A jesam Nostradamusdjoleprijedor je napisao/la:Imam neki ludi osjecaj da bi mučeni srpski fudbal,po prvi put
u istoriji mogao da ima 2 kluba u grupama LE.

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
A jesam Nostradamusdjoleprijedor je napisao/la:Imam neki ludi osjecaj da bi mučeni srpski fudbal,po prvi put
u istoriji mogao da ima 2 kluba u grupama LE.
Prije će Voždovac ili Čukarički napraviti nešto bitnije u Evropi ili domaćem takmičenju.Shadows je napisao/la:Svaka cast, moralo se i to jednom desiti.
Ako je tacno da ce Vojvodinu privatizovati ima nade.
Još kakav..djoleprijedor je napisao/la:A jesam Nostradamusdjoleprijedor je napisao/la:Imam neki ludi osjecaj da bi mučeni srpski fudbal,po prvi put
u istoriji mogao da ima 2 kluba u grupama LE.![]()
![]()
Pa kad vi niste mogli da pratite naš korak u evropi..alan_kardec je napisao/la:ovo valja zalit'![]()
![]()
ne dešava se ovo svaki dan
DANTES je napisao/la:Pa kad vi niste mogli da pratite naš korak u evropi..![]()
Bilo bi dobro imati malo sreće sutra.
Nego jesi li se bojao da će švabo svirati penal u 96?
Poslednjih 15 min usta mi suva ko barutalan_kardec je napisao/la:DANTES je napisao/la:Pa kad vi niste mogli da pratite naš korak u evropi..![]()
joj vam koraka, naabijem vas. boli me neka stvar za sreću. da Bog da mi dobili najtežu, a vi najlakšu grupu.
Bojao sam se, jakako. Da ne pričam kakve sam traume prežiljavao. Ja u noćnoj sa kolegom pitarom.Pitaj markonata, on je bio na licu mjesta. Mogu mislit tih izliva emocija nakon zadnjeg zvižduka.
![]()
Kako nije korak, malo je falilo da budemo drugi šešir.alan_kardec je napisao/la:DANTES je napisao/la:Pa kad vi niste mogli da pratite naš korak u evropi..![]()
joj vam koraka, naabijem vas. boli me neka stvar za sreću. da Bog da mi dobili najtežu, a vi najlakšu grupu.
Bojao sam se, jakako. Da ne pričam kakve sam traume prežiljavao. Ja u noćnoj sa kolegom pitarom.Pitaj markonata, on je bio na licu mjesta. Mogu mislit tih izliva emocija nakon zadnjeg zvižduka.
![]()
Ko zna. Jbg mi da smo bili pametni 2015 prošli bi dalje, imali smo sve u svojim rukama. Čak nas je i poraz vodio dalje. Ali morali smo usratidjoleprijedor je napisao/la:Sad kad i jedne usere zrijeb pa u zbiru uzemo 6 bodova u grupama
Brate,ne podsjecaj me na to...Sansa uvijek postoji.No,treba se pojacati.Tesko ce se nadomjestiti tandem Ðu-Le sto se efikasnosti tice.DANTES je napisao/la:Ko zna. Jbg mi da smo bili pametni 2015 prošli bi dalje, imali smo sve u svojim rukama. Čak nas je i poraz vodio dalje. Ali morali smo usratidjoleprijedor je napisao/la:Sad kad i jedne usere zrijeb pa u zbiru uzemo 6 bodova u grupama
Mislim da su komšije ove godine bolje. Zbog trenera. Da je ostao marko bilo bi to krljanje jer su slični on i vladan. Ovako Đukić hoće romantiku. Srećom sinoć je izabrao taktiku.djoleprijedor je napisao/la:Brate,ne podsjecaj me na to...Sansa uvijek postoji.No,treba se pojacati.Tesko ce se nadomjestiti tandem Ðu-Le sto se efikasnosti tice.DANTES je napisao/la:Ko zna. Jbg mi da smo bili pametni 2015 prošli bi dalje, imali smo sve u svojim rukama. Čak nas je i poraz vodio dalje. Ali morali smo usratidjoleprijedor je napisao/la:Sad kad i jedne usere zrijeb pa u zbiru uzemo 6 bodova u grupama
Derbi bi trebao biti poslastica a tribine krcate.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.