white1950 je napisao/la:Sutra dobijemo Sarajevo i mislim da mozemo lagano pripremat ekipu za ligu 12.Znaci 120% dati svaki igrac i pobjeda je nasa!!Cujem bit ce dobre i premije za pobjedu(2000€ po igracu).
Totalna dominacija Hordi Zla nad šakom iskompleksiranih jadovaultra gitano je napisao/la:Pa kontaju pošto oni neće biti prvaci, a vj. ni vi dat podršku budućem prvaku ipak su igrali protiv prošlogodišnjeg prvaka
![]()
I nadam se da će Vitez opstat iako izgube sad u sljedeću subotu protiv nas naprijed Vitežani iza skandiranje
Mrs u pm i ti i vaše ratne parole! Do kad ćete više živjeti rat?! Znate li šta želite od života? Je.ali vas ideali nestvarni, na vrh mi je vaše kuknjave, plača, bijede, zločina koji su samo nad vama počinjeni , osvetoljubive politike i ostalo, ma mrs!!!nellic07 je napisao/la:Totalna dominacija Hordi Zla nad šakom iskompleksiranih jadovaultra gitano je napisao/la:Pa kontaju pošto oni neće biti prvaci, a vj. ni vi dat podršku budućem prvaku ipak su igrali protiv prošlogodišnjeg prvaka
![]()
I nadam se da će Vitez opstat iako izgube sad u sljedeću subotu protiv nas naprijed Vitežani iza skandiranje
Jesi frustriranflek1950 je napisao/la:Mrs u pm i ti i vaše ratne parole! Do kad ćete više živjeti rat?! Znate li šta želite od života? Je.ali vas ideali nestvarni, na vrh mi je vaše kuknjave, plača, bijede, zločina koji su samo nad vama počinjeni , osvetoljubive politike i ostalo, ma mrs!!!nellic07 je napisao/la:Totalna dominacija Hordi Zla nad šakom iskompleksiranih jadovaultra gitano je napisao/la:Pa kontaju pošto oni neće biti prvaci, a vj. ni vi dat podršku budućem prvaku ipak su igrali protiv prošlogodišnjeg prvaka
![]()
Ne brini, uvijek ćemo onako dobijati, samo od nas i možete zaraditi. Ostali vam maksimalno kavez napune.white1950 je napisao/la:Vec 2.put im dajemo citavu tribinu,ali jucer su malo pretjerali sa parolama,pa nek se zapitaju zasto ce sljedeci put dobiti 200 ulaznica?!Inace utakmica odlucena sa ona 2 brza pogotka,sve posteno!
http://sportsport.ba/tifo/sramota-u-vit ... ama/157081white1950 je napisao/la:Vec 2.put im dajemo citavu tribinu,ali jucer su malo pretjerali sa parolama,pa nek se zapitaju zasto ce sljedeci put dobiti 200 ulaznica?!Inace utakmica odlucena sa ona 2 brza pogotka,sve posteno!
Pravda za Bošnje koje licimjerstvopitic je napisao/la:http://sportsport.ba/tifo/sramota-u-vit ... ama/157081white1950 je napisao/la:Vec 2.put im dajemo citavu tribinu,ali jucer su malo pretjerali sa parolama,pa nek se zapitaju zasto ce sljedeci put dobiti 200 ulaznica?!Inace utakmica odlucena sa ona 2 brza pogotka,sve posteno!
Ne znam kakve sad ovo ima veze sa navijacima Sarajeva?pitic je napisao/la:http://sportsport.ba/tifo/sramota-u-vit ... ama/157081white1950 je napisao/la:Vec 2.put im dajemo citavu tribinu,ali jucer su malo pretjerali sa parolama,pa nek se zapitaju zasto ce sljedeci put dobiti 200 ulaznica?!Inace utakmica odlucena sa ona 2 brza pogotka,sve posteno!
Ne brini prika ima svega kod nas , suspendiranih , umornih ...komotno možete i vi odmarati glavne...nama je Čelik u mislima. Kakve su šanse da zamijenimo Radeljiće , Anto nas ukopa žive!GradKamena1 je napisao/la:Imate li ozljeđenih i suspendiranih igraca za vikend ?
Nikakve meni se cini ode mali vani,prica se da je klub iz lige 5,vidicemo sta ce bit. Antara meni drag igrac odigra perfektno utakmicu pa dvi zasere,mislim da bi puno bolje bilo da je napadac nego stoperflek1950 je napisao/la:Ne brini prika ima svega kod nas , suspendiranih , umornih ...komotno možete i vi odmarati glavne...nama je Čelik u mislima. Kakve su šanse da zamijenimo Radeljiće , Anto nas ukopa žive!GradKamena1 je napisao/la:Imate li ozljeđenih i suspendiranih igraca za vikend ?
Papak jedan niko nije "napravio" novi klub kako ti to kazes nego je se isti klub "pocjepao" na 2 dijela poslje rata.ultra gitano je napisao/la:Bošnjaci su se sami opredjelili i napravili sebi klub koji nije ni na mapi (FK Vitez). :pitic je napisao/la:http://sportsport.ba/tifo/sramota-u-vit ... ama/157081white1950 je napisao/la:Vec 2.put im dajemo citavu tribinu,ali jucer su malo pretjerali sa parolama,pa nek se zapitaju zasto ce sljedeci put dobiti 200 ulaznica?!Inace utakmica odlucena sa ona 2 brza pogotka,sve posteno!
Kako god teško je biti Bošnjak u Vitezu, a moraš šutiti jer mnogo možeš izgubiti. Valja sutra dijeli gradski asfalt i možda radno mjesto sa šovinistima koji su ovo skandirali. I kada tim istim Bošnjacima iz Viteza dođe u grad klub za kojeg većina navija FKS odmah se Hrvati nadignu i počnu dijeliti pravdu kako Bošnje nisu smjeli raditi ovo, ono, a kada se prosipa šovinizam zajedno sa Lištičanima tada svi šute i prave se kao da ništa nije bilo.ultra gitano je napisao/la:Pravda za Bošnje koje licimjerstvopitic je napisao/la:http://sportsport.ba/tifo/sramota-u-vit ... ama/157081white1950 je napisao/la:Vec 2.put im dajemo citavu tribinu,ali jucer su malo pretjerali sa parolama,pa nek se zapitaju zasto ce sljedeci put dobiti 200 ulaznica?!Inace utakmica odlucena sa ona 2 brza pogotka,sve posteno!pa jesu li to bili navijači Viteza ili su došli mučki da provociraju ,ajd sad reci nije igro Vitez-Sarajevo već Vitez-Široki, a Bošnjaci su se sami opredjelili i napravili sebi klub koji nije ni na mapi (FK Vitez). Krivi im Hrvati što su bolji uspješniji ljubomora je čudo što nisu došli sa zastavama
ako su dobronamjerni bili nebi im niko A reko
vako vidilo se koji im je cilj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.