuj na takve igrace !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.