FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Daj nam Ambrozija Waltere.
Opet Palacio lose posla loptu, al zato odlicna Juana
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Sta to Botta igra,treqaurtistu?
po prirodi je krilo al kod Mazzarija igra iza napadacaSiamoNoi je napisao/la:Sta to Botta igra,treqaurtistu?
Botta zvijer , kao sto sam i pisao prije pocetka sezone , 
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- Interista02
- Kontakt:
Koji je kralj ovaj Botta, Jonathanu se sjetim ženskog dijela
familije, uhljup
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 5020X using Tapatalk
familije, uhljup
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 5020X using Tapatalk
hahaha, zatvori utakmicu maksimalno..hebo majku ne mogu da vjerujem sta cojk radi sa interom
i Palacio veceras los
hahah evo i Taidera, zatvaraj Waltere zatvaraj
e da hoce ljudi dat gol volio bi neg ista
i Palacio veceras los
hahah evo i Taidera, zatvaraj Waltere zatvaraj
Eto Kovačić bez minuta ostao.Taider odličnu utakmicu protiv prvaka odradi i onda iduću dobije 5 minuta.
Kako se lose igra majko mila, i jedni i drugi..uzas za gledat, sramota
Mazzari takticki nadmudrio kolegu trenera na suprotnoj strani

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Steta sto ga Freddy a posebno Ruben ne zabise.
Jbaji ga bitno je da se pobijedilo nakon dugo vremena...
Iduca u Firenci koja ce bit bez Valera.
Jbaji ga bitno je da se pobijedilo nakon dugo vremena...
Iduca u Firenci koja ce bit bez Valera.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Eto Mazzari jesil ponosan na sebe što si uspio pobijedit 1-0 malog Sassuola
. Čovjek je protiv Sassuoloa igrao na kontre kao da pred sobom ima Barcu jbt
. Ima gubitnički mentalitet i nikad nas on neće vratit na staze stare slave a i upropastit će nam ovo par mladih talenata koje imamo. Kad već svi (vjerujem uključujući i Thohira) znamo da nas on neće voditi i narednu sezonu pa zašto čekati do ljeta daj mu otkaz već sad pa da se novi trener ima vremena malo uigrati a i da ne riskiramo još jednu lošu sezonu ako se i taj novi trener ne dokaže.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Jest mi omrzlo ovo gledam majko mila..Mazzari taktizira ko da igra finale lige prvaka jbt..daj zabij jos jedan gol hebo ga majka..koja je p*cka ne mogu da vjerujem
Trojica nazad veceras dobro odradili, mada protiv ovakvog Sassuola to ne treba ozbiljno shvatat
Bekovi nista, pogotovo Johnatan
Kuzmanovic solidno i bez greske, al ko sto sam vec reko samo mu davat da igra protiv ovakvih ekipa, kad mu se vec daje prilika..mada sam misljenja da bi ovo sto je on veceras radio Kova ili Taider tri puta bolje radili
Hernanes nikakvog uticaja na igru..ima dobar centarsut i sut al ovako kroz igru nista..mozda nije ni fizicki spreman, novo okruzenje dok se upozna sa ekipom..ugl. i ovakav je pojacanje
Guarin prvo poluvrijeme odlican, dosta trke i borbenosti..drugo poluvrijeme cista suprotnost, nigdje ga nema, al eto recemo da nije ni on match fit.
Milito solidno al ne dovoljno po meni za prvih 11..jedva cekam dan kad ce Icardi krenut od prve
Palacio nastavio sa opadajucom formom..dvije kljucne lopte za pogodak nije dodo kako treba..definitivno van forme
Taider i Hugo se nisi ni vidili, Botta se gica po terenu al nista korisno osim onog suta na kraju utakmice, sta vise imo je dva ili tri kriticna dodavanja prema nazad..
Mazzari p*ickurina ogromna..bas mi je krivo sto smo ovo dobili zbog njega
Trojica nazad veceras dobro odradili, mada protiv ovakvog Sassuola to ne treba ozbiljno shvatat
Bekovi nista, pogotovo Johnatan
Kuzmanovic solidno i bez greske, al ko sto sam vec reko samo mu davat da igra protiv ovakvih ekipa, kad mu se vec daje prilika..mada sam misljenja da bi ovo sto je on veceras radio Kova ili Taider tri puta bolje radili
Hernanes nikakvog uticaja na igru..ima dobar centarsut i sut al ovako kroz igru nista..mozda nije ni fizicki spreman, novo okruzenje dok se upozna sa ekipom..ugl. i ovakav je pojacanje
Guarin prvo poluvrijeme odlican, dosta trke i borbenosti..drugo poluvrijeme cista suprotnost, nigdje ga nema, al eto recemo da nije ni on match fit.
Milito solidno al ne dovoljno po meni za prvih 11..jedva cekam dan kad ce Icardi krenut od prve
Palacio nastavio sa opadajucom formom..dvije kljucne lopte za pogodak nije dodo kako treba..definitivno van forme
Taider i Hugo se nisi ni vidili, Botta se gica po terenu al nista korisno osim onog suta na kraju utakmice, sta vise imo je dva ili tri kriticna dodavanja prema nazad..
Mazzari p*ickurina ogromna..bas mi je krivo sto smo ovo dobili zbog njega
Ev sa whoscore.com
http://prntscr.com/2r2bjj" onclick="window.open(this.href);return false;
http://prntscr.com/2r2bwu" onclick="window.open(this.href);return false;
Tackles
InterJuan Jesus (DC)
5
Rating
InterHernanes (MC)
8.7
SassuoloGianluca Pegolo (GK)
8.4
http://prntscr.com/2r2bjj" onclick="window.open(this.href);return false;
http://prntscr.com/2r2bwu" onclick="window.open(this.href);return false;
Tackles
InterJuan Jesus (DC)
5
Rating
InterHernanes (MC)
8.7
SassuoloGianluca Pegolo (GK)
8.4
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
Botta je i ovakav bez uigranosti i sa nedostatkom utakmica bar za klasu bolji od Alvareza.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nikad se oni uigrati nece u ovim k***c formacijama al eto jbg,opet drago mi je sto ga je Samuel zabio,od srece cini mi se zamalo da zaplace heheh.Jbg valjda nas krene pa makar svaku dobili ovako

I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
- invincible1921
- Kontakt: