Ti si bodrio Slobodu u Intertoto kupu i voliš je a pripada u 2. ligu sjever?? Pa evo da ti ja kažem tvoje Bratstvo ne pripada ni tu jer ne može da pobjedi nesretno Goražde. Čuj vjerni navijači će se složit.. živ bio nemoj više pisat po ovoj temi!fan82 je napisao/la:Tačno tamo gdje i pripada 2.liga sjever sa Živinicama ,Mramorom,Puračićem.........Mani istoriju...prije 100god.SLOBODA ode u ČAPLJINU i primi 3.komada još dobro prođe...-.SRAMOTA.Vjerni i iskreni navijači će se složit a ova ambiciozna djeca će se stidjet poraza Goška,Rudara,Radnika B. ......Ali realnost je jedina istina nažalost, jer ja volim SLOBODU bez obzira što nisam "TUZLOK" ko što se mnogi nazivaju.(JA SAM SLOBODU BODRIO U UGLJEVIKU NA EVROPSKOJ SCENI KAD MNOGI NISU ZNALI ZA SLOBODU ŠTO SE POJAVLJUJU NA FORUMU)Makavelii je napisao/la:Nadam se da ce Sloboda biti tamo gdje i pripada, u Premijer ligi, Tuzla ne zasluzuje da joj Sloboda igra po njivama i livadama, pozdrav iz Bugojna i dobrodosli uvijek
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
075
bgm velika je majevica i onaj put preko moze se svasta planirati haha.ultrasstyle_tz je napisao/la:ako budu nastavili primjenjivati praksu od ove sezone,i igrali po svojim pravilima to je 0-3 i suspenzija stadiona...dobro je pa nije proslo 60.minuta inace bi bagra registrovala 0-0...
u najgorem slucaju ponovljena utakmica na neutralnom stadionu ( bijeli brijeg)bez prisustva gledalaca
Izvinite iskreni i vjerni navijači SLOBODE ja sam iz GRAČANICE i mene sve ovo boli jer ja navijam za SLOBODU od 26.03.1989. kad sam prvi put ušao na TUŠANJ "preko zida"
-
- Interni moderator
- Kontakt:
hajd dobro je ba..spustite malo tenzije...sacekajmo da vidimo sta ce ovaj nesretni savez odlucit pa cemo imat kad palamudat po temi
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- TzBulevar87
- Kontakt:
Niko ti ne brani da navijaš za Slobodu, dapačefan82 je napisao/la:Izvinite iskreni i vjerni navijači SLOBODE ja sam iz GRAČANICE i mene sve ovo boli jer ja navijam za SLOBODU od 26.03.1989. kad sam prvi put ušao na TUŠANJ "preko zida"

075
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ej to.Buu je napisao/la:ili ce biti registrovano za vas 3:0 ili ponoviti

Fakat ne postoji treca opcija.

Hocemo ba sluzbenu registraciju, sta ce Branitelj, dzaba ce se muciti ponovo kad ce dobiti po labrnji

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Postoji treca opcija a to je da se nastavi od one minute gdje je prekinutoOmerbavarac je napisao/la:Ej to.Buu je napisao/la:ili ce biti registrovano za vas 3:0 ili ponoviti![]()
Fakat ne postoji treca opcija.![]()
Hocemo ba sluzbenu registraciju, sta ce Branitelj, dzaba ce se muciti ponovo kad ce dobiti po labrnji.

Joj de da se mi dogovorimo sa ljudima (ako vec nismo prije utakmice) lagano damo im 5-10 hiljada kolko hoce i nek se potpisu da su izgubili 0-1 i mi sretni, njima lijepo i mirna Bosna a bgm i Hercegovina, ko ce opet na drugi kraj drzave ic, patnja baterabajt je napisao/la:Postoji treca opcija a to je da se nastavi od one minute gdje je prekinutoOmerbavarac je napisao/la:Ej to.Buu je napisao/la:ili ce biti registrovano za vas 3:0 ili ponoviti![]()
Fakat ne postoji treca opcija.![]()
Hocemo ba sluzbenu registraciju, sta ce Branitelj, dzaba ce se muciti ponovo kad ce dobiti po labrnji.
.

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Hocemo li danas saznati odluku saveza u vezi meca Branitelj - Sloboda ?
Sinoc je momcima u Konjicu ostao bus u kvaru..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Moj izvor braćo. Ne smijem reći da je 100 posto, jer ne odlučujem ja, ali kako mi rekoše 99 posto je 0:3.
Sretno u nastavku sezone.
Sretno u nastavku sezone.
nikako da izađete iz hercegovine...harry_90 je napisao/la:Hocemo li danas saznati odluku saveza u vezi meca Branitelj - Sloboda ?

šala. naravno...nadam se da neće više biti ovakvih nemilih scena ovih pubertetlija koji sebe nazivaju ultrasi...

Malo prije iz grada i kako cujem igraci su sinoc stigli u 3 sata ujutro kuci
naravno sve je proslo u najboljem redu po povratku, i najvjerovatnije da ce se registrovati utakmica 0-3 .

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
izgleda da ste blizu PLBiH sa ova tri boda...još ako GOŠK opstane, a sve su prilike, eto revanša u PLBiH..fukara87 je napisao/la:Malo prije iz grada i kako cujem igraci su sinoc stigli u 3 sata ujutro kucinaravno sve je proslo u najboljem redu po povratku, i najvjerovatnije da ce se registrovati utakmica 0-3 .

Vidjećete kad registruju ovako utakmicu 0-0, da ne oštete nikoga, Slobodu da u slučaju nove utakmice plaća ponovo, put, smještaj itd. Branitelj da plaća organizaciju utakmice i sve što ide, jedino novčana kazna za njih i to je to, a koliko su ih dobili čisto sumnjam da imaju pare za nove kazne.......

Znam da bi vi volili da se registruje 0-0sodagrad je napisao/la:Vidjećete kad registruju ovako utakmicu 0-0, da ne oštete nikoga, Slobodu da u slučaju nove utakmice plaća ponovo, put, smještaj itd. Branitelj da plaća organizaciju utakmice i sve što ide, jedino novčana kazna za njih i to je to, a koliko su ih dobili čisto sumnjam da imaju pare za nove kazne.......

Ma i da bude 0-3 nema veze, nek je sve završilo kako treba, bez težih posljedica, tek smo na pola drugog dijela sezone biće još svega do kraja, sad tek slijede prave utakmice.......fukara87 je napisao/la:Znam da bi vi volili da se registruje 0-0sodagrad je napisao/la:Vidjećete kad registruju ovako utakmicu 0-0, da ne oštete nikoga, Slobodu da u slučaju nove utakmice plaća ponovo, put, smještaj itd. Branitelj da plaća organizaciju utakmice i sve što ide, jedino novčana kazna za njih i to je to, a koliko su ih dobili čisto sumnjam da imaju pare za nove kazne.......To je vasa zelja.

U slucaju da registruju 0-3 imali bi 38 bodova, i onda pobijedimo Rudar a Radnicki pobijedi Vitez sve tri ekipe bi imale po 41 bod, sto bi bilo pravo zanimljivo do kraja sezone.
- TzBulevar87
- Kontakt:
To je to, 99% da će bit registrovano 0-3, jedini koji su ovdje oštećeni smo mi, ogroman propust u organizaciji i lično bi volio da ovaj Branitelj ispadne iz lige jer joj ništa dobrog nikad neće donjeti. Kad se ovo registruje 0-3 aBd bit ćemo poravnati s Radničkim a Vitez će nam bježat 3 boda.. eh tek sad smo u prednosti nad ostalima 

075
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.