Bitno je da smo mi na 21 mjestu ispred srbije, turske, irske itd...

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Naso se pravi da odredjuje ko su papci i ko su seljaci ti to iz iskustva, nazvo bih i ja tebe svakakvim imenima al za tebe bi to bio kompliment. Normalno da vas treba vijedjati niste bolje ni zalsuzili sto se vidi iz tvojih postova.Denizmare je napisao/la: Zbog papaka kao sto si ti sam i napisao post,jer mi je dosta vaseg vrijedjanja.Tvoj post je bio katastrofa i necu da sutim dok se tako vrijedjaju ljudi iz jednog grada,a ti si drugi koji se upecao jer se pronasao u mom postu koji se bas na takve odnosio,ne na seljake nego papke. Sljedeci........
nek su irska i ceska nosioci, yebem ti uefu poganuscootyTM87 je napisao/la:http://www.fifa.com/worldranking/rankin ... index.html
Bitno je da smo mi na 21 mjestu ispred srbije, turske, irske itd...
Prijatelju..za Reprenzentaciju Bosne i Hercegovine ima pravo da navija ko god hoce,pa pricao onako ili ovako bio u BiH ili Dijaspori,bio seljak ili mjestanin grada nije bitno svi imaju privilegiju da navijaju..ne vredjaj raju, nije to fino..Reuf_Herco je napisao/la:Kao sarajlija, molim Boga da reprezentacija vise nikad ne igra u Sarajevu. Ono je cirkus sta se desava kad igra reprezentacija, isto teferic. Ne znas da li se taj dan igra utakmica ili se korida odrzava. Fakat vecinom ruralno stanovnistvo i zaostala dijaspora sa svojim odvratnim naglaskom, prate reprezentaciju. Muka mi je kad odem na utakmicu i vidim ko se sve naziva mojim sunarodnjacima. Jedino sad idem kad su utakmice vani, na gostovanja, ali i tamo svega ima.
Nadam se da ce doci dan kad ce urbana raja poceti pratiti reprezentaciju i kad ce navijanje voditi HZ, TM, RA. Tad ce tek to na nesto liciti.
Povrh svega kad cujem kako se navija "Bosnom behar probeharao", "nedaj se Bosno" ili "Bosna je sapion" ubio bih se od muke.
Dobro Reufe majku mu nije sva dijaspora takva valjda ?Reuf_Herco je napisao/la:Kao sarajlija, molim Boga da reprezentacija vise nikad ne igra u Sarajevu. Ono je cirkus sta se desava kad igra reprezentacija, isto teferic. Ne znas da li se taj dan igra utakmica ili se korida odrzava. Fakat vecinom ruralno stanovnistvo i zaostala dijaspora sa svojim odvratnim naglaskom, prate reprezentaciju. Muka mi je kad odem na utakmicu i vidim ko se sve naziva mojim sunarodnjacima. Jedino sad idem kad su utakmice vani, na gostovanja, ali i tamo svega ima.
Nadam se da ce doci dan kad ce urbana raja poceti pratiti reprezentaciju i kad ce navijanje voditi HZ, TM, RA. Tad ce tek to na nesto liciti.
Povrh svega kad cujem kako se navija "Bosnom behar probeharao", "nedaj se Bosno" ili "Bosna je sapion" ubio bih se od muke.
Kad budu zasluzili (nije stvar rezultata) bodrit cemo ih. Ovo je vise cirkus nego reprezentacija. Da bodrimo jednog klosara Spahica i njemu slicne lafo mangupe i papke? NIKAD!!!KONGO je napisao/la:Dobro Reufe majku mu nije sva dijaspora takva valjda ?Reuf_Herco je napisao/la:Kao sarajlija, molim Boga da reprezentacija vise nikad ne igra u Sarajevu. Ono je cirkus sta se desava kad igra reprezentacija, isto teferic. Ne znas da li se taj dan igra utakmica ili se korida odrzava. Fakat vecinom ruralno stanovnistvo i zaostala dijaspora sa svojim odvratnim naglaskom, prate reprezentaciju. Muka mi je kad odem na utakmicu i vidim ko se sve naziva mojim sunarodnjacima. Jedino sad idem kad su utakmice vani, na gostovanja, ali i tamo svega ima.
Sto ti treba to generalizovanje ?
U ostalom ko brani PATRIOTIMA i VELIKIM Hordama i Manijacima da ogranizovano bodre repku ? Ako je volite sto to ne uradite vec, sta se ceka Reufe ?
potpisujemneroazzurni je napisao/la:ovo je stvar principa, ovo je prva stepenica koju moramo preci da bi usli u krug "velikih" ,ako ovdje padnemo(opet) onda si i sami moramo priznati da smo jos MALI!
Dakle, igrale su i vece repke na BP pa se nisu bunili, sto jasno pokazuje da portugalci samo vrse pritisak na nas svjesni da smo mala drzavica sa jos manjim ljudima koji svima udovoljavaju(ne cijeneci sebe) a sa druge strane ne trebaju biti puno pametni da shvate sta znaci BP za repku(4 tekme 12 boba)
Jadno je ovo nase drustvo koje ako mu odgovara pravi se pametan tipa- pa jeste upravu su portugalci teren je uzasan s razlogom se bunesamo cu pitati jel neko od vas bio u portugalu prije 2 god jel vi znate sta su oni nama(navijacima) radili za vrijeme tekme kakav je to seljakluk i primitivluk bio, strasno, mislite da su oni ovako samokriticki komentarisali kao mi...
Necu se osvrtati na ove pacenike koji su samo cekali nesto ovako pa da popljuju BP i sve dobro sto se na njemu desilo, samo cu reci ako im sad popustimo i prihvatimo da nam oni izaberu stadion pa brate nek nam onda i izaberu igrace koji ce igrati a na sljedece kvalifikacije se ne trebamo ni prijavljivati...
OVO JE STVAR PRINCIPA
Lijepa vremena su bila isto kad sam zaradivao po 3000 hiljade eura sad jedva 1500 i sta sam trebao NERADITI VISE!!!!Reuf_Herco je napisao/la:Kad budu zasluzili (nije stvar rezultata) bodrit cemo ih. Ovo je vise cirkus nego reprezentacija. Da bodrimo jednog klosara Spahica i njemu slicne lafo mangupe i papke? NIKAD!!!KONGO je napisao/la:Dobro Reufe majku mu nije sva dijaspora takva valjda ?Reuf_Herco je napisao/la:Kao sarajlija, molim Boga da reprezentacija vise nikad ne igra u Sarajevu. Ono je cirkus sta se desava kad igra reprezentacija, isto teferic. Ne znas da li se taj dan igra utakmica ili se korida odrzava. Fakat vecinom ruralno stanovnistvo i zaostala dijaspora sa svojim odvratnim naglaskom, prate reprezentaciju. Muka mi je kad odem na utakmicu i vidim ko se sve naziva mojim sunarodnjacima. Jedino sad idem kad su utakmice vani, na gostovanja, ali i tamo svega ima.
Sto ti treba to generalizovanje ?
U ostalom ko brani PATRIOTIMA i VELIKIM Hordama i Manijacima da ogranizovano bodre repku ? Ako je volite sto to ne uradite vec, sta se ceka Reufe ?
Lijepa vremena Kodre, Bolica, Baljica, Konjica, barbareza.....
znaci ljudi u bosni su krivi sto ne pricaju kao ti...krivi ljudi sto se prica tako u njihovom kraju!Reuf_Herco je napisao/la:Kao sarajlija, molim Boga da reprezentacija vise nikad ne igra u Sarajevu. Ono je cirkus sta se desava kad igra reprezentacija, isto teferic. Ne znas da li se taj dan igra utakmica ili se korida odrzava. Fakat vecinom ruralno stanovnistvo i zaostala dijaspora sa svojim odvratnim naglaskom, prate reprezentaciju. Muka mi je kad odem na utakmicu i vidim ko se sve naziva mojim sunarodnjacima. Jedino sad idem kad su utakmice vani, na gostovanja, ali i tamo svega ima.
Ma kakav baraz,dragi Majki,moramo odluciti gje ce se igrati prvo. Ma najbolje da pitamo portugalce,neka oni odluce da se ne svadjamo ...karameldar je napisao/la:Pa ljudi dragi tema je baraž.
Fino rečenoZOI84 je napisao/la:Reufe,prestani biti geografski ogranicen i shvati da se BiH ne sastoji samo od Sarajeva i naglaska "ba", "jarane " i sl. nego mnogo drugih gradova i naglasaksaReuf_Herco je napisao/la:Usput, pogledajte kakva je atmosfera bila na Kosevu kad su se navijaci zvali Gazije, a cinili su ih vecinom HZ i TM. To je bilo nekad krajem devedesetih, pocetkom dvijehiljaditih. Tad je navijanje licilo na nesto. Dogovor je bio jednu utakmicu na jugu, drugu na sjeveru. Ja kao navijac Sarajeva sam iz sveg glasa sa sjevera pjevao PLAVIIIIII, PLAVIIIII.
Ali vjerujem da se vecina vas toga i nesjeca. Ali ima nas jos koji smo vidjeli puno vise od vas i koji ne smatramo Dzeku najboljim nasim igracem ikad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.