Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ŠB.TRN
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la ŠB.TRN » 29 mar 2011, 16:46

Buddy je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Jel onaj sto ganja onog Čolakovića onaj delegat iz Srednje Bosne.Za kojeg govore da je ubica,takva mu je faca.Nije mi jasno sto svi napadaju Čolakovića,čovjek je realan,i sve najbolje u zivotu mu zelim!!!
samo ti provociraj
Samo pitam da li je to taj.Jednom je bio napao i Bevandu ali nije dobro prosao.Mislio da ce ga se prepasti,al ne!!!Meni je zao Čolakovića sto je sve sad otislo da je on kriv,a ne vjerujem da je!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 mar 2011, 16:46

Probisvjet je napisao/la:
Chelsea_CBH je napisao/la:Što ovdje pljujete po Hrvatima i Srbima stid vas bilo!!! Zar je važno tko je tko? Sergej Barbarez je dijete Srbina i Hrvatice, pa je dobar čovjek. Koliko ja znam danas je najveće smeće ispao Sulejman Čolaković. Da on možda nije Hrvat ili Srbin? Problem je u lopovima i ljudima kojima nije stalo do BH nogometa. Problem nije ni u Hrvatima ni u Srbima.
Slazem se 100%!
Slozimir.
Pa sto onda ne glasase protiv suspenzije,ako nije problem u hrvatima i srbima.
Kao sto se vidjelo i na slikama,postoje znaci dokazi.Svi su listom glasali protiv ustava.
I posrali se na repku BIH kao i klubove.Aferim.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

4ever alone?
Lokacija: In the butterfinger solar system (instead of the milky way)
Kontakt:

Post Postao/la 4ever alone? » 29 mar 2011, 16:48

BH fudbal sahranjen, R.I.P
Nadam se da ce nam UEFA dati privremeni savez.

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 29 mar 2011, 16:50

Ako cemo gledati po nacionalnom kljucu, onda trebamo prvo pogledati svoje(Bosnjaci) i kritikovat svoje pa onda tudje, jer najbolji primjer kakvih ima u savezu je Suljo. Kladim se na zivot da je Suljke bio protiv usvajanja statuta, zato se je on toliko protivio javnom glasanjom.

Lijepi moj Suljke....vjesti ces ti meni kao luster ;)
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 29 mar 2011, 16:50

Sve je postalo Pepeo i Dim!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 29 mar 2011, 16:50

Svjesno se ubacuje kost među Bosnjake kao da smo sami sebe ukopali,ne znam samo onih 28 ruku jesul to Bosnjaci glasali protiv statuta,treba imenom i prezimenom sa slike napisat ko nije glaso uostalom ,a to je i receno od strane Sulje FSRS i hrvatski korpus,ovo sve se preslikava i na drzavu,ne znam dokle ovo vise sve ce ici,ja nisam zaboravio ni Srebrenicu,a ONI novi klin udaraju...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 29 mar 2011, 16:51

[youtube][/youtube]

Obavezno!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

4ever alone?
Lokacija: In the butterfinger solar system (instead of the milky way)
Kontakt:

Post Postao/la 4ever alone? » 29 mar 2011, 16:51

Najvise bi iz svega ovoga mogli profitirati Hrvatski klubovi, ne vjerujem da nece iskoristiti situaciju kada su svi igraci iz nase premier lige slobodni.

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 29 mar 2011, 16:52

Ponos Torina je napisao/la:Sve je postalo Pepeo i Dim!

Mozda je tebi postalo pepeo i dim,i dabogda ti kuci bio pepeo i dim..

MI CEMO SE BORITI I POBIJEDITI.BORILI SMO SE PRIJE,POBIJEDILI,BORICEMO SE OPET,I OPET POBIJEDITI..KAD JE NAJTEZE NAJJACI SMO,I TADA POKAZUJEMO SVOJE KVALITETE..ISTRAJACEMO I OBECAVAM DA CEMO POBIJEDITI..

VOLIM TE BOSNO!

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 29 mar 2011, 16:52

Samo da se sjetim jednom familije onom skutoru Bevandi...

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 29 mar 2011, 16:52

ŠB.TRN je napisao/la:
Buddy je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Jel onaj sto ganja onog Čolakovića onaj delegat iz Srednje Bosne.Za kojeg govore da je ubica,takva mu je faca.Nije mi jasno sto svi napadaju Čolakovića,čovjek je realan,i sve najbolje u zivotu mu zelim!!!
samo ti provociraj
Samo pitam da li je to taj.Jednom je bio napao i Bevandu ali nije dobro prosao.Mislio da ce ga se prepasti,al ne!!!Meni je zao Čolakovića sto je sve sad otislo da je on kriv,a ne vjerujem da je!!!

Bevanda je rodjen napadnut tip zadnja seljacina nezna pricat a kamoli nesto drugo i haj skutore ne provociraj vise
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 29 mar 2011, 16:56

ever je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Sve je postalo Pepeo i Dim!

Mozda je tebi postalo pepeo i dim,i dabogda ti kuci bio pepeo i dim..

MI CEMO SE BORITI I POBIJEDITI.BORILI SMO SE PRIJE,POBIJEDILI,BORICEMO SE OPET,I OPET POBIJEDITI..KAD JE NAJTEZE NAJJACI SMO,I TADA POKAZUJEMO SVOJE KVALITETE..ISTRAJACEMO I OBECAVAM DA CEMO POBIJEDITI..

VOLIM TE BOSNO!
Pazi sta pricas ubuduce i kome pricas,tebi se nisam obracao!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 29 mar 2011, 16:57

Nemam komentara!
Ostaje nada da ce se nesto promjenit do Juna. Ako nas UEFA i FIFA suspenduju ja mislim da ce tad na potezu biti nase Legende. Moraju oni makar osnovat neki novi savez po standardima UEFE i FIFE. Narod ovdje nije nista mogao, previse je ovdje politike i vece sile umjesano bilo.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 29 mar 2011, 16:57

Posto imam 0% povjerenja da ce UEFA ili FIFA ista pomoci oko smjena u savezu (jednostavno ce reci suspendovani ste dok se ne dogovorite) da li neko zna, ali detaljno, kojim sistemom se moze izabrati novi clanovi saveza i predsjednistvo koje ce ukljuciti ta znacajna imena koja navodite. Kojim to procesom dolazimo do rjesenja. Sa svim ovim komentarima imam utisak kao da su fudbalu kako kokoski odsjekli glavu i sad leta bezglavo po dvoristu dok se ne skljoka. Jednostavno se ni ne nazire svjetlo na kraju tunela niti osoba(e) koja ce nas dovesti do tog svjetla.

Sta hoces.ba ?
Kontakt:

Post Postao/la Sta hoces.ba ? » 29 mar 2011, 16:58

Hocel mi itko pojasniti zasto je Colakovic grobar BiH fudbala ? Mislim, covjek je nesposoban, al **** majku pa zar nisu Dodikovi **** glasali protiv statuta ?

Bosnjama nikad pameti..jebu nas u zdrav mozak a mi se medjusobno rokamo...ma brao'
Sirotinji i pas qrac pokazuje...

balkanno
Kontakt:

Post Postao/la balkanno » 29 mar 2011, 16:59

Dobro, da prestanete se prepucaavati i pravdati bi bolje bilo. Ja se jednostavno pitam, pa zar uopste ne citate vrijesti of Uefa/Fifa? Sta je vama, kako mozete pisati da nas oni jedini koji mogu ovo spasiti, svakog pitam ko je to napisao. Obje organizacije su Non-transparente tako rade internetno, tako su ustvari i napravljene. Nekazem da im najmere nisu dobro, samo nisu ni onakve kakve vi mislite da jesu. Pa drazave koje imaju daleko providljiviju i laksu politiku imaju probleme sa Fifom i Uefom cije odluke, posebno od Uefe su uvijek bile rigorozne, zasto mislite da u slucaju BiH ce se to promjeniti? Plan B u supak, zaboravite na to.

Neko je napisao Upute od Uefa, to je u ovoj situaciji nemoguce. Dalje, otjerati Foteljase? Halo ljudi kakve su to neboluze!!!

Sto nasih tice, nece tako lahko proci kao Srbijanci (ovo sam namjerno ovako napisao, ako napisem Srbi mogu odmah napisat ****), sad bi Stampa trebala da ih izdere posteno, to ce se i desiti. Samo sto to nije to cijeli problem i njegovo rijesenje. Za takav potez potreban je stav oba naroda, mislim tri naroda. Jedino ako se u RS Narod podigne moguce je nesto, no to se nece desiti. Ako FIFA/UEFA zamjene te ljude, sta mislite da ce doci drugaciji? Ohoooooooo

PRO: Publicirati Imena svih nesaglasnih delegata.

Edit: U slucajo rasformiranja trenutnog saveza, koja je odsteta ovim "radnicima"?
Zadnja izmjena: balkanno, dana/u 29 mar 2011, 17:05, ukupno mijenjano 3 puta.

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 29 mar 2011, 17:01

Ponos Torina je napisao/la:Pazi sta pricas ubuduce i kome pricas,tebi se nisam obracao!

Tugo moja.. :| Samo se ti sali i uzivaj,a prijetnje ostavi nekom drugom ;) cao :|

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 29 mar 2011, 17:03

Sta hoces.ba ? je napisao/la:Hocel mi itko pojasniti zasto je Colakovic grobar BiH fudbala ? Mislim, covjek je nesposoban, al **** majku pa zar nisu Dodikovi **** glasali protiv statuta ?

Bosnjama nikad pameti..jebu nas u zdrav mozak a mi se medjusobno rokamo...ma brao'
ma debili stas...umjesto da smo zajedno kao i oni oni po nasim cccc a debila!!!

jeste suljo je lopov i debil i sve al kao to nije dodik jel al dzaba frajer im uzeo i prodo sve nemaju sta da jedu al opet su za njega!!!!
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 29 mar 2011, 17:03

Sta kaze Suljo : nagovorite ljudima :lol: :mrgreen:
1921-2011

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 29 mar 2011, 17:05

PA DOBRO,TO JE TAJ DAN I SAD CEKAMO KAO NEKI KOMITET ZA NORMALIZACIJU :mrgreen:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, legendarnadruga i 33 gosta.