FK Željezničar (opšte diskusije)

amidzaTan
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la amidzaTan » 18 maj 2015, 23:36

samogrbavica je napisao/la:Ma Amar je bas pogodio u kost. Kao u vrijeme kad je bio tu na klupi. Znao je pogodi sto se kaze u sridu. Svaka mu cast. Mi smo pobjednici kako se god zavrsila sezona.

Polako ima vremena, tek ce te da vidite sta znaci nemati para. Pobjedinik je uvijek bio onaj PRVI, e sada ako vi imate neke svoje licne kriterije to je druga stvar, samo je glupo javno ih iznositi da vam se cijeli svijet smije, jer bilo to u Japanu, Kini, Australiji, Argentini, Kanadi, Rusiji, Keniji, Nigeriji itd... pobjednik je uvijek bio onaj prvi, samo izgleda kod vas ne :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

A vidim neki bi sad i gasili teme :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: valja nazad u rupu!!!!

Gdje vam je Gredic, jeli ziv? Gdje vam je Super@ jel i on ziv? Gdje su vam investitori? Sta bi sa sponzorom? Gdje mi je drug DANDDY@ da opet prokomentarisemo statut, navijace, investiore...

advanced1921
Kontakt:

Post Postao/la advanced1921 » 18 maj 2015, 23:39

amidzaTan je napisao/la:
samogrbavica je napisao/la:Ma Amar je bas pogodio u kost. Kao u vrijeme kad je bio tu na klupi. Znao je pogodi sto se kaze u sridu. Svaka mu cast. Mi smo pobjednici kako se god zavrsila sezona.

Polako ima vremena, tek ce te da vidite sta znaci nemati para. Pobjedinik je uvijek bio onaj PRVI, e sada ako vi imate neke svoje licne kriterije to je druga stvar, samo je glupo javno ih iznositi da vam se cijeli svijet smije, jer bilo to u Japanu, Kini, Australiji, Argentini, Kanadi, Rusiji, Keniji, Nigeriji itd... pobjednik je uvijek bio onaj prvi, samo izgleda kod vas ne :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

A vidim neki bi sad i gasili teme :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: valja nazad u rupu!!!!

Gdje vam je Gredic, jeli ziv? Gdje vam je Super@ jel i on ziv? Gdje su vam investitori? Sta bi sa sponzorom? Gdje mi je drug DANDDY@ da opet prokomentarisemo statut, navijace, investiore...
isto tako, najveći klub u državi je onaj koji je najtrofejniji, a to je Željo, pa se onda sjeti toga kad počne priča kako ste vi veći i sl...
treba objektivnosti, i meni je draži Everton od Liverpoola, ali je Liverpool veći...
nije to bolest rijetka...

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 19 maj 2015, 07:12

Amidja,Rule,Evander,Zip......Jah i ovaj parazit ima li sta na belgiju.....yebo želju guzi li se sta.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 19 maj 2015, 07:59

Samo zelju

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 maj 2015, 09:01

A sta ako u Zelju dodje neki lik pa investira,meni licno ne bih smetalo,pgt da se Grbavica obnovi..ja nemam ama bas nikakav animozitet prema Zelji,prema njihovim navijacima ,a pgt prema stadionu Grbavica..otkud kod vas ljudi dragi tolika mrznja na obje strane jbt...ko da ste u TUNGUZIJI rasli pa toliko mrzite jedni drugi..jbt pacijenata..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 19 maj 2015, 09:16

moj mma ja evo dva dana ih citam koliko mrznje bolan pa valjda je dobro da svi u ovoj ligi nadu nekog da ulozi pa da nesto gledamo da stadioni nisu oranice i u raspadu ,ali eto samo nastavite ....

DANDY
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la DANDY » 19 maj 2015, 09:23

Zip je napisao/la:Samo zelju
Vidim........dobri ti ide ovaj"sajber seks".........jest da izgleda malo udari u mozak al ipak ti ide.....
A da samo znas sto ne znas nikada se nebi tastature uhvatio....

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 19 maj 2015, 15:49

mma_hz je napisao/la:A sta ako u Zelju dodje neki lik pa investira,meni licno ne bih smetalo,pgt da se Grbavica obnovi..ja nemam ama bas nikakav animozitet prema Zelji,prema njihovim navijacima ,a pgt prema stadionu Grbavica..otkud kod vas ljudi dragi tolika mrznja na obje strane jbt...ko da ste u TUNGUZIJI rasli pa toliko mrzite jedni drugi..jbt pacijenata..
ma nije to mrznja nego bolest i furanje na beograd, ta djeca vise gledaju kristijana golubovica i furaju se na njega nego nesto pametno
ok podjebavanje, mi prvi vi losiji nemate para ovo ono al kakve sve gluposti se ovdje izjavljuju to je cudo jedno
ja jutros bio na kafi sa pitarom ma milina ba, zajebavali se pricali, mezili jedan drugog al merak nije bilo nimalo vrijedjanja i ovakvih stvari koje su ovdje "normalne"
ali to je danasnji urbani zivot djeca nemaju drugog posla nego po cio dan sjedit ispred racunara i pravit se pametnim, zalosno
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 19 maj 2015, 21:56

Ima debila iskreno koji mrze zelju kao i sa vase strane, sto bi reko @godrina furanje na beograd, to su jadna djeca koja dobiju 1 u skoli pa dodju ovdje ispoljabat svoj bijes, vi halalite ako sam ja koga uvrijedio, meni je ovo zajebancija sve, ali...
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 20 maj 2015, 00:44

Svasta je u ovaj grad sljeglo odavno. Vise je tesko spustit se do grada, a ja sam s Vratnika, da vidis pet poznatih ljudi. Sve su to neke nove face, hrace, pljuje. Neko mu pokaze gdje se moze kupiti sal. U zivotu pregledao 5 utakmica, i onda pocne da pise kao ovih par koji udavise s glupostima. Samo sto je njima mozak ispran, jer ne izlaze u grad. Bar da izlaze manje bi imali vremena pisati. Ali Boze moj.

Nego, kad sutra nasi mladici igraju na sport klubu ne mogu da nadem raspored*?
KHAJ PRICE

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 20 maj 2015, 00:51

Po tvom ispade u Sarajevu za sve lose krivi ljudi iz drugih mjesta.
A to sto smo izumili sibicarenje,prodaju cigle ispred skole i slicno je manje vazno.
Fakat malogradjanski stav pa makar bio utemeljitelj Sarajeva :)

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 20 maj 2015, 00:55

samogrbavica je napisao/la:Svasta je u ovaj grad sljeglo odavno. Vise je tesko spustit se do grada, a ja sam s Vratnika, da vidis pet poznatih ljudi. Sve su to neke nove face, hrace, pljuje. Neko mu pokaze gdje se moze kupiti sal. U zivotu pregledao 5 utakmica, i onda pocne da pise kao ovih par koji udavise s glupostima. Samo sto je njima mozak ispran, jer ne izlaze u grad. Bar da izlaze manje bi imali vremena pisati. Ali Boze moj.

Nego, kad sutra nasi mladici igraju na sport klubu ne mogu da nadem raspored*?

Aldine opisao samog sebe.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 20 maj 2015, 01:05

Orton je napisao/la:Po tvom ispade u Sarajevu za sve lose krivi ljudi iz drugih mjesta.
A to sto smo izumili sibicarenje,prodaju cigle ispred skole i slicno je manje vazno.
Naravno. Ja zivim u Sarajevu 30 i kusur godina, i ovo sto se moze vidjeti po nasim kaficima, klubovima, pa i forumu je pravi pokazatelj situacije. Pisati sugavica, slagiran, seljo i nije ponizavanja konkurenta nego pokazivanja koliko je neko zatupljen, odnosno mozak mu se razviao Bogu iza nogu. Nije imao dodir da odrasta na normalan nacin. Ja nikad ni za jednog bivseg igraca koji je bolestan en bih napisao slagiran. Nikad gradski stadion ne bi nazvao ruznom rijecju jer sam odgojen onako kako treba. Sad svaka suta moze doci u Sarajevo, i nazivat sebe navijacem. MIslim zaista tuzno vrijeme doslo. Samo krenut od foruma, ne moras ostalo ni gledati.
KHAJ PRICE

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 20 maj 2015, 02:26

samogrbavica je napisao/la:
Orton je napisao/la:Po tvom ispade u Sarajevu za sve lose krivi ljudi iz drugih mjesta.
Naravno. Ja zivim u Sarajevu 30 i kusur godina, i ovo sto se moze vidjeti po nasim kaficima, klubovima, pa i forumu je pravi pokazatelj situacije. Pisati sugavica, slagiran, seljo i nije ponizavanja konkurenta nego pokazivanja koliko je neko zatupljen, odnosno mozak mu se razviao Bogu iza nogu. Nije imao dodir da odrasta na normalan nacin. Ja nikad ni za jednog bivseg igraca koji je bolestan en bih napisao slagiran. Nikad gradski stadion ne bi nazvao ruznom rijecju jer sam odgojen onako kako treba. Sad svaka suta moze doci u Sarajevo, i nazivat sebe navijacem. MIslim zaista tuzno vrijeme doslo. Samo krenut od foruma, ne moras ostalo ni gledati.

Ovo o cemu ti pricas je problem licne prirode prijatelju, a taj problem se zove "kompleks nize vrijednosti" u ovaj grad su uvijek dolazili i dolazit ce razni ljudi, iz svih krajeva svijeta, svih vjeroispovjesti tako ce biti i ubuduce, a mi nismo jedini izolovani grad koji ima problem sa doseljenicima ili dosljama kako ih vi KOMPLEKSASI zovete, vec je to i u svijetu normalna pojava. Ovo je forum o sportu i nebi trebao svoje komplekse iznositi ovdje, a ako ti to toliko smeta kako to da navijas za Selju kojeg je osnovala radnicka klasa sa svih strana BiH sem iz Sarajeva a nas klub se zna ko je osnovao - Carsija :D :D Moj bi ti stari rekao na ovo: Kazu nema Sarajlija ili ih je mali broj pravih u Sarajevu, e taj mali broj su prave Sarajlije a ovi ostali (dosljaci) koji su bili tu u ratu na prvim linijama su 100X vece Sarajlije od onih "pravih" sto su pobjegli kad je trebalo da brane svoj grad!!!!!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 20 maj 2015, 08:17

Najjaci ste,kad se igrate psihijatara jbt...

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 20 maj 2015, 11:12

Vidi mi amidze filozofa. Prica o kompleksu,a vise ovdije pise nego na svojoj temi,naziva klub seljo i slicno. Postavlja teoriju kako smo mi radnicki klub a on je po defaultu znacio ljude dosljake,a njegov klub osnovali funkcioneri ili ti kako on rece carsija.
A inace opste poznata cinjenica ,pogotovo u Sarajevu,da su i u ono doba ,a i sad ,funkcioneri guzonje ,uglavnom bili dosljaci,koji su se laktali i dolazili u Sarajevo ,pa postajali,predsjednici ,direktori,elita.... Nadji mi koja je to carsija ksko ti nazva ovu gospodu, rodjena u Sarajevu,90% nije.
Znas da je nasa raja vazda pricala,dok nasa djeca ispijaju kafe i kurce se,dosljaci sa strane zauzimaju pozicije. Mozda ti to ne znas ,jer si mozda od ovih iz pozicije.
Tako da ovi sto nazor hoce da su carsija,i sto su vece sarajlije od onih rodjenih,i sto konta ako navija za sarajevo,da je odmah sarajlija,mozete tu pricu prodavati ublehama.
Tako da te tvoje teorije ,ko je carsija,a ko radnik dosljo i kako ko kome pripada,mojne nama prodavat. Svoju malogradjanstinu i ko te tako ucio ,nemas potrebe ovdije ispoljavat.
Ovaj grad su izgradili radnici,a guzonje su ko i svuda dosli naknadno i busali se vise od ostalih.
Ovaj grad je odavno izmjesan u svim strukturama,samo seljak dosljo bi da je iznad svih.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

blue36
Kontakt:

Post Postao/la blue36 » 20 maj 2015, 11:21

barbarez je napisao/la:Vidi mi amidze filozofa. Prica o kompleksu,a vise ovdije pise nego na svojoj temi,naziva klub seljo i slicno. Postavlja teoriju kako smo mi radnicki klub a on je po defaultu znacio ljude dosljake,a njegov klub osnovali funkcioneri ili ti kako on rece carsija.
A inace opste poznata cinjenica ,pogotovo u Sarajevu,da su i u ono doba ,a i sad ,funkcioneri guzonje ,uglavnom bili dosljaci,koji su se laktali i dolazili u Sarajevo ,pa postajali,predsjednici ,direktori,elita.... Nadji mi koja je to carsija ksko ti nazva ovu gospodu, rodjena u Sarajevu,90% nije.
Znas da je nasa raja vazda pricala,dok nasa djeca ispijaju kafe i kurce se,dosljaci sa strane zauzimaju pozicije. Mozda ti to ne znas ,jer si mozda od ovih iz pozicije.
Tako da ovi sto nazor hoce da su carsija,i sto su vece sarajlije od onih rodjenih,i sto konta ako navija za sarajevo,da je odmah sarajlija,mozete tu pricu prodavati ublehama.
Tako da te tvoje teorije ,ko je carsija,a ko radnik dosljo i kako ko kome pripada,mojne nama prodavat. Svoju malogradjanstinu i ko te tako ucio ,nemas potrebe ovdije ispoljavat.
Ovaj grad su izgradili radnici,a guzonje su ko i svuda dosli naknadno i busali se vise od ostalih.
Ovaj grad je odavno izmjesan u svim strukturama,samo seljak dosljo bi da je iznad svih.
Sve si rekao prijatelju svaka cast. Od ovih papaka ne mozes vise nista , sve moguce su uzurpirali zauzeli ne moze im nazalost niko nista.

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 20 maj 2015, 11:56

amidzaTan je napisao/la:
samogrbavica je napisao/la:

Ovo o cemu ti pricas je problem licne prirode prijatelju, a taj problem se zove "kompleks nize vrijednosti" u ovaj grad su uvijek dolazili i dolazit ce razni ljudi, iz svih krajeva svijeta, svih vjeroispovjesti tako ce biti i ubuduce, a mi nismo jedini izolovani grad koji ima problem sa doseljenicima ili dosljama kako ih vi KOMPLEKSASI zovete, vec je to i u svijetu normalna pojava. Ovo je forum o sportu i nebi trebao svoje komplekse iznositi ovdje, a ako ti to toliko smeta kako to da navijas za Selju kojeg je osnovala radnicka klasa sa svih strana BiH sem iz Sarajeva a nas klub se zna ko je osnovao - Carsija :D :D Moj bi ti stari rekao na ovo: Kazu nema Sarajlija ili ih je mali broj pravih u Sarajevu, e taj mali broj su prave Sarajlije a ovi ostali (dosljaci) koji su bili tu u ratu na prvim linijama su 100X vece Sarajlije od onih "pravih" sto su pobjegli kad je trebalo da brane svoj grad!!!!!
Tipična pitarska filozofija.

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 20 maj 2015, 12:31

Boze sacuvaj :facepalm:

Nema svrhe dalje pisati dok su ovakvi tipovi na temi.
KHAJ PRICE

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, COYGBiH i 31 gost.