Potrebni su igraci koji ce za 2 godine nadamo se moci igrati u Brazilu. Ni Zigic ni Pantelic to nisu.alan_kardec je napisao/la:Neshvatljivo mi je zato što su to dvojica naših najboljih i najiskusnijih napadača u ovom momentu. Nisam za to da ih se tek tako precrtava, u zrelim godinama jesu, ali mogu odraditi još ovaj ciklus i kraj s tim da im se mogu još pridodati Marković, Sulejmani, Lekić, eventualno Krkić.
Alternativna rješenja su dosta diskutabilna. Marković jako mlad, Sulejmani nije klasični napadač, Lazović neće da igra za repku (a uz to nije stadardan u zenitu), Lekić možda kao alternativa (zamjena) a kao prvi napadač teško, Šćepović niti smrdi niti miriše...
Onaj što se stidi ružne prošlosti, je naš najbolji golman. Sad što je izdajnik, to je drugi par čarapa. Mišljenja sam da je Brkić dobro rješenje, ali ga treba istrpiti, još je on mlad.
Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
- alan_kardec
- Kontakt:
A ko će do sp u Brazilu igrati? Ili da preformulišem pitanje, ko će to svojim golovima da nas odvede do Brazila?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ne znam, znam ko sigurno nece a ostalo cemo vidjeti.
Mihajlovic vec polako gubi konce.Nakon turneje je izjavio da je zadovoljan golmanima,a sada je odjednom nezadovoljan.Sta ce nam doneti pozivanje Stojkovica ? Jedno veliko nista,osim novih nereda na tribinama i podelama navijaca cak i kada igra reprezentacija.Igracki nam nista nece doneti,niti ce doprineti sigurnosti na golu niti ista,a suteva iz daljine je u ove tri utakmice najvise bilo,a znamo kako se Stojkovic ponasa na takvim sutevima.
U isto to vreme Jorgacevica opet zaobilazi,samo sto je razlika izmedju njega i Stojkovica ta sto za njega nema ko da kuka preko novina,niti ima navijace iza sebe da na svakom koraku kenjaju kako je on najbolji i kalibar koji je potreban.U isto to vreme u prvi tim sampiona Bundeslige ulazi momak na koga nasi izgleda ni ne pomisljaju,dve godine se vec spremaju da to urade i na kraju ce da kukaju kada ga odvedu Nemacka ili BIH.
I opet ce Tole na kraju na sva usta da prica kako je on zasluzan ako se plasiramo,a ako ne uspemo onda su krivi i selektor i igraci i navijaci i ekonom reprezentacije samo on nije.Sto je najgore kao jedini protukandidat na izborima se spominje Bata Djora.

U isto to vreme Jorgacevica opet zaobilazi,samo sto je razlika izmedju njega i Stojkovica ta sto za njega nema ko da kuka preko novina,niti ima navijace iza sebe da na svakom koraku kenjaju kako je on najbolji i kalibar koji je potreban.U isto to vreme u prvi tim sampiona Bundeslige ulazi momak na koga nasi izgleda ni ne pomisljaju,dve godine se vec spremaju da to urade i na kraju ce da kukaju kada ga odvedu Nemacka ili BIH.

I opet ce Tole na kraju na sva usta da prica kako je on zasluzan ako se plasiramo,a ako ne uspemo onda su krivi i selektor i igraci i navijaci i ekonom reprezentacije samo on nije.Sto je najgore kao jedini protukandidat na izborima se spominje Bata Djora.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Neka ti navijaci sakriju svoje klupske frustracije na utakmicama reprezentacije,neka je iskreno podrze i nema problema.
Nije tu kriv Stojkovic,vec "navijaci".
A ucinak njegov cemo videti.
Nije tu kriv Stojkovic,vec "navijaci".
A ucinak njegov cemo videti.
- raul-zakon
- Kontakt:
O kome se radi?Devil je napisao/la:Mihajlovic vec polako gubi konce.Nakon turneje je izjavio da je zadovoljan golmanima,a sada je odjednom nezadovoljan.Sta ce nam doneti pozivanje Stojkovica ? Jedno veliko nista,osim novih nereda na tribinama i podelama navijaca cak i kada igra reprezentacija.Igracki nam nista nece doneti,niti ce doprineti sigurnosti na golu niti ista,a suteva iz daljine je u ove tri utakmice najvise bilo,a znamo kako se Stojkovic ponasa na takvim sutevima.![]()
U isto to vreme Jorgacevica opet zaobilazi,samo sto je razlika izmedju njega i Stojkovica ta sto za njega nema ko da kuka preko novina,niti ima navijace iza sebe da na svakom koraku kenjaju kako je on najbolji i kalibar koji je potreban.U isto to vreme u prvi tim sampiona Bundeslige ulazi momak na koga nasi izgleda ni ne pomisljaju,dve godine se vec spremaju da to urade i na kraju ce da kukaju kada ga odvedu Nemacka ili BIH.![]()
I opet ce Tole na kraju na sva usta da prica kako je on zasluzan ako se plasiramo,a ako ne uspemo onda su krivi i selektor i igraci i navijaci i ekonom reprezentacije samo on nije.Sto je najgore kao jedini protukandidat na izborima se spominje Bata Djora.![]()
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Zlatan Alomerovic. 

Cuces ima vremena. 

Sta ce nam taj "balija"
Imamo mi razne Race, Djurice, Rnice, Mirice i ostale menadzerske igrace.
Posle kad 1 Devic ili Arnautovic ili Misimovic odluci da igra za neku drugu reprezentaciju, naruce se tekstovi kod burek&jogurt novinara u kojima se dadu prozivati isti za "manjak patriotizma".
O zanosenju raznim Krkic-Perezima i M.Marinima da ne govorim.
Meanwhile, "novi" predsednik FSS ce biti izbor izmedju Karadzica i Djorica.

Posle kad 1 Devic ili Arnautovic ili Misimovic odluci da igra za neku drugu reprezentaciju, naruce se tekstovi kod burek&jogurt novinara u kojima se dadu prozivati isti za "manjak patriotizma".

Svaka cast na razmisljanju,neka radije cemo gledati "prave" Srbe u ekipi koji primaju golove kako stignu,nego da gledamo na golu igraca koji ima legitimno pravo da nastupa za nas i koji bi to mozda i zeleo kada bi ga nasi pozvali.MaGiCa je napisao/la:Sta ce nam taj "balija"Imamo mi razne Race, Djurice, Rnice, Mirice i ostale menadzerske igrace.

Sreca pa ti znas da je on menadzerski igrac,verovatno si pio kaficu sa Dzebicem ili jos bolje Hofsratterom pa znas.

Bas onako kako sam i ocekivao.Klubovi ne pustaju olako igrace za EP.
Prvenstveno to koci Partizan koji nece da pusti svih 5 (Aksentijevic,Ninkovic,Markovic,Mitrovic,Ivkovic),i na kraju ce pristati FSS na njihove zahteve i dobicemo samo Ivkovica i Mitrovica,i onda smo ispusili na prvenstvu totalno.
Cekamo ostale klubove,Vosa je svoje pustila(Radoja,Poletanovic,Deletic),mislim i da je Zvezda sve pustila.

Cekamo ostale klubove,Vosa je svoje pustila(Radoja,Poletanovic,Deletic),mislim i da je Zvezda sve pustila.
Jeste Zvezda pustila sve. Mogli bi bar jos Aksentijevica, ionako imaju 2 Faljijeva pulena prije njega na desnom beku.
E Devile jel to ovo prvenstvo mladih di smo izvuceni u istu grupu?
Kad to pocinje uopce ?
Kad to pocinje uopce ?
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- alan_kardec
- Kontakt:
braoolyo je napisao/la:Ne znam, znam ko sigurno nece a ostalo cemo vidjeti.
Pa eto ova dvojica vjerovatno neće više igrati za repku, samo ja sam mišljenja da je Mihajlović brzoplet u mnogim stvarima i da neke igrače prelako precrtava.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
- Kontakt:
Zar nije ovo spisak koji je Maric odredio prosle nedelje?Devil je napisao/la:Bas onako kako sam i ocekivao.Klubovi ne pustaju olako igrace za EP.Prvenstveno to koci Partizan koji nece da pusti svih 5 (Aksentijevic,Ninkovic,Markovic,Mitrovic,Ivkovic),i na kraju ce pristati FSS na njihove zahteve i dobicemo samo Ivkovica i Mitrovica,i onda smo ispusili na prvenstvu totalno.
![]()
![]()
Na njemu nema Deletica...?: ? " ($), ? " (&, &), & " (&, ");
$ ": ? " ("), Срђан ?, % ", ? ", Стеван ? (Црвена $), ' $ ($), ? " ($ 1923), ? " ($);
": & ? ($), ? " ("), % " (?), & ? (& $), Стефан $ ($), ? $ (& ЗВ), " Варга ($, ?), " " ($ 1923), Ђорђе $ (?, ?);
$: ? ", $ " ("), % " ($) " $ " (&).
Jeste to je spisak sa kojim smo trebali ici,ali sada tek nastaje ono koga ce klubovi pustiti jer je okupljanje u subotu cini mi se,sa ovim sastavom mi bi mogli da se plasiramo na SP,ali samo ako dodju Partizanovci,bez njih tesko,veoma tesko.Samo ja ne znam sta vise ceka Maric sa Ozegovicem,pre Djurdjevica i Cavrica je imao mesto,pa cak i pre Mitrovica.
@Tritolone,jeste to je to 3.jula pocinje,finale je 15.cini mi se.

@Tritolone,jeste to je to 3.jula pocinje,finale je 15.cini mi se.
Devil je napisao/la:Svaka cast na razmisljanju,neka radije cemo gledati "prave" Srbe u ekipi koji primaju golove kako stignu,nego da gledamo na golu igraca koji ima legitimno pravo da nastupa za nas i koji bi to mozda i zeleo kada bi ga nasi pozvali.![]()
Sreca pa ti znas da je on menadzerski igrac,verovatno si pio kaficu sa Dzebicem ili jos bolje Hofsratterom pa znas.
Kad nerazmisljanje koje ti je svojstveno, propratis adekvatnom kolicinom argoncije koja ti nije strana, dobijes da ne umes razlikovati sarkazam od ozbiljnosti.
Bravo, opet si izdominirao temu.

Ti ona idi na Sarkazam.rs pa tamo pisi takve postove,nije moje da razmisljam da li si ti nesta mislio ozbiljno ili na ne znam kakav drugi nacin,vidim ono sto pise i tako odgovaram.

Ako nije tvoje "da razmisljas", zasto replicirasDevil je napisao/la:Ti ona idi na Sarkazam.rs pa tamo pisi takve postove,nije moje da razmisljam da li si ti nesta mislio ozbiljno ili na ne znam kakav drugi nacin,vidim ono sto pise i tako odgovaram.![]()

Da ti kazem ja: zato sto bi ti hteo da se takmicis ovde po forumu u nekakvim virtualnim bitkama.

Anyway, nista nikada necemo napraviti sa reprezentacijom, dokle se ne uvedu red i organizacija u FSS na mesto burazerske ekonomije. Tako da ne treba da nas cudi "gubljenje igraca". To je poenta moje price.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.