Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
barbarez i jakirovic pili kafu! mozda se angazuje kao takticar!
-
- Kontakt:
Jadna je reprezentacija ako ikad Muftić i Hadžikić budu jedinice. Nema teorije, nadam se da će Salko Hamzić ostvariti potencijal i početi da brani redovno na visokom nivou, te se odlučiti za reprezentaciju BiH.fanatik19 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 10:17Muftic nije bolji golman od Hadzikica, ali apsolutno je svak za njega i ima vise smisla da se njega zove jer u nekoj perspektivi mozes ocekivat od njega da bude jedinica reprezentacije jer je jos uvijek strasno mlad dok je Hadzikic samo godinu mladji od likova koji su ispred njega tjst pored kojih je ono tek 3. Opcija i svakako da nece nikad dobit sansu
Nema šanse da Muftić, a Hadžikić pogotovo, ostvare karijeru kakvu su imali Hasagić ili Šehić, da ne idemo dalje.
Nije Muftiću 18 godina, nego puni 23 za mjesec dana.
Muftic je navodno vec imao ponude iz 1. Turske lige u kojoj je Sehic branio najbolje godine karijere. Necu rec da ce bit bolji, ali mislim da moze napravit slicnu karijeru. S druge strane Hadzikic dolazi kao 1 od golmana sa strasnim CV-om u nasu ligu, ali je jednostavno u odredjenom trenutku karijere dozivio takav pad da je razmisljao o zavrsetku karijere. Ipak, velez ga je vratio u zivot i sad je evo mozda najbolji golman lige i reprezentativac. Nije mala stvar branit u Austriji iz Beca dok je bio mladji od Muftica i generalno branit toliko utakmica u austrijskoj bundesligiizdzezveubrazil je napisao/la: ↑26 sep 2024, 19:57Jadna je reprezentacija ako ikad Muftić i Hadžikić budu jedinice. Nema teorije, nadam se da će Salko Hamzić ostvariti potencijal i početi da brani redovno na visokom nivou, te se odlučiti za reprezentaciju BiH.fanatik19 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 10:17Muftic nije bolji golman od Hadzikica, ali apsolutno je svak za njega i ima vise smisla da se njega zove jer u nekoj perspektivi mozes ocekivat od njega da bude jedinica reprezentacije jer je jos uvijek strasno mlad dok je Hadzikic samo godinu mladji od likova koji su ispred njega tjst pored kojih je ono tek 3. Opcija i svakako da nece nikad dobit sansu
Nema šanse da Muftić, a Hadžikić pogotovo, ostvare karijeru kakvu su imali Hasagić ili Šehić, da ne idemo dalje.
Nije Muftiću 18 godina, nego puni 23 za mjesec dana.
-
- Kontakt:
Problem je sto su Sehic i pogotovo Hasagic bili dominantno najbolji golmani lige, kao npr Kovacevic poslije njih.
Muftic je fakat daleko od tog nivoa, bas daleko.
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Ako ce taktizirat kao s Dinamom protiv Bayerna i ne mora dolazit

Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
-
- Kontakt:
Mjesto 3. golmana je rezervisano za igraca iz BiHPL. Tako je Barbarez rekao kad je obrazlozio prvi spisak igraca. Ako uzmemo to kao neki prvi kriteriji onda bi Muftic trebao da ima prednost. Nece on nikad biti prvi golman jer nema taj kvalitet.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑26 sep 2024, 20:21Problem je sto su Sehic i pogotovo Hasagic bili dominantno najbolji golmani lige, kao npr Kovacevic poslije njih.
-
- Kontakt:
E jbg jesi uporedio svaka ti castMilanMladenovic je napisao/la: ↑26 sep 2024, 20:33Ako ce taktizirat kao s Dinamom protiv Bayerna i ne mora dolazit![]()
Imam blagi osjećaj da bi se javno mnijenje prema Barbarezu sutra moglo početi mijenjati. Dosad je imao bezrezervnu podršku, ali ako sutra spisak bude sumnjiv, mislim da bi mu se moglo početi psovati, a prilično sam siguran da će opet pozvati Tahiroviće, Mujakiće i slične.
- katalinski
- Kontakt:
ma javnost bi da se igra fantasy ili manager sa reprezentacijom, jedino bi bili srećni da se glasa ko će dobiti poziv.SetoKaiba je napisao/la: ↑29 sep 2024, 20:10Imam blagi osjećaj da bi se javno mnijenje prema Barbarezu sutra moglo početi mijenjati. Dosad je imao bezrezervnu podršku, ali ako sutra spisak bude sumnjiv, mislim da bi mu se moglo početi psovati, a prilično sam siguran da će opet pozvati Tahiroviće, Mujakiće i slične.
Ajvatar
Muftic na spisak Sergej, po formi najbolji golman lige i to moras nagraditi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Realno apsolutno je nebitno ko ce biti treci golman, peti stoper, da li ce Tahirovic biti na spisku (za ocekivati je da ne starta nijednu, cak je upitno da uopste udje kao izmjena).SetoKaiba je napisao/la: ↑29 sep 2024, 20:10Imam blagi osjećaj da bi se javno mnijenje prema Barbarezu sutra moglo početi mijenjati. Dosad je imao bezrezervnu podršku, ali ako sutra spisak bude sumnjiv, mislim da bi mu se moglo početi psovati, a prilično sam siguran da će opet pozvati Tahiroviće, Mujakiće i slične.
Prate sve igrace vise nego iko tako da ne vjerujem da se trebamo previse za spiskove brinuti.
Puno veci i bitniji zadatak je kako ce sklopiti pocetnih 11 i kako da ne izgledamo kao poluamateri protiv Njemacke.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
za reprezentaciju jeste nebitno u svakom smislu ali za tebe igrace je jako bitno a u ovom slucaju ni miftic ni hadzikic nisu neka pljacka ali je muftic mladji i u boljoj formi trenutno i poziv u reprezentaciju bi mu mogo dosta znaciti u karijeri sto bi opet u konacnici valjalo reprezentacijiMadal je napisao/la: ↑29 sep 2024, 22:14Realno apsolutno je nebitno ko ce biti treci golman, peti stoper, da li ce Tahirovic biti na spisku (za ocekivati je da ne starta nijednu, cak je upitno da uopste udje kao izmjena).SetoKaiba je napisao/la: ↑29 sep 2024, 20:10Imam blagi osjećaj da bi se javno mnijenje prema Barbarezu sutra moglo početi mijenjati. Dosad je imao bezrezervnu podršku, ali ako sutra spisak bude sumnjiv, mislim da bi mu se moglo početi psovati, a prilično sam siguran da će opet pozvati Tahiroviće, Mujakiće i slične.
Prate sve igrace vise nego iko tako da ne vjerujem da se trebamo previse za spiskove brinuti.
Puno veci i bitniji zadatak je kako ce sklopiti pocetnih 11 i kako da ne izgledamo kao poluamateri protiv Njemacke.

menstrual
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Nije istina da je daleko od tog nivoa, Muftic je top3 golman lige i ima potencijala da se zove kao treci golman..izdzezveubrazil je napisao/la: ↑26 sep 2024, 20:21Problem je sto su Sehic i pogotovo Hasagic bili dominantno najbolji golmani lige, kao npr Kovacevic poslije njih.
Identicno ovako ste i za Kjosevskog smarali. Znamo kako je zavrsilo.caffetin je napisao/la: ↑29 sep 2024, 22:43za reprezentaciju jeste nebitno u svakom smislu ali za tebe igrace je jako bitno a u ovom slucaju ni miftic ni hadzikic nisu neka pljacka ali je muftic mladji i u boljoj formi trenutno i poziv u reprezentaciju bi mu mogo dosta znaciti u karijeri sto bi opet u konacnici valjalo reprezentaciji![]()
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Fulio si cio fudbal. Radi se o pozivu koji je nagrada za PL igrace a Vedo je za Osmana u ovoj sezoni Buffon.Madal je napisao/la: ↑29 sep 2024, 22:54Identicno ovako ste i za Kjosevskog smarali. Znamo kako je zavrsilo.caffetin je napisao/la: ↑29 sep 2024, 22:43za reprezentaciju jeste nebitno u svakom smislu ali za tebe igrace je jako bitno a u ovom slucaju ni miftic ni hadzikic nisu neka pljacka ali je muftic mladji i u boljoj formi trenutno i poziv u reprezentaciju bi mu mogo dosta znaciti u karijeri sto bi opet u konacnici valjalo reprezentaciji![]()
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Velezovo dijete zove igrace Veleza. I vi i bordo ste jahali sa svojim pozivima svakakvim poluigracima u reprezentaciji za vrijeme vasih selektora. Jbg.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
1. Dobio angazman u reprezentaciji sa 0 dana trenerskog staza.
2. Ubijedio vicu da ga angazuje iako ga je javno otpisao i obecao da selektor biti nece dok god je on predsjednik saveza
3. Skinuo jednog od miljenika u reprezentaciji, prebacio loptu na njegovoj polovici i pustio da ga vukovi rastrgaju.
4. Svim igracima u reprezentaciji spustio ego i pokazao da nisu ni I od Igraca
5. Ima bezuslovnu podrsku navijaca
Barbarez je mudar, politikantski nastrojen i prevrtljiv. Svaku ce situaciju u svoju korist napraviti. Ovako sposobnog lika dugo necemo vidjeti na ovim prostorima.
2. Ubijedio vicu da ga angazuje iako ga je javno otpisao i obecao da selektor biti nece dok god je on predsjednik saveza
3. Skinuo jednog od miljenika u reprezentaciji, prebacio loptu na njegovoj polovici i pustio da ga vukovi rastrgaju.
4. Svim igracima u reprezentaciji spustio ego i pokazao da nisu ni I od Igraca
5. Ima bezuslovnu podrsku navijaca
Barbarez je mudar, politikantski nastrojen i prevrtljiv. Svaku ce situaciju u svoju korist napraviti. Ovako sposobnog lika dugo necemo vidjeti na ovim prostorima.
Ovaj lik sa dugogodišnjim iskustvom u pokeru je bio los pokeras a bez iskustva da bude dobar trener, to može samo u

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."