Forum

Kako koristiti portal SportSport.ba i sve njegove dijelove?
don_burza
Kontakt:

Re: Forum

Post Postao/la don_burza » 18 okt 2012, 21:38

Jel mozes da napravis kad sam na tapatallk i kad neko postavi youtube video da ga vidim a ne ovako mi samo stoji prazan post

Na svim drugim forumima se vidi thumbnail od videa samo ovdje nista
Thomas Müller - Fußballgott

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 18 okt 2012, 21:40

vjerovatno može, probaćemo...

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 18 okt 2012, 21:41

admin je napisao/la:A gdje to piše?

prijavljujte postove, nemojte mi ih ovdje kopirati.
počeću da banujem ljude koji i pored svih mojij molbi konstatno ovdje kopiraju postove na koje se žale.
upravo sam ti prijavio post, sad znas gdje pise :)
Za zivot cijeli!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 19 okt 2012, 15:04

:lol: :lol:
Ministar je tu i dalje, samo je promjenio imidž, funkciju nije izgubio :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 20 okt 2012, 12:12

zasto ne uklonite ovo dugme "prijavi post" ionako nema nikakvog efekta, govoris mi da ti prijavljujem postove, kad ih prijavim, samo ih obrises, a nikog ne banujes i pored toga sto krsi pravila foruma i svakog zivog naziva budalama, bolesnicima i jos nekim tezim rijecima, a kad mu odgovoris, taj koji mu je odgovorio je obicno budala sto pise na "njegovoj" temi koju je on zakupio, yebo ti ovo, koja je svrha toga svega?
Za zivot cijeli!

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 20 okt 2012, 12:32

U potpunosti se slažem sa postom iznad, dugme prijavi post je beskorisno jer se post samo obriše i forumaš ili nastavi pisati ili eventualno dobije od 7-14 dana odmora.

To nije dobro, pogotovo recimo za stvari koje je je skysthelimit napisao neki dan, psovanje majke isl.
Takve stvari se moraju kažnjavati trajnim banovima.

Dalje, moje pitanje glasi, zašto moderatori na ovom forumu (svi), ne dobiju ovlaštenja da banuju, bilo na duže (mjesec), bilo trajno, ispravite me ako griješim, ali to može samo jedan moderator?!
Ne vidim razlog da ako su oni postavljeni na te "funkcije" da im se ne može vjerovati sa tim, ovakve stvari se gube dok stignu do admina.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 20 okt 2012, 12:52

Vi bi željeli da dobijate izvještaje o tome ko je banovan, a ko nije?
Pa da onda danima raspravljamo o tome da li je ko zaslužio ban ili ima neko ko ga nije dobio a trebao je, ili je prestrogo, ili je preblago... nisam zainteresovan.

to što vam se ne javi da je neko banovan, ne znači i da nije. Primjer koji si naveo, skyisthelimit... banovan.
100% nikada nećemo početi davati izvještaje o svojim akcijama.

o trajanjima banova i o tome da li će ih neko dobiti ili neće, odlučuje administracija i moderatori. mnogi moderatori imaju mogućnost banovanja, svi skupa se lijepo dogovaramo, pa i oni koji nemaju direktnu mogućnost vrlo često indirektno banuju one koji krše pravila. Vrlo lijepo nam ide, slažemo se, nemamo nikakvih problema i sve štima... zadovoljni smo.

nemojte se vi previše time zamarati.

Ovo sam ponovio 1000 puta, nije valjda da moram ponovo: ja apsolutno ne želim voditi rasprave o banovanjima, ne dozvoljavam da mi forumaši sufliraju i objašnjavaju šta se mora, a šta ne mora raditi. administracija i moderiranje foruma je proces koji teče u pozadini, koji nije vaš problem i kojim se ne trebate baviti. na njega ne možete uticati osim već ugrađenim akcijama kao što je dugme "prijavi post". Ako vam se to ne sviđa, nemojte ga korisiti, ili nemojte koristiti forum.

također, već sam zamolio da mi ne zatrpavate ovu temu pričom o banovima i tužakanjem drugih forumaša.

@ThE_mAnIaCs_1987 ti si uporan ponavaljač sa ovim. Smatraj da sam te upozorio da zaustaviš svoje upetljavanje i pametovanje oko moderiranja foruma ili ću ti u protivnom morati trajno zabraniti pristup.

pošto sam na ovoj temi već sasvim dovoljno diskutovao, molio i upozoravao, napominjem da ću u nastavku sve svoje molbe i upozorenja početi da sprovodim u djelo.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 20 okt 2012, 16:13

Malo prije pisem post i kad sam zavrsio klikno sam na Prikaz da vidim kako izgleda post. Medjutim, dobio sam poruku da post ne postoji i tako sam izgubio sve sto sam napisao.

Nisam imao snage da pisem ponovo isto. :twisted:
#divovi

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 20 okt 2012, 16:16

Vjerovatno si predugo pisao post, pa ti se desio connection timeout.
za to nema lijeka, osim da opširne postove koje dugo pišeš prvo kopiraš, pa onda klikneš "prikaz" ili "pošalji".

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 20 okt 2012, 16:17

Upravo ta mi je informacija trebala. Nisam znao zasto se desava.
#divovi

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 20 okt 2012, 16:21

Stvar je jednostavna... ako nemaš nikakvih akcija na forumu (a dok kucaš post, nemaš ih), sistem ne zna jesi li tu ili nisi... tj. podrazumjeva se da nisi. Nakon nekog vremena, konekcija ti se prekida, kao što se prekida za sve neaktivne korisnike.

da se to ne dešava, forum ne bi mogao raditi jer bi imao hiljade i hiljade prikačenih korisnika u svakom trenutku, što se ne bi moglo tehnički podnijeti.

znači... ili klikati po forumu da sistem zna da si tu, ili kopirati postove.

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 20 okt 2012, 16:57

jedno od rjesanja kad pises duze postove je da otvoris forum opet u new tab,i ponekad da tamo refreshas il otvoris temu,a u drugom tabu da pises post
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 20 okt 2012, 16:59

Ma nije tesko naci rjesenje kad znas sta je uzrok. Nije mi se ovo do sada desavalo, pa me iznenadilo.
#divovi

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 25 okt 2012, 02:06

Na temi NK Zvijezda baš "padaju" teške riječi,želim da ukažem na vrijeme. ;)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 25 okt 2012, 16:41

ukazuje se klikom na dugme "prijavi post", a ne komentarom na ovoj temi koja nema veze s tim.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 27 okt 2012, 00:02

admin je napisao/la:ukazuje se klikom na dugme "prijavi post", a ne komentarom na ovoj temi koja nema veze s tim.
Nisam bio siguran,mislio sam da može samo ako se mene lično tiče.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 29 okt 2012, 20:04

zar vise ima smisla pa da jedan klub ciji navijaci pale zastave BiH, sprdaju se s zrtvama Srebrenice i velicaju mladica ima i koji jos uz to na svaki korak isticu svoju mrznju prema BiH i njezinim stanovnicima ima svoju temu na bh.forumu?
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 okt 2012, 20:34

STEVIE je napisao/la:zar vise ima smisla pa da jedan klub ciji navijaci pale zastave BiH, sprdaju se s zrtvama Srebrenice i velicaju mladica ima i koji jos uz to na svaki korak isticu svoju mrznju prema BiH i njezinim stanovnicima ima svoju temu na bh.forumu?
Stvarno kako nije sramota ima teme o sportskim klubovina na SPORTSKOME forumu ? :?
Reagujte. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 29 okt 2012, 21:12

neznam samo sto ti citiras moj post i meni odgovaras... pitanje je bilo za admina ovog foruma. kad se sve sabere i oduzme jedno sasvim aktuelno pitanje po mom misljenju..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 29 okt 2012, 21:24

STEVIE je napisao/la:zar vise ima smisla pa da jedan klub ciji navijaci pale zastave BiH, sprdaju se s zrtvama Srebrenice i velicaju mladica ima i koji jos uz to na svaki korak isticu svoju mrznju prema BiH i njezinim stanovnicima ima svoju temu na bh.forumu?
Budale koje dolaze na stadion nikad nisu predmet diskusija na našem forumu. Ovdje se diskutuje o sportu, a ne o debilima.

Odgovori

Natrag na “Help”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.