covjek kad ima više love drasticno manje parova pogadja nego onda kada ima, to mi nikada jasno biti nece
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ma lagano pajdo,ima i za vakve kosto smo mi štrikAdmir_Sa je napisao/la:ljudi moji ja stvarno više nisam pametan, al kako vi objašnjavate cinjenicu da npr ja danas mozgam pola sata i na 3-5 maraka stavim parove koji glad padnu, tipa real zx2, sion zx2, liverpool, pm3 maljorca, pm3 genk i tako dalje.....a veceras bezveze na marku ipo nabubam hejbet parova, 2 glave dobitak i tako hladno vecina parova prodje da to nije normalno, lil oba go, neki evingado, adirodank over, neka olimpija 2, neki gremio 3+, barca over kartoni, velez 1.....i sreca padnem na ovom usranom raonicu i nekoj barceloni iz ekvadora![]()
covjek kad ima više love drasticno manje parova pogadja nego onda kada ima, to mi nikada jasno biti nece
ima sidjes dole niz stepenice , jel zna neko jel im internet proradio da mogu uplatiti u poslovniciafa97 je napisao/la:Ima li Williams u staklenom gradu??
FT 2-0 Srbija.Kuzmanović,Ivanović.Omerbavarac je napisao/la:Sta je sa ove tekme Srbija-Armenija? U 3 je trebala poceti a rezultata nema?
Hvala druze.lupen je napisao/la:FT 2-0 Srbija.Kuzmanović,Ivanović.Omerbavarac je napisao/la:Sta je sa ove tekme Srbija-Armenija? U 3 je trebala poceti a rezultata nema?
Tvoj nick i cetvrto slovo passaNeToBoLa je napisao/la:Da vas pitam nešto. Hoću da uplatim nešto para na račun na ovom wwin pa me zanima kako ću to obaviti u kladionici ? Jesam li se morao prije prijaviti u kladionici nego što sam otvorio akaunt ili mogu ovako upasti i reći joj na koji akaunt da uplati to što hoću ? Te kolika je minimalna uplata a koliko maksimalna ? Unaprijed hvala.
Dosad što sam igrao, igrao sam zahvaljujući Mont0- u. On mi je nešto poslao pa sam se sekao ali sad hoću baš ozbilja.
A ne da mi se preko banke to uplaćivati.
ako si iz sa. nesto se ovih dana nemoze uplacivati u poslovnici , kazu da ih zajebava internet ... ma ne moras joj pisati samo kazes ime korisnicko i 4 znak sifre i koliko para to je to ,NeToBoLa je napisao/la:Da vas pitam nešto. Hoću da uplatim nešto para na račun na ovom wwin pa me zanima kako ću to obaviti u kladionici ? Jesam li se morao prije prijaviti u kladionici nego što sam otvorio akaunt ili mogu ovako upasti i reći joj na koji akaunt da uplati to što hoću ? Te kolika je minimalna uplata a koliko maksimalna ? Unaprijed hvala.
Dosad što sam igrao, igrao sam zahvaljujući Mont0- u. On mi je nešto poslao pa sam se sekao ali sad hoću baš ozbilja.
A ne da mi se preko banke to uplaćivati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.