BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

scootyTM87
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la scootyTM87 » 20 okt 2011, 18:07

http://www.fifa.com/worldranking/rankin ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Bitno je da smo mi na 21 mjestu ispred srbije, turske, irske itd... 8-)
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 20 okt 2011, 18:18

Hebo vas vise ta rasprava. Igrat cemo gdje nam UEFA dozvoli i tacka. Ako UEFA kaze da je Bilino OK igrat cemo tamo ako kaze da nije morat cemo traziti neko novo mjesto dali Kosevo(ispunjavali uvjete) ili Banja luku.....pitanje je da li i jedan nas stadion ispunjava uvjete za kvalifikacije za EP???

Ja licno ne volim ove terene s atletskom stazom jer su npr. sjever i jug udaljeni od terena po +50m,takav ce nazalost biti i Tusanj samo sa malo manjom udaljenosti. Tko je bio na Marakani (Beograd) zna kakva je situacija ima skoro 100m od tribine do gola.
Ako ne prodje Zenica trebamo se molit da nam dozvole na Kosevu inace..... :cry:

Sta ste se uzjapurili i poceli djeliti...svi trebamo bit uz BiH i Tuzla i Sarajevo i Zenica i Mostar,B.Luka,Bihac......a seljacina (seljak je covjek sa sela a seljacina je karakterna osobina) i divljaka ima svugdje pa cak i u Parizu u sto se uvjerio Suko.
Zadnja izmjena: RKO, dana/u 20 okt 2011, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.
RIP SALE VILENJAK

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 okt 2011, 18:18

Aaah parodija se nastavlja. :D Ode ja na temu FK Borac da isposlujem gostovanje reprezentacije u BL.
Posto sam na toj temi ionako rado vidjeni gost...mozda mi Pabizo pomogne. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 20 okt 2011, 18:20

Denizmare je napisao/la: Zbog papaka kao sto si ti sam i napisao post,jer mi je dosta vaseg vrijedjanja.Tvoj post je bio katastrofa i necu da sutim dok se tako vrijedjaju ljudi iz jednog grada,a ti si drugi koji se upecao jer se pronasao u mom postu koji se bas na takve odnosio,ne na seljake nego papke. Sljedeci........
Naso se pravi da odredjuje ko su papci i ko su seljaci ti to iz iskustva, nazvo bih i ja tebe svakakvim imenima al za tebe bi to bio kompliment. Normalno da vas treba vijedjati niste bolje ni zalsuzili sto se vidi iz tvojih postova.

vejza_
Kontakt:

Post Postao/la vejza_ » 20 okt 2011, 18:20

http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/por ... olju/66516" onclick="window.open(this.href);return false;

a nista od toga, a nista od toga bando lopovska....

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 20 okt 2011, 18:23

Hajte brate dragi na drugu temu pa se svadjate,stvarno nema smisla vise!! pustite normalne ljude da rasparavljaju o normalnim stvarima...
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 20 okt 2011, 18:28

scootyTM87 je napisao/la:http://www.fifa.com/worldranking/rankin ... index.html

Bitno je da smo mi na 21 mjestu ispred srbije, turske, irske itd... 8-)
nek su irska i ceska nosioci, yebem ti uefu poganu
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

cera1
Kontakt:

Post Postao/la cera1 » 20 okt 2011, 18:43

Reuf_Herco je napisao/la:Kao sarajlija, molim Boga da reprezentacija vise nikad ne igra u Sarajevu. Ono je cirkus sta se desava kad igra reprezentacija, isto teferic. Ne znas da li se taj dan igra utakmica ili se korida odrzava. Fakat vecinom ruralno stanovnistvo i zaostala dijaspora sa svojim odvratnim naglaskom, prate reprezentaciju. Muka mi je kad odem na utakmicu i vidim ko se sve naziva mojim sunarodnjacima. Jedino sad idem kad su utakmice vani, na gostovanja, ali i tamo svega ima.
Nadam se da ce doci dan kad ce urbana raja poceti pratiti reprezentaciju i kad ce navijanje voditi HZ, TM, RA. Tad ce tek to na nesto liciti.
Povrh svega kad cujem kako se navija "Bosnom behar probeharao", "nedaj se Bosno" ili "Bosna je sapion" ubio bih se od muke.
Prijatelju..za Reprenzentaciju Bosne i Hercegovine ima pravo da navija ko god hoce,pa pricao onako ili ovako bio u BiH ili Dijaspori,bio seljak ili mjestanin grada nije bitno svi imaju privilegiju da navijaju..ne vredjaj raju, nije to fino..

Reuf_Herco
Kontakt:

Post Postao/la Reuf_Herco » 20 okt 2011, 18:43

Usput, pogledajte kakva je atmosfera bila na Kosevu kad su se navijaci zvali Gazije, a cinili su ih vecinom HZ i TM. To je bilo nekad krajem devedesetih, pocetkom dvijehiljaditih. Tad je navijanje licilo na nesto. Dogovor je bio jednu utakmicu na jugu, drugu na sjeveru. Ja kao navijac Sarajeva sam iz sveg glasa sa sjevera pjevao PLAVIIIIII, PLAVIIIII.
Ali vjerujem da se vecina vas toga i nesjeca. Ali ima nas jos koji smo vidjeli puno vise od vas i koji ne smatramo Dzeku najboljim nasim igracem ikad ;)
Zadnja izmjena: Reuf_Herco, dana/u 20 okt 2011, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 20 okt 2011, 18:43

ovo je stvar principa, ovo je prva stepenica koju moramo preci da bi usli u krug "velikih" ,ako ovdje padnemo(opet) onda si i sami moramo priznati da smo jos MALI!
Dakle, igrale su i vece repke na BP pa se nisu bunili, sto jasno pokazuje da portugalci samo vrse pritisak na nas svjesni da smo mala drzavica sa jos manjim ljudima koji svima udovoljavaju(ne cijeneci sebe) a sa druge strane ne trebaju biti puno pametni da shvate sta znaci BP za repku(4 tekme 12 boba)
Jadno je ovo nase drustvo koje ako mu odgovara pravi se pametan tipa- pa jeste upravu su portugalci teren je uzasan s razlogom se bune :o samo cu pitati jel neko od vas bio u portugalu prije 2 god jel vi znate sta su oni nama(navijacima) radili za vrijeme tekme kakav je to seljakluk i primitivluk bio, strasno, mislite da su oni ovako samokriticki komentarisali kao mi...
Necu se osvrtati na ove pacenike koji su samo cekali nesto ovako pa da popljuju BP i sve dobro sto se na njemu desilo, samo cu reci ako im sad popustimo i prihvatimo da nam oni izaberu stadion pa brate nek nam onda i izaberu igrace koji ce igrati a na sljedece kvalifikacije se ne trebamo ni prijavljivati...

OVO JE STVAR PRINCIPA :!:
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 20 okt 2011, 18:43

Reuf_Herco je napisao/la:Kao sarajlija, molim Boga da reprezentacija vise nikad ne igra u Sarajevu. Ono je cirkus sta se desava kad igra reprezentacija, isto teferic. Ne znas da li se taj dan igra utakmica ili se korida odrzava. Fakat vecinom ruralno stanovnistvo i zaostala dijaspora sa svojim odvratnim naglaskom, prate reprezentaciju. Muka mi je kad odem na utakmicu i vidim ko se sve naziva mojim sunarodnjacima. Jedino sad idem kad su utakmice vani, na gostovanja, ali i tamo svega ima.
Nadam se da ce doci dan kad ce urbana raja poceti pratiti reprezentaciju i kad ce navijanje voditi HZ, TM, RA. Tad ce tek to na nesto liciti.
Povrh svega kad cujem kako se navija "Bosnom behar probeharao", "nedaj se Bosno" ili "Bosna je sapion" ubio bih se od muke.
Dobro Reufe majku mu nije sva dijaspora takva valjda ?

Sto ti treba to generalizovanje ?

U ostalom ko brani PATRIOTIMA i VELIKIM Hordama i Manijacima da ogranizovano bodre repku ? Ako je volite sto to ne uradite vec, sta se ceka Reufe ?
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

Reuf_Herco
Kontakt:

Post Postao/la Reuf_Herco » 20 okt 2011, 18:47

KONGO je napisao/la:

U ostalom ko brani PATRIOTIMA i VELIKIM Hordama i Manijacima da ogranizovano bodre repku ? Ako je volite sto to ne uradite vec, sta se ceka Reufe ?
Kad budu zasluzili (nije stvar rezultata) bodrit cemo ih. Ovo je vise cirkus nego reprezentacija. Da bodrimo jednog klosara Spahica i njemu slicne lafo mangupe i papke? NIKAD!!!

Lijepa vremena Kodre, Bolica, Baljica, Konjica, barbareza.....

vejza_
Kontakt:

Post Postao/la vejza_ » 20 okt 2011, 18:48

neroazzurni je napisao/la:ovo je stvar principa, ovo je prva stepenica koju moramo preci da bi usli u krug "velikih" ,ako ovdje padnemo(opet) onda si i sami moramo priznati da smo jos MALI!
Dakle, igrale su i vece repke na BP pa se nisu bunili, sto jasno pokazuje da portugalci samo vrse pritisak na nas svjesni da smo mala drzavica sa jos manjim ljudima koji svima udovoljavaju(ne cijeneci sebe) a sa druge strane ne trebaju biti puno pametni da shvate sta znaci BP za repku(4 tekme 12 boba)
Jadno je ovo nase drustvo koje ako mu odgovara pravi se pametan tipa- pa jeste upravu su portugalci teren je uzasan s razlogom se bune :o samo cu pitati jel neko od vas bio u portugalu prije 2 god jel vi znate sta su oni nama(navijacima) radili za vrijeme tekme kakav je to seljakluk i primitivluk bio, strasno, mislite da su oni ovako samokriticki komentarisali kao mi...
Necu se osvrtati na ove pacenike koji su samo cekali nesto ovako pa da popljuju BP i sve dobro sto se na njemu desilo, samo cu reci ako im sad popustimo i prihvatimo da nam oni izaberu stadion pa brate nek nam onda i izaberu igrace koji ce igrati a na sljedece kvalifikacije se ne trebamo ni prijavljivati...

OVO JE STVAR PRINCIPA :!:
potpisujem

Reuf_Herco
Kontakt:

Post Postao/la Reuf_Herco » 20 okt 2011, 18:49

Jos kad cujem Nikolu Bilica kako pozdravlja prije utakmice sve gradove. Jojjjjjjjjjjjjjjjj dao bih 100KM da nisam dosao na utakmicu. Nema sela koje ne pomene. Cemu to? Zar moramo biti toliko jadni?

Molim te Boze, ne dopusti nikad vise da reprezentacija igra u Sarajevu!!!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 20 okt 2011, 18:50

Reuf_Herco je napisao/la:
KONGO je napisao/la:

Kad budu zasluzili (nije stvar rezultata) bodrit cemo ih. Ovo je vise cirkus nego reprezentacija. Da bodrimo jednog klosara Spahica i njemu slicne lafo mangupe i papke? NIKAD!!!

Lijepa vremena Kodre, Bolica, Baljica, Konjica, barbareza.....
Lijepa vremena su bila isto kad sam zaradivao po 3000 hiljade eura sad jedva 1500 i sta sam trebao NERADITI VISE!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 20 okt 2011, 18:51

znaci ljudi u bosni su krivi sto ne pricaju kao ti...krivi ljudi sto se prica tako u njihovom kraju!

meni je isto muka sto su mi takvi kao ti sunarodnjaci...

i nek pjevaju ljudi sta hoce i tom navijanju ne fali nista...sto se mene tice sve je bolje od te bagre koja naziva sebe navijacima, puhnu se pa ulete i nesto glume, takozvani huligani :lol:

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 20 okt 2011, 18:59

karameldar je napisao/la:Pa ljudi dragi tema je baraž.
Ma kakav baraz,dragi Majki,moramo odluciti gje ce se igrati prvo. Ma najbolje da pitamo portugalce,neka oni odluce da se ne svadjamo ...

Reuf_Herco
Kontakt:

Post Postao/la Reuf_Herco » 20 okt 2011, 19:01

Usput, na stranu sva ova prica, i ja sam za to da se igra u Zenici. Kosevo koliko god da meni bilo drago je atletski ne fudbalski stadion.

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 20 okt 2011, 19:08

ZOI84 je napisao/la:
Reuf_Herco je napisao/la:Usput, pogledajte kakva je atmosfera bila na Kosevu kad su se navijaci zvali Gazije, a cinili su ih vecinom HZ i TM. To je bilo nekad krajem devedesetih, pocetkom dvijehiljaditih. Tad je navijanje licilo na nesto. Dogovor je bio jednu utakmicu na jugu, drugu na sjeveru. Ja kao navijac Sarajeva sam iz sveg glasa sa sjevera pjevao PLAVIIIIII, PLAVIIIII.
Ali vjerujem da se vecina vas toga i nesjeca. Ali ima nas jos koji smo vidjeli puno vise od vas i koji ne smatramo Dzeku najboljim nasim igracem ikad ;)
Reufe,prestani biti geografski ogranicen i shvati da se BiH ne sastoji samo od Sarajeva i naglaska "ba", "jarane " i sl. nego mnogo drugih gradova i naglasaksa
Fino rečeno :)
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 20 okt 2011, 19:24

Vec,ljudi evo Ibro igra od prve minute,Jahic je sinoc usao ,Portugalci nece u Zenicu . . . .

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.