Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
obriši sa driversweeperom drajver od grafe (možeš i sve za svaki slučaj) ali iz safe moda i ponovo instaliraj neke druge drajvere. gledaj da nisi slučajno pogriješio sa drajverima. ako i tada imaš artefakte onda na novo sistem i ako opet bude bojim se da ti je grafa u defektu. možda se može nešto sa njom uraditi ali o tom potom.emir18 je napisao/la:dignem sistem instaliram driver za maticnu zatim driver za graficku i kad ga instaliram rest mi se komp i kad treba da otvori vindow pojavljuju mi se afekati i za 1 min se pojavi plavi ekran nakon toga se rest komp i to se ponavlja sve dok u safe modu ne unistaliram driver za graficku,kad to uradim radi normalno al na integrisanoj, sta mislite jel mi graficka otisla ili.. i mozel se ovo popraviti?
jbg nekome je 8600gt beton a reza od 800*600 full hd.moustapha je napisao/la:Jbt samo graficka kosta 400 KM da mogu sve nove igre. c c c
nije tacno...et nek skine neku sliku rezolucije recimo 250x250 i zeli da mu bude 120x60, ako uspije to napravit sa irfanview-erom, imate obojica od mene po gajbu pive..baresi#6 je napisao/la:skini irfan view on je free program i jednostavan a nije težak nekoliko mb. otvoriš sliku u irfanu i onda image pa resize ili samo ctrl+r i onda štimaš rezoluciju koja ti odgovara.
lijen likneo je napisao/la:skni safari
I cuj treba ti link opere...da ne povjerujes... google.ba , onda tipkaj "opera browser download" i to je to...
isto i za firefox, i za safari i sl
Zna li neko do čega bi moglo biti, problem je sljedeći : Kad upalim računar pojavi mi se ono da ga pokrenem u "safe modu", i još onih nekih opcija i ima da sačekam 30 sekundi da se on sam pokrene.Kad se pokrene dođe do učitavanja Windowsa i onda se restartuje prije nego što se učita ili poslije.Kako kad.Takođe u koji kod browser da uđem (firefox, chrome), javlja mi da su crashed, i onda mi se opet restartuje komp ili neko vrijeme ne mogu da uđem u neki od ta 2 browsera.Zna li neko u čemu je belaj ?anonimni je napisao/la:lijen likneo je napisao/la:skni safari
I cuj treba ti link opere...da ne povjerujes... google.ba , onda tipkaj "opera browser download" i to je to...
isto i za firefox, i za safari i slja imam i Chrome i Firefox i Operu i Safari, briga me
Isti problem, a jednostavno nemam pojma do cega je..bagrcavi je napisao/la: Zna li neko do čega bi moglo biti, problem je sljedeći : Kad upalim računar pojavi mi se ono da ga pokrenem u "safe modu", i još onih nekih opcija i ima da sačekam 30 sekundi da se on sam pokrene.Kad se pokrene dođe do učitavanja Windowsa i onda se restartuje prije nego što se učita ili poslije.Kako kad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.