Facebook (pitanja, problemi...)

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Kada bi vi birali u ŠBBKBB scenariju, izabrali bi:

Seve
59
36%
Jelena
106
64%

Ukupno glasova: 165

moustapha
Kontakt:

Re: Facebook ;)

Post Postao/la moustapha » 05 dec 2011, 21:49

Naravno da moze. I nije grupa nego lista. ;)
#divovi

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 05 dec 2011, 21:58

moustapha je napisao/la:Naravno da moze. I nije grupa nego lista. ;)
Ali mislim da te pita on gdje se pravi sad ta lista, znam ja gdje mi je pokazuje, ali gdje se nova može napraviti? :)
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 05 dec 2011, 22:05

Koji ste vi noobovi. :mrgreen:

slika

Uploaded with ImageShack.us

Jel' ovo dovoljno?
#divovi

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 05 dec 2011, 22:21

Evo uspio sam. Svaka čast :mrgreen: , jašta prave smo njubare.. :mrgreen:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Indigo
Kontakt:

Post Postao/la Indigo » 06 dec 2011, 18:42

Mrtvi chat mi ne radi vec 3 dana, sve sto posaljem i sto mi posalju ide u inbox, kontao sam da je do mene problem pa sam skinuo 2000 razlicitih web browsera, cak sam pokusao da idem i preko mitskog IE ali ne vredi kara pa kara.
Kontao sam da je problem u cache i cookies da mi se nakupilo **** download history ali nije ni to ocistio sam i opet ne radi.
Od nedavno mi nestade i ton na YT, kontam da se popisam na sopstveni ruter ili na bilo koji drugi nacin da se opoganim, kada zelim da cujem neku pesmu a sada izlazi nova Grand parada a te pesme moram odmah imati ne mogu da slusam preko YT nego moram skidati preko YT downloadera koji takodje nesto kenja trazi license key e pa dobice ga u Ku....

Mislio sam da nije problem do Flash playera, pa rekoh da skinem stariju verziju i da skinem stariju verziju java runtime-a kad ono k.... komp poceo bagovati vise ni strimove ne mogu da gledam a pocela karling sezona :oops:
Sve to me je navelo da posaljem mail via Help page on Fb dragom gospodinu Zuckebergu...
"Dear mr Zuckeberg wtf is wrong with you? Why in the name of God you always change homepage and why you always have to be inovative.
What are you acting, Nikola Tesla? Cmon man fix the damn chat, screw all that games "farmville, castlville and other shits...." I know that you are having probably wild sex with everyone in you companie but cmon, i m ugly i cant find girl in real life and without chat i cant do it either in this virtual life...
Fix the damn shit...
Sincerely ..... ........"

I posto sam obicno nikada nisam dobijao odgovor od njih a zalio sam se i ranije mnogo puta, danas sam dobio odogovor u vidu poruke na mail.
"Your FB account is permanetly closed" Fb admin team.
Nataknem ih sve....

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 06 dec 2011, 19:07

:lol: :lol:

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 06 dec 2011, 19:08

:mrgreen: :mrgreen:
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Akhenaten
Kontakt:

Post Postao/la Akhenaten » 06 dec 2011, 19:17

Indigo je kralj majke mi :lol:

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 06 dec 2011, 19:27

Peticiju napravit i poslat je u Pentagon,da se naredi Zuckebergu da @Indiga vrate na Facebook...:D
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 06 dec 2011, 20:23

Indigo je napisao/la:Mrtvi chat mi ne radi vec 3 dana, sve sto posaljem i sto mi posalju ide u inbox, kontao sam da je do mene problem pa sam skinuo 2000 razlicitih web browsera, cak sam pokusao da idem i preko mitskog IE ali ne vredi kara pa kara.
Kontao sam da je problem u cache i cookies da mi se nakupilo **** download history ali nije ni to ocistio sam i opet ne radi.
Od nedavno mi nestade i ton na YT, kontam da se popisam na sopstveni ruter ili na bilo koji drugi nacin da se opoganim, kada zelim da cujem neku pesmu a sada izlazi nova Grand parada a te pesme moram odmah imati ne mogu da slusam preko YT nego moram skidati preko YT downloadera koji takodje nesto kenja trazi license key e pa dobice ga u Ku....

Mislio sam da nije problem do Flash playera, pa rekoh da skinem stariju verziju i da skinem stariju verziju java runtime-a kad ono k.... komp poceo bagovati vise ni strimove ne mogu da gledam a pocela karling sezona :oops:
Sve to me je navelo da posaljem mail via Help page on Fb dragom gospodinu Zuckebergu...
"Dear mr Zuckeberg wtf is wrong with you? Why in the name of God you always change homepage and why you always have to be inovative.
What are you acting, Nikola Tesla? Cmon man fix the damn chat, screw all that games "farmville, castlville and other shits...." I know that you are having probably wild sex with everyone in you companie but cmon, i m ugly i cant find girl in real life and without chat i cant do it either in this virtual life...
Fix the damn shit...

I posto sam obicno nikada nisam dobijao odgovor od njih a zalio sam se i ranije mnogo puta, danas sam dobio odogovor u vidu poruke na mail.
Nataknem ih sve....
jarane što mu nisi napis'o šta za sarah ? :D makar da te ćejf prođe :D

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 06 dec 2011, 21:16

Indigo je napisao/la:Mrtvi chat mi ne radi vec 3 dana, sve sto posaljem i sto mi posalju ide u inbox, kontao sam da je do mene problem pa sam skinuo 2000 razlicitih web browsera, cak sam pokusao da idem i preko mitskog IE ali ne vredi kara pa kara.

Fix the damn shit...

Nataknem ih sve....
[youtube][/youtube]
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 07 dec 2011, 12:21

Moze li se nekome ko mi je u prijateljima zabraniti da gleda moje fotografije i moje objave, da mi ne vidi zid, a da osoba ne dobije nikakvu notifikaciju ?
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 dec 2011, 12:26

dziza_23 je napisao/la:Moze li se nekome ko mi je u prijateljima zabraniti da gleda moje fotografije i moje objave, da mi ne vidi zid, a da osoba ne dobije nikakvu notifikaciju ?
Za slike znam da moze, konkretno gdje je opcija ne bih znao reci, a za zid nisam siguran.
Procackaj malo po opcijama.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 07 dec 2011, 17:23

dziza_23 je napisao/la:Moze li se nekome ko mi je u prijateljima zabraniti da gleda moje fotografije i moje objave, da mi ne vidi zid, a da osoba ne dobije nikakvu notifikaciju ?
ima negdje u podesavanjima profila ... pregledaj trebalo bi biti ...
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 07 dec 2011, 18:23

Ne razumijem, nekim cudom mi se opet vratio onaj TIMELINE na profil... Kako se to uopste moglo desiti ???

Jucer mi je sve bilo normalno, danas udjem preko Chrome, pokvaren chat, udjem preko mozille radi chat, odem na profil kad tamo onaj yebeni timeline :x :x :x :x

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 07 dec 2011, 18:41

Nije nikakvo cudo. Facebook pusta timeline svim korisnicima.
#divovi

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 07 dec 2011, 18:44

moustapha je napisao/la:Nije nikakvo cudo. Facebook pusta timeline svim korisnicima.
Znaci svi ce to od sada da imaju, nece se moci iskljuciti ?

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 07 dec 2011, 18:46

Upravo tako. :)

Zar ti toliko smeta?
#divovi

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 07 dec 2011, 18:50

moustapha je napisao/la:Upravo tako. :)

Zar ti toliko smeta?
Nije da mi smeta, naviknut cu se, nadam se. Ali pokvarilo mi se nece mi preko Chromea nesto, nece chat. ..

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 07 dec 2011, 18:58

Gdje su oni fb coveri ??
Neko je nekad posavio... Trebat ce mi sada. :D
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: galia95 i 6 gostiju.