Nema veze,njima je bitno prodati,a kome to je manje bitno.Samo da ne propadne brzoHigh je napisao/la:
Pa dobro, vjeruj da će ih nosati ljudi koji veze nemaju šta znači to, ali nebitno.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nema veze,njima je bitno prodati,a kome to je manje bitno.Samo da ne propadne brzoHigh je napisao/la:
Pa dobro, vjeruj da će ih nosati ljudi koji veze nemaju šta znači to, ali nebitno.
Mogao sam da je bio broj,ostalo samo XL (malo velika) i S (smijesno)anonimni je napisao/la:im'o si komplet Nike trenerku i te tene za 160 KM, mog'o si to uzet' valjda
gdje u Sarajevu uzeti dobru zimsku jaknu (topla, s kapuljačom) za nekih 150-200 KM max. ?
Nisam imao paraanonimni je napisao/la:treb'o si onda prije mjesec doć'
Ma jarane trenerka jest dobra al djabe nema broja.Usput vidio sam par dobrih po 90-100 KM (samo gornji dio) trebao bi to jos malo past bar do 70 km da se uzmeanonimni je napisao/la:nisam ni ja im'o tad, a nemam ni sadovo ti samo govorim jer nisam uzeo, hvalio bih da jesam
ne bih ja tako iš'o
Ma dobro ne gotivim ja tu JOMU nikako,a sto se radnji tice,samo nek nije nesto fusersko jer na to sam alergicananonimni je napisao/la:trebalo bi, trebaloja inače nekako najviše gotivim GMS i Primasport od ovih sportskih radnji, prve što imaju Jomu, nije skupo, a kvalitetno je, a Primasport jer i oni imaju kvalitetnu robu, a znaju biti jeftiniji od npr. Sport Life-a, ja sam tamo prije pola godine platio tene 100, a iste svugdje bile 140, eno ih još u Sport Life-u drže istu cijenu
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Burberry46, Giuseppe1 i 18 gostiju.