Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

TheManiacs
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la TheManiacs » 16 jan 2010, 00:24

Cartman je napisao/la:Uvjek ista prica. Prije tekme se pumpa Ibisevic, "sad ce proradit" "ima da im zabije VEdo 3 komada", "Sad ce Vedo bit onaj stari". I opet nista. Ovo je njegov realni nivo, i to je sasvim ok. Previse ocekujete. Price o 20 golova po sezoni su smjesne.

druze nemoj dirat` vedu,da ga nije zadesila povreda vjeruj da bi bilo tako,bolje ti je popij kafu nego blati vedu ;)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 16 jan 2010, 01:20

Ne kontam sta blatite Ibisevica...cijela ekipa igra kao zeljeznicar od prosle sezone :mrgreen:
A Ibis je bio medju 3 najbolje ocijenjena igraca na goal.com u svojoj ekipi....sasvim solidan....malo srece i gol bi po hladno!

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 16 jan 2010, 01:30

TheManiacs je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Uvjek ista prica. Prije tekme se pumpa Ibisevic, "sad ce proradit" "ima da im zabije VEdo 3 komada", "Sad ce Vedo bit onaj stari". I opet nista. Ovo je njegov realni nivo, i to je sasvim ok. Previse ocekujete. Price o 20 golova po sezoni su smjesne.

druze nemoj dirat` vedu,da ga nije zadesila povreda vjeruj da bi bilo tako,bolje ti je popij kafu nego blati vedu ;)
Ovdje bas i ne blati Vedu,samo kaze da je ovo njegov realni nivo,i ja se slazem sa ovim.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 16 jan 2010, 01:44

Takodjer bi se za vas moglo reci, uvijek ista prica...opet nije zabio, i kad je zabio bilo je iz penala ili neki otpadak.
Koliko trebaju ovi da popuste sto nagovjestavaju tri komada, tako bi i vi trebali malo ohaniti sa ucestalim kritikama.
Neki previse ocekuju, dok bi neki da ga vrate na meraju, a Vedo je tu neDJE izmedju...niti je Vrh, nit' mu je mijesto gdje bi ga pojedini svrstali.

Nek' zabije 10-15 golova u Bundesligi, mi svi zadovoljni!
Vom Jäger zum Gejagten

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 16 jan 2010, 06:00

geronimo je napisao/la:
Takodjer bi se za vas moglo reci, uvijek ista prica...opet nije zabio, i kad je zabio bilo je iz penala ili neki otpadak.
Koliko trebaju ovi da popuste sto nagovjestavaju tri komada, tako bi i vi trebali malo ohaniti sa ucestalim kritikama.
Neki previse ocekuju, dok bi neki da ga vrate na meraju, a Vedo je tu neDJE izmedju...niti je Vrh, nit' mu je mijesto gdje bi ga pojedini svrstali.

Nek' zabije 10-15 golova u Bundesligi, mi svi zadovoljni!
Pa sta ste onda zavikali majka mu stara, vec je zabio 6 jos toliko u proljetnom djelu i jesi zadovoljan?Eto to je realnost ove sezone do 15 golova maks, a kasnije vidjecemo sta bog da.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 16 jan 2010, 09:01

vidjet cemo caree......hofenheimov i ibijev problem je sto enam lopti u napadu...ssredina katastrofa
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 jan 2010, 09:54

miralem444 je napisao/la:
vidjet cemo caree......hofenheimov i ibijev problem je sto enam lopti u napadu...ssredina katastrofa
I to je istina, kad je on zabijo one golove, svi su sjajno igrali. Sad tako nije. Onaj Ba po meni vise smeta nego sto pomaze, ali eto.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 16 jan 2010, 10:27

ma ni Sejo nije u top formi....a to dosta znaci zaa igru Hoffa

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 16 jan 2010, 10:45

Jucer kad je Rangnick morao da izmjeni Vukcevica (19) sa Ludwig (isto 19 godina) koji isto kao i ovaj prvi inace igra za Hoffenheim 2 u Oberligi savezne zemlje Baden-Württemberga, i kada je postavio tog momka koji prvi put igra u prvoj ligi da igra protiv Arjen Robbena igraca od 30 milliona eura vrijednosti... Sam komentator se poceo saliti i govorio je da se to ne vidi svaki dan. Tada je pojedinim bilo jasno u kakvoj je situaciji bio Hoffenheim. A pojedinim i tada mozda ne. :D

Salihovic je jucer morao da pazi na Zuculinija i Vukcevica i na svoju igru, ustvari vise na Zucu koji je pored truda i zalaganja nekad stvarao cudne situacije bacao se u igrace i gubio lopte. Ipak ima navijaca u Hoffenheimu (citam na TM forumu) koji bi da zamjene Salihovica sa Zuculinijem, dakle Salihovica na klupu, jer kazu ovaj nema pojma. :lol:

Demba Ba su jucer pojedini nahvalili, sto bas ne razumjem. Svaka lopta koja je njemu isla na noge mu je odskocila ili je pokusao sam nesto, bilo je i dobrih akcija ali to je sto mi je ostalo u sjecanju. Maicosuel je bio dobar, on i Vedad su imali nekoliko dobrih akcija zajedno ali nazalost i nista vise. Sto se tice Hoffenheima i kako oni nemogu da poraze Bayern, pojedini zaboravljaju proslu utakmicu gdje je Hoffenheim ustvari pobjedio 2:1 ali bio pokraden za jedan cisti gol Simunica, kojeg je svako vidio osim sudija. Ova utakmica sada je izgubljena, i kao sto kaze Geronimo, nije mozda bas problem u tome sto su bili desetkovani, nego nesto drugo u Hoffenheimu. Ipak mislim da se tu nesto mijenja, jucer nisu brilirali u drugom poluvremenu, ali ta se borbenost vraca i igraci vise rade, dok su jos prije pauze bili lijeni da trce za loptom.

So se tice toga da li je Ibisevic toliko slab poslije te povrede ili da li je Hoffenheim oslabio kompletno a jedan covjek nemoze sam sve (pogledaj Wolfsburg i Dzeku pored Grafite, tu ne cvijetaju ruze), meni je dovoljno pogledati na ove statistike:

Ovako to izgleda u Hoffenheimu, ovo su 3 prva igraca sto se tice golova:
1. Vedad Ibisevic 6 golova
2. Chinedu Obasi 5 golova
3. Demba Ba 4 Tore

Ovako sto se tice svih scorer poena zajedno:
1.Vedad Ibisevic 12 Pkt
2. Carlos Eduardo 8 Pkt
3. Maicosuel 6 Pkt

E sada oni isti u Hoffenheimu koji hoce Zucu za Salihovica hoce i Vedada na klupi. :lol:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 16 jan 2010, 10:59

ja sam samo htjeo da napisem da su se BORILI koliko su mogli, i kadu su u punom sastavu ,meni se njihov nacin igre najvise svida ,, a to kazu i mnogi strucnjaci u njemackoj,,,a to sto je sinoc bajern bio jaci,,,, pa realno gledajuci onaj bajernov sastav moze osvojiti ligu prvaka,, a kamo li pobijediti hoff, KOD KUCE!!!! imao je hoff prilika( polu prilika),, ali u ovakvim utakmicam atreba i malo srece!!!!!!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 16 jan 2010, 11:29

vrebac86 je napisao/la:ja sam samo htjeo da napisem da su se BORILI koliko su mogli, i kadu su u punom sastavu ,meni se njihov nacin igre najvise svida ,, a to kazu i mnogi strucnjaci u njemackoj,,,a to sto je sinoc bajern bio jaci,,,, pa realno gledajuci onaj bajernov sastav moze osvojiti ligu prvaka,, a kamo li pobijediti hoff, KOD KUCE!!!! imao je hoff prilika( polu prilika),, ali u ovakvim utakmicam atreba i malo srece!!!!!!!!!
potpis..i nad vedom je bio cist penal....
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 16 jan 2010, 12:26

Misljenja sam da Vedad u zadnje vrijeme suvise brzo pada i ide na jedanesterac.
Bolje mu je poraditi na tome da bude robustniji.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Radioglava
Kontakt:

Post Postao/la Radioglava » 16 jan 2010, 15:47

Principatus je napisao/la:Misljenja sam da Vedad u zadnje vrijeme suvise brzo pada i ide na jedanesterac.
Bolje mu je poraditi na tome da bude robustniji.
Malo je reći. Još kad je ostao ležati u šesnaestercu, a njegovi imali loptu. bilo bi dobro da malo manje glumi.

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 16 jan 2010, 15:58

ako je ovo njegov nivo(nisam gledao utakmicu,al kao sto kazete nije bio nista posebno),kako je onda prosle sezone u prvom djelu dao 16 golova,da mu se nije mozda posrecilo,zato ne lupajte,dajte ljudi momak je pauzirao pola godine,treba vremena za oporavak,a i ove sezone hoff.igra dosta lose,zato nemoze ni napadac biti dobar..........
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 jan 2010, 16:09

PIRKE33 je napisao/la:ma ni Sejo nije u top formi....a to dosta znaci zaa igru Hoffa
@PIRKE mozda bi ti bio ali u ''topu''da te izrezu i friskog skinu sa operacionog stola :roll:
Salihovic je sto zbog repke,sto zbog kluba bukvalno trpio bolove dva mjeseca i odgadjao operaciju.
Da bi mu na kraju neko rasprdjavao.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 jan 2010, 16:53

-Barcelona- je napisao/la:
ako je ovo njegov nivo(nisam gledao utakmicu,al kao sto kazete nije bio nista posebno),kako je onda prosle sezone u prvom djelu dao 16 golova,da mu se nije mozda posrecilo,zato ne lupajte,dajte ljudi momak je pauzirao pola godine,treba vremena za oporavak,a i ove sezone hoff.igra dosta lose,zato nemoze ni napadac biti dobar..........
Pa kako prije toga nije bio ni blizu tog nivoa? On je bio u fantaticnoj formi kao i ostatak ekipe. Ali forma i realni kvalitet su dvije razlicite stvari. I tad sam govorio da je Dzeko 10 puta bolji od njega, sto je kasnije i pokazo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 jan 2010, 17:01

Topla voda izmisljena :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bebek1
Kontakt:

Post Postao/la bebek1 » 16 jan 2010, 17:10

Ne znam koliko je vas gledalo sinoc utakmicu,realno gledano Bayern nije nadigrao Hoff.rezultatski je.
Cijelu utakmicu su bili izjednaceni,slabos Hoff.je da Ba nesudjeluje sa Vedom.
ne razumem kritike na racun Vedada,sinoc je bio odlican,borio se ukljucivao se u udbranu,trcao..sam nije mogao!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 16 jan 2010, 17:14

Previse ocekujemo od njega i previse ga dizemo u nebesa. Jasno je svima do on nije vise onaj Vedo iz prosle sezone i tesko da ce ikad biti ko sto je prije bio. Povreda niti slaba igra Hoffenheima ne opravdava njegovu losu formu.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 16 jan 2010, 17:16

Pa dajte ,dao je 6 golova 6 assistencija ,sta bi vi vise ,za jednog napadaca sasvim solidno .Onih 18 golova se vise ne ponavlja ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Fudbalbr1, HariTz, StevieG8 i 37 gostiju.