Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Admir_Sa
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la Admir_Sa » 27 feb 2012, 00:02

ljudi moji ja stvarno više nisam pametan, al kako vi objašnjavate cinjenicu da npr ja danas mozgam pola sata i na 3-5 maraka stavim parove koji glad padnu, tipa real zx2, sion zx2, liverpool, pm3 maljorca, pm3 genk i tako dalje.....a veceras bezveze na marku ipo nabubam hejbet parova, 2 glave dobitak i tako hladno vecina parova prodje da to nije normalno, lil oba go, neki evingado, adirodank over, neka olimpija 2, neki gremio 3+, barca over kartoni, velez 1.....i sreca padnem na ovom usranom raonicu i nekoj barceloni iz ekvadora :roll:

covjek kad ima više love drasticno manje parova pogadja nego onda kada ima, to mi nikada jasno biti nece
nema potpisa

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 27 feb 2012, 00:16

Katastrofa :mrgreen:

Feco
Kontakt:

Post Postao/la Feco » 27 feb 2012, 00:56

Admir_Sa je napisao/la:ljudi moji ja stvarno više nisam pametan, al kako vi objašnjavate cinjenicu da npr ja danas mozgam pola sata i na 3-5 maraka stavim parove koji glad padnu, tipa real zx2, sion zx2, liverpool, pm3 maljorca, pm3 genk i tako dalje.....a veceras bezveze na marku ipo nabubam hejbet parova, 2 glave dobitak i tako hladno vecina parova prodje da to nije normalno, lil oba go, neki evingado, adirodank over, neka olimpija 2, neki gremio 3+, barca over kartoni, velez 1.....i sreca padnem na ovom usranom raonicu i nekoj barceloni iz ekvadora :roll:

covjek kad ima više love drasticno manje parova pogadja nego onda kada ima, to mi nikada jasno biti nece
Ma lagano pajdo,ima i za vakve kosto smo mi štrik :lol: :lol:

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 27 feb 2012, 00:59

evo gledam sad rezultate danas beze da uplatim u wwinu kad im nesto internet valjda ne radi , haj reko onda listic da odigram nabacam 10 parova 500 dobitak, 10 do 5 bilo haj stavicu i liverpool posto cu pogledati utakmicu inace ga planirao da izbjegnem i jedino me liverpool obori jao jao :lol: :lol:

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 27 feb 2012, 20:54

Je.bem ti lvpol oni me u nedelju oborise... reko sam necu vise igrat lpool, ali djaba sad igram lvpol-arsenal ps1 pa sta bude

afa97
Kontakt:

Post Postao/la afa97 » 27 feb 2012, 21:54

Ima li Williams u staklenom gradu??
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 27 feb 2012, 23:48

afa97 je napisao/la:Ima li Williams u staklenom gradu??
ima sidjes dole niz stepenice , jel zna neko jel im internet proradio da mogu uplatiti u poslovnici

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 28 feb 2012, 00:27

slika

Nema hljeba bez motike :D
#samoRudar #zauvijek

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 28 feb 2012, 15:02

Nabaco sam nekih parova, pa sad Boze pomozi... da i ja ubodem sta :lol: Prvo cekam Srbija-Jermenija

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 feb 2012, 16:45

Sta je sa ove tekme Srbija-Armenija? U 3 je trebala poceti a rezultata nema?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

lupen
Kontakt:

Post Postao/la lupen » 28 feb 2012, 16:54

Omerbavarac je napisao/la:Sta je sa ove tekme Srbija-Armenija? U 3 je trebala poceti a rezultata nema?
FT 2-0 Srbija.Kuzmanović,Ivanović.
RR#9

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 feb 2012, 17:33

lupen je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Sta je sa ove tekme Srbija-Armenija? U 3 je trebala poceti a rezultata nema?
FT 2-0 Srbija.Kuzmanović,Ivanović.
Hvala druze. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 28 feb 2012, 17:36

Da vas pitam nešto. Hoću da uplatim nešto para na račun na ovom wwin pa me zanima kako ću to obaviti u kladionici ? Jesam li se morao prije prijaviti u kladionici nego što sam otvorio akaunt ili mogu ovako upasti i reći joj na koji akaunt da uplati to što hoću ? Te kolika je minimalna uplata a koliko maksimalna ? Unaprijed hvala.

Dosad što sam igrao, igrao sam zahvaljujući Mont0- u. On mi je nešto poslao pa sam se sekao ali sad hoću baš ozbilja. :)
A ne da mi se preko banke to uplaćivati.
Who dares, wins !

Feco
Kontakt:

Post Postao/la Feco » 28 feb 2012, 17:44

NeToBoLa je napisao/la:Da vas pitam nešto. Hoću da uplatim nešto para na račun na ovom wwin pa me zanima kako ću to obaviti u kladionici ? Jesam li se morao prije prijaviti u kladionici nego što sam otvorio akaunt ili mogu ovako upasti i reći joj na koji akaunt da uplati to što hoću ? Te kolika je minimalna uplata a koliko maksimalna ? Unaprijed hvala.

Dosad što sam igrao, igrao sam zahvaljujući Mont0- u. On mi je nešto poslao pa sam se sekao ali sad hoću baš ozbilja. :)
Tvoj nick i cetvrto slovo passa :D meni samo to trazi ,minimalna uplata 2km :D bar je u Zivinicama tako

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 28 feb 2012, 17:47

ja napišem na listić acc i četvrto slovo i koliko para uplaćujem(minimalno dvije marke) i dam onoj u poslovnici...i to je to..prosto ko pasulj...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 28 feb 2012, 17:49

Bravo Gulbise. Idemo i ovaj drugi set uzeti. 8-)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 28 feb 2012, 17:50

NeToBoLa je napisao/la:Da vas pitam nešto. Hoću da uplatim nešto para na račun na ovom wwin pa me zanima kako ću to obaviti u kladionici ? Jesam li se morao prije prijaviti u kladionici nego što sam otvorio akaunt ili mogu ovako upasti i reći joj na koji akaunt da uplati to što hoću ? Te kolika je minimalna uplata a koliko maksimalna ? Unaprijed hvala.

ako si iz sa. nesto se ovih dana nemoze uplacivati u poslovnici , kazu da ih zajebava internet ... ma ne moras joj pisati samo kazes ime korisnicko i 4 znak sifre i koliko para to je to ,

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 28 feb 2012, 17:52

Ne može se trenutno nigdje uplatiti. Mislim da to nema veze s internetom, al' to je drugi par cipela. :mrgreen:
Btw, u slučaju da vam ne ide kada joj kažete četvrti znak passworda (iako je tačan), onda joj recite da napiše broj 1. Tada ide 100%. 8-)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 28 feb 2012, 18:08

Hvala raja na odgovorima. Meni se nije dalo gonjati ove tenisere danas, sve je to strano za mene. Po kvotama ih igram, ali mi se nije dalo danas nešto. Večeras ima NBA, i možda po koji engleski par. Lakše mi je to. :)
Who dares, wins !

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 28 feb 2012, 18:12

Ne moze ni u Mostaru, :( Danas ja isao, kaze klinka da ne moze. A fina je, onako, :mrgreen:
Support Velez, It's logical! ★

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.