Normalno, a nakon toga u klubu napravit veliku čistku. To je jedino zdravo razmišljanje. Klub kao institucija i njegovi navijači nisu krivi za djela pojedinih ljudi iz njegovog rukovodstva, nevjerovatno mi je da neki navijači brane "svoje" lopove. Nas da optuže ja bih prvi pljuvao odgovorne ljude što su nam ukaljali ugled.
Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ako si fizicko lice onda moze tako sto ti kazes.Biscione je napisao/la: ↑21 dec 2021, 19:10Normalno, a nakon toga u klubu napravit veliku čistku. To je jedino zdravo razmišljanje. Klub kao institucija i njegovi navijači nisu krivi za djela pojedinih ljudi iz njegovog rukovodstva, nevjerovatno mi je da neki navijači brane "svoje" lopove. Nas da optuže ja bih prvi pljuvao odgovorne ljude što su nam ukaljali ugled.
Klub je pravno lice, shodno tome i dobija takvu kaznu. Dakle pojedince mozes kazniti ali moras i klub kazniti jer je i on profitirao od toga. Nema tu „mojih“ i „tvojih“ lopova. Postoje samo klupski lopovi. Nije klub samo jedan covjek vec citav tim ljudi moze stojati iza toga, tako da moras i pojedince ali i klub kazniti. To ce biti vjerovatno neka financijska kazna ili eventualno zabrana transfera.
Bravo Sheva, konacno neki bod 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Kasljuca Atalanta,mogli bi ove sezone izvistii za LP 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- Juventinisimo
- Kontakt:
Brate, nama su ponistavali golove i vracali nazad po pola minute/minutu prije toga...meepo je napisao/la: ↑21 dec 2021, 11:11Brate Atalanta - Man United u akciji se igralo rukom , ali ne prilikom postizanja gola je li se gol ponistio ? Nije. Prosle sezone prva utakmica Man United - Milan Kessie daje gol ali se gleda je li igrao rukom i naravno ponistava isti. I jos je na jednom mecu bio slican slucaj kao na Atalanta - United i nije ponisten gol , ali ne mogu se sjetit kojem.Juventinisimo je napisao/la: ↑20 dec 2021, 20:16Prije gola Napolija(tik prije kornera), sviran je aut za Napoli a trebao je biti za Milan..pomocni je bio 2-3 metra od igraca...nikoga vise blizu oko njih...i nije vidio...![]()
Hajmo sve vagati, necemo biti pristrasni...kad je vec "lezeci" Giroud "utjecao" na offside i igru....na snimku se jasno vidi da je Giroud bio najmanje metar blizi golmanu..mozda se mogao ispruziti kao hobotnica..
Valjda je trebao lezati kao mrtvac...uostalom, Napolijev igrac u onome polozaju nije ni mogao bolje reagovati i jace izbiti loptu..njemu Giroud nije smetao ni sekunde..
Uglavnom dolazimo do prekida. VAR provjerava trenutnu akciju , a ne prekide. VAR je tu da provjeri je li sve uredu kod gola, a ne da reaguje na svaku sitnicu na terenu. Recimo Inter - Atalanta , ponisten gol Atalanti jer je lopta u istoj akciji izasla u gol out tu VAR moze reagovati , ali da je ranije izasla i da je kojim slucajem Atalanta postigla gol iz kornera nikako.
Sto se tiče ofsajda , to je pogotovo osjetljiva tema jer ima toliko mnogo pravila. Recimo prije onog finala lige nacija gledao sam neki video o sudijama iz australske lige i bila je slicna situacija kao u tom finalu. Igrac je bio u ofsajdu i stoper je pokusao glavom da izbije loptu glavom međutim uradio je to lose i lopta je dosla do igraca koji je prethodno bio u ofsajdu i na kraju je ispalo sve regulara.
Evo video za ovo gore od 1:10 do 1:45 situacija

Opet, dolazimo do zakljucka..da su sudije levati...da VAR pregledaju levati...da talijanski fudbal vode levati..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- Juventinisimo
- Kontakt:
Biscione je napisao/la: ↑21 dec 2021, 19:10Normalno, a nakon toga u klubu napravit veliku čistku. To je jedino zdravo razmišljanje. Klub kao institucija i njegovi navijači nisu krivi za djela pojedinih ljudi iz njegovog rukovodstva, nevjerovatno mi je da neki navijači brane "svoje" lopove. Nas da optuže ja bih prvi pljuvao odgovorne ljude što su nam ukaljali ugled.

Osim ako je Juventus u pitanju, zar ne?

Tako je "onomad" zborio predsjednik Milana, Berlusconi....da se trebaju kazniti oni koji su prekrsili bilo koje pravilo, i da se ne kaznjavaju klubovi...
Uostalom, ko od nas brani Moggija??? Ja ga barem nikad nisam branio...za mene je on jednostavno radio glupe i nepotrebne poteze, pa znam odlicno ko je igrao u Juventusu, Milanu, Interu i koliko su ti klubovi bili jaki u to vrijeme..
Ja/mi samo postamo kako su i drugi "mutili" a ne samo Juventus...a vi skontate da mi "branimo" Moggija...

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Citiraj sad onu budalu sto nam je ovdje prosipao talijanski moral iz komfora bosnjacke fotelje. **** ga ne znam ni kako se zove?Juventinisimo je napisao/la: ↑21 dec 2021, 22:56Biscione je napisao/la: ↑21 dec 2021, 19:10Normalno, a nakon toga u klubu napravit veliku čistku. To je jedino zdravo razmišljanje. Klub kao institucija i njegovi navijači nisu krivi za djela pojedinih ljudi iz njegovog rukovodstva, nevjerovatno mi je da neki navijači brane "svoje" lopove. Nas da optuže ja bih prvi pljuvao odgovorne ljude što su nam ukaljali ugled.![]()
![]()
![]()
Osim ako je Juventus u pitanju, zar ne?![]()
Tako je "onomad" zborio predsjednik Milana, Berlusconi....da se trebaju kazniti oni koji su prekrsili bilo koje pravilo, i da se ne kaznjavaju klubovi...
Uostalom, ko od nas brani Moggija??? Ja ga barem nikad nisam branio...za mene je on jednostavno radio glupe i nepotrebne poteze, pa znam odlicno ko je igrao u Juventusu, Milanu, Interu i koliko su ti klubovi bili jaki u to vrijeme..
Ja/mi samo postamo kako su i drugi "mutili" a ne samo Juventus...a vi skontate da mi "branimo" Moggija...![]()
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
- Juventinisimo
- Kontakt:
Italia je napisao/la: ↑21 dec 2021, 23:01Citiraj sad onu budalu sto nam je ovdje prosipao talijanski moral iz komfora bosnjacke fotelje. **** ga ne znam ni kako se zove?Juventinisimo je napisao/la: ↑21 dec 2021, 22:56Biscione je napisao/la: ↑21 dec 2021, 19:10
Normalno, a nakon toga u klubu napravit veliku čistku. To je jedino zdravo razmišljanje. Klub kao institucija i njegovi navijači nisu krivi za djela pojedinih ljudi iz njegovog rukovodstva, nevjerovatno mi je da neki navijači brane "svoje" lopove. Nas da optuže ja bih prvi pljuvao odgovorne ljude što su nam ukaljali ugled.![]()
![]()
![]()
Osim ako je Juventus u pitanju, zar ne?![]()
Ja/mi samo postamo kako su i drugi "mutili" a ne samo Juventus...a vi skontate da mi "branimo" Moggija...![]()

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Uveza Juve nekoliko finih utakmica i eto ih tu negdje. Bit će veselo ko će izvisit za LP od ovih koji su trenutno na tim pozicijama. Max je preiskusan...Uz par pojačanja LP je sigurna.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Još uvijek su nam veći konkurent za titulu od Atalante i Napolija
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ko o cemu, **** o postenju...Biscione je napisao/la: ↑21 dec 2021, 19:10Normalno, a nakon toga u klubu napravit veliku čistku. To je jedino zdravo razmišljanje. Klub kao institucija i njegovi navijači nisu krivi za djela pojedinih ljudi iz njegovog rukovodstva, nevjerovatno mi je da neki navijači brane "svoje" lopove. Nas da optuže ja bih prvi pljuvao odgovorne ljude što su nam ukaljali ugled.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Pa svi klubovi uđu u krizu tu i tamo, samo je bitno da kriza bude što manja od februara do kraja šampionata.
I naravno, stara priča, da se što manje kliže na slabijim klubovima.
Mada recimo Torino, Verona pa i Empoli igraju preko očekivanja. Sasuolo je možda malo podbacio. Fiorentina takođe preko očekivanja. Na njima se mnoge kosti lomiti do kraja lige. Ove sezone je serija A baš interesantna. Poklopilo se da je malo Juve trehno, milanski klubovi porasli, naročito Inter, Napoli dobro gura, Atalanta već standardna oko 4. mjesta. Roma i Lacio, tu su negdje oko 4-7 mjesta.
I naravno, stara priča, da se što manje kliže na slabijim klubovima.
Mada recimo Torino, Verona pa i Empoli igraju preko očekivanja. Sasuolo je možda malo podbacio. Fiorentina takođe preko očekivanja. Na njima se mnoge kosti lomiti do kraja lige. Ove sezone je serija A baš interesantna. Poklopilo se da je malo Juve trehno, milanski klubovi porasli, naročito Inter, Napoli dobro gura, Atalanta već standardna oko 4. mjesta. Roma i Lacio, tu su negdje oko 4-7 mjesta.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
lijep dan da i Inter kiksa,citav svijet ce navaliti na oba daju 3+ ,domacin daje 2+
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Nema sanse da Inter kiksa.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
pedro dosao u lazio i rehabilitovao se, sto se cesto desi kad igrac koji ne igra na svom nivou dodje u nebeskoplave
priznajem da uopste nisam bio za ovaj transfer i da sam ga vidio kao rezervu, a on ponajbolji igrac ove sezone lol
priznajem da uopste nisam bio za ovaj transfer i da sam ga vidio kao rezervu, a on ponajbolji igrac ove sezone lol
Veceras ce bit Inter Torino 1-1.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Da Belotti nije polumrtav igrač. Torino bi bio baš nezgodna ekipa. Mada je i ovako Jurić defanzivni dio baš dobro pripremio.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.