SSC Napoli
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: SSC Napoli
http://sscnapoli.it/prehome/html/conferenzabenitez.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Benitez: «Devo imparare il Napoletano! Ora non mi chiamo piu' Rafa ma Rafè»

Fantasticno pojacanje za napolitance.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Sportfanatik
- Kontakt:
Dobro pojačanje, bit će ih još. Mertens je odlična kupnja
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
http://sportsport.ba/ino_fudbal/niko-ne ... sea/107608" onclick="window.open(this.href);return false;
E jes' mi ovo dokurcilo vise. Il' glasno i jasno reci da zelis da napustis Napoli, il' reci da zelis ostati. Sta oklijevas koji ****.
Sad' od sveg srca zelim da ode. Napoli nije samo Cavani...
E jes' mi ovo dokurcilo vise. Il' glasno i jasno reci da zelis da napustis Napoli, il' reci da zelis ostati. Sta oklijevas koji ****.
Sad' od sveg srca zelim da ode. Napoli nije samo Cavani...

Niko ne moze odbiti Real ili Chelsea ili Citiy ili PSG
mislim ovo potonje , da je procitao jos neki natpis u novinama
a takodje mislim , da je ovaj Mertens najava formiranja rostera ekipe bez Edinsona.
mislim ovo potonje , da je procitao jos neki natpis u novinama
a takodje mislim , da je ovaj Mertens najava formiranja rostera ekipe bez Edinsona.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Sportfanatik
- Kontakt:
Sapunica se nastavlja:
http://www.hrsport.net/vijesti/463208/n ... a-potrebe/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.hrsport.net/vijesti/463208/n ... a-potrebe/" onclick="window.open(this.href);return false;
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- Sportfanatik
- Kontakt:
Dok se u medijima gotovo svakodnevno spekulira oko buduće destinacije Edinsona Cavanija, urugvajski napadač uvjerava da je koncentriran samo na utakmicu za treće mjesto na Konfederacijskom kupu i priznaje kako ga glasine smetaju više nego što je to očekivao.
Večeras u 18 sati po hrvatskom vremenu Urugvaj i Italija u Salvadoru će izravnim ogledom odlučiti o trećeplasiranoj reprezentaciji Konfederacijskog kupa. I u toj utakmici urugvajski navijači puno će očekivati od Edinsona Cavanija, o čijem se budućem klubu ili pak ostanku u Napoliju ovih dana redovito spekulira.
Uz njegovo ime vežu se destinacije poput madridskog Reala, Chelseaja i Manchester Cityja, a Cavani priznaje da mu čitav medijski cirkus polako, ali sigurno ide na živce.
"Pod velikim sam pritiskom u ovom trenutku i svaka moja riječ može biti pogrešno shvaćena, no ja pokušavam ostati miran. Na početku Konfederacijskog kupa nisam očekivao da će me glasine toliko smetati, ali moram priznati da me smetaju", rekao je Urugvajac.
"Previše pričate o stvarima o kojima u ovom trenutku ne biste trebali pričati. Još uvijek sam koncentriran na ovo natjecanje i samo razmišljam o sljedećoj utakmici", poručio je novinarima i okrenuo se prognozama za ogled s Italijom, koju dobro poznaje.
"Igram u Italiji i sve te igrače jako dobro poznajem. Očekivao sam da će odigrati odličan turnir i moram im čestitati, ali u ovoj utakmici želim pobijediti, želim podići Urugvaj na Fifinoj ljestvici što je više moguće", poručio je.
Večeras u 18 sati po hrvatskom vremenu Urugvaj i Italija u Salvadoru će izravnim ogledom odlučiti o trećeplasiranoj reprezentaciji Konfederacijskog kupa. I u toj utakmici urugvajski navijači puno će očekivati od Edinsona Cavanija, o čijem se budućem klubu ili pak ostanku u Napoliju ovih dana redovito spekulira.
Uz njegovo ime vežu se destinacije poput madridskog Reala, Chelseaja i Manchester Cityja, a Cavani priznaje da mu čitav medijski cirkus polako, ali sigurno ide na živce.
"Pod velikim sam pritiskom u ovom trenutku i svaka moja riječ može biti pogrešno shvaćena, no ja pokušavam ostati miran. Na početku Konfederacijskog kupa nisam očekivao da će me glasine toliko smetati, ali moram priznati da me smetaju", rekao je Urugvajac.
"Previše pričate o stvarima o kojima u ovom trenutku ne biste trebali pričati. Još uvijek sam koncentriran na ovo natjecanje i samo razmišljam o sljedećoj utakmici", poručio je novinarima i okrenuo se prognozama za ogled s Italijom, koju dobro poznaje.
"Igram u Italiji i sve te igrače jako dobro poznajem. Očekivao sam da će odigrati odličan turnir i moram im čestitati, ali u ovoj utakmici želim pobijediti, želim podići Urugvaj na Fifinoj ljestvici što je više moguće", poručio je.
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Callejon blizu prelaska u Napoli
http://sportsport.ba/ino_fudbal/callejo ... oli/108133" onclick="window.open(this.href);return false;
Napoli je također blizu dovođenja i golmana Santosa Rafaela za sumu od pet miliona eura. - Fino, fino...
http://sportsport.ba/ino_fudbal/callejo ... oli/108133" onclick="window.open(this.href);return false;
Napoli je također blizu dovođenja i golmana Santosa Rafaela za sumu od pet miliona eura. - Fino, fino...
Insigne-Mertens-Cavani ako ostane(kakav ce ovo biti golgeterski tandem iduce sezone) a iza njih Marek. Volio bih samo kada bi jos doveli jednog provjerenog stopera i 2-3 solidna igraca da pojacamo malo klupu,jer ce biti ubitacan tempo Serie A i LP,utorak/srijeda-subota/nedjelja.. Nadam se da ce Rafael potpisati i nametnuti se,hvala Morganu za sve ali iz sezone u sezonu je sve gori i gori!BegAx je napisao/la:Callejon blizu prelaska u Napoli
- Sportfanatik
- Kontakt:
Jel Benatia potpisao? Pisalo se o njemu jedno vrijeme stalno
EDIT: Sad tek vidje da je potpisao za Romu, jbg
EDIT: Sad tek vidje da je potpisao za Romu, jbg
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- Sportfanatik
- Kontakt:
Oće li išta bit od Adtorija, ima li kakvi vijesti?
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Hoce aBd. Doci ce 2 branica. Jedan je navodno Astori, a ime drugog nije otkriveno. DeLa budala nakon sto nije uspio u paketu da dovede Lamelu i Marquinhosa, sada zeli samo Marquinhosa. Navodno ce ponuditi 25 milki.Sportfanatik je napisao/la:Oće li išta bit od Astorija, ima li kakvi vijesti?
Sljedeci igrac koji bi mogao potpisati je Callejon. Sve zavisi sad' od Ancelottija.
btw. Evo jedna jutarnja:
IL MATTINO, Napoli: pronto l'assalto a Jovetic
http://www.firenzeviola.it/primo-piano/ ... tic-137654" onclick="window.open(this.href);return false;
Tuttosport
Il Napoli cerca di soffiare Ogbonna alla Juve: offerti 15mln!
Il Napoli cerca di soffiare Ogbonna alla Juve: offerti 15mln!
PSG ponudio za Cavanija 40 milijuna eura i Zlatana
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/psg-po ... 87048.aspx
Kako bi ovo bilo samo dobro....nadam se da ce ukoliko je istina Aurelio pristati na ovo!
Zlatan je bukvalno ubica Serie A,i volio bih ga vidjeti prije Jovetica u ekipi,i sa ovim parama mozemo dovesti sigurno 2 vrhunska pojacanja!
Kako bi ovo bilo samo dobro....nadam se da ce ukoliko je istina Aurelio pristati na ovo!
Zlatan je bukvalno ubica Serie A,i volio bih ga vidjeti prije Jovetica u ekipi,i sa ovim parama mozemo dovesti sigurno 2 vrhunska pojacanja!

Treba finansirati Zlatanovu platu. A to je sa porezima pola od tih 40 miliona, koji idu kao doplata. 

40 MILIONA I ZLATANA? Jel se prica o Zlatanu Ibrahimovicu? Jel ovo zajebancija? 40 miliona i Zlatan Ibrahimovic. Dati 40 miliona i najboljeg napadaca plantete za, po mom razmisljanju 4. napadaca planete (Zlatan,Radamel,Robin). Ako se ovo ostvari i ako su ova nagadjanja tacna Boga mi prestajem da pratim fudbal jer ovo je komedija. Al komedija.micko je napisao/la:PSG ponudio za Cavanija 40 milijuna eura i Zlatana
Izgleda da je i sapunica oko Edinsona zavrsena. Najvjerovatnije ide u P$G, koji je spreman iskesirati 63 miliona. Ispao je supak pravi. Ako kad' se sretnemo sa P$Gom, imat' ce paklen docek. Steta, mnogi su se kleli u njega, a on na ovakav nacin napusta klub.
Carlo Alvino, a journalist from Channel 9, writes on his official Facebook profile: "I hope I never see false kisses to the national team. The only sad thing is to see the national team, once again, kissed by mercenaries. Au revoir, Cavani. "
Jedan je Marek Hamsik.
btw. DeLa, nakon sto se nije uspio dogovoriti sa celnicima grada Napulja, najavljuje da bi novi stadion trebao biti stacioniran u Caserti. Problem je sto De Laurentiis zeli izgraditi novi stadion, a celnici Napulja to ne dozvoljavaju, vec zele da se renovira San Paolo. Vidjet cemo hoce li nakon dogovora sa gradonacelnikom Caserte popustiti, te odobriti gradnju novog stadiona.
Carlo Alvino, a journalist from Channel 9, writes on his official Facebook profile: "I hope I never see false kisses to the national team. The only sad thing is to see the national team, once again, kissed by mercenaries. Au revoir, Cavani. "
Jedan je Marek Hamsik.

btw. DeLa, nakon sto se nije uspio dogovoriti sa celnicima grada Napulja, najavljuje da bi novi stadion trebao biti stacioniran u Caserti. Problem je sto De Laurentiis zeli izgraditi novi stadion, a celnici Napulja to ne dozvoljavaju, vec zele da se renovira San Paolo. Vidjet cemo hoce li nakon dogovora sa gradonacelnikom Caserte popustiti, te odobriti gradnju novog stadiona.
Na tvoju srecu, nece se ostvariti. A i da se ostvarilo, to bi znacilo samo 1 gloryhunter manje na ovom forumu.A_d_0 je napisao/la: 40 MILIONA I ZLATANA? Jel se prica o Zlatanu Ibrahimovicu? Jel ovo zajebancija? 40 miliona i Zlatan Ibrahimovic. Dati 40 miliona i najboljeg napadaca plantete za, po mom razmisljanju 4. napadaca planete (Zlatan,Radamel,Robin). Ako se ovo ostvari i ako su ova nagadjanja tacna Boga mi prestajem da pratim fudbal jer ovo je komedija. Al komedija.

To su sve emotivne reakcije, koje nije ni vredno komentarisati.BegAx je napisao/la:Izgleda da je i sapunica oko Edinsona zavrsena. Najvjerovatnije ide u P$G, koji je spreman iskesirati 63 miliona. Ispao je supak pravi. Ako kad' se sretnemo sa P$Gom, imat' ce paklen docek. Steta, mnogi su se kleli u njega, a on na ovakav nacin napusta klub.
Cavani je mnogo uradio za klub, vratio ga je medju contendere za trofeje i osvojio kup, na koncu se dobro i zaradilo na njemu, cca 40 miliona eura. De Laurentiis nije u stanju da mu isfinansira platu koju moze da dobije u ovih 6-7 najsolventnijih klubova, pa je normalno da Cavani ode. E sad sto navijaci misle da je ovo vreme 60ih ili 70ih - to je drugi par cipela.
Anyway, Cavanija se moze zameniti samo grupom igraca, nikako ne samo jednim, i siguran sam da ce menadzment kluba tako nesto i uraditi.

Sve ostalo su bajke, a u bibliotekama ili knjizarama su obicno bajke na drugom spratu.

Zadnja izmjena: MaGiCa, dana/u 05 jul 2013, 10:18, ukupno mijenjano 1 put.