Samo se moram cuvati bana zbog njih sam ga dobioAdnel je napisao/la:Tako je majstore nek si im rekao kad oni psuju bosnu nisu sabani a kad ovi govore bice mostar turska mahala krivo im ma oni su bez greske uvijek

Samo se moram cuvati bana zbog njih sam ga dobioAdnel je napisao/la:Tako je majstore nek si im rekao kad oni psuju bosnu nisu sabani a kad ovi govore bice mostar turska mahala krivo im ma oni su bez greske uvijek
Tako si ti pricao i protiv celika...pa ga vam Celik suknu sa 4 komadaIDEMO PO NOVE POBJEDE
Ako nisi čitao moje prethodne postove,rekao sam da smo zasluženo izgubili i da vam čestitam na pobjedi. Ako budete onako dobro igrali i ostale utakmice ostajete sigurno u ligi.Ili ste se napalili na nas???rob do bagro je napisao/la:Tako si ti pricao i protiv celika...pa ga vam Celik suknu sa 4 komadaIDEMO PO NOVE POBJEDE
nisam se ja napalio boze sacuvaj,procitao sam ja tvoje prethodne postove...hvala na cestitkama,i ja se nadam da cemo onako nastavit igrat dobor kao jucer protiv nasZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Ako nisi čitao moje prethodne postove,rekao sam da smo zasluženo izgubili i da vam čestitam na pobjedi. Ako budete onako dobro igrali i ostale utakmice ostajete sigurno u ligi.Ili ste se napalili na nas???rob do bagro je napisao/la:Tako si ti pricao i protiv celika...pa ga vam Celik suknu sa 4 komadaIDEMO PO NOVE POBJEDE![]()
Pozdrav
FK Sarajevo je napisao/la:Samo se moram cuvati bana zbog njih sam ga dobioAdnel je napisao/la:Tako je majstore nek si im rekao kad oni psuju bosnu nisu sabani a kad ovi govore bice mostar turska mahala krivo im ma oni su bez greske uvijek![]()
![]()
a ovaj ZRINJSKI-MOSTAR Turska je drzala i Hercegovinu i dio Hrvatskog primorja nemozes od toga pobjeci
![]()
Ja sam Bosnjak ali Turci su nam dali lijepu historiju i da nije njihovih spomenika nebi ni ovo malo turizma sad imaliero je napisao/la:FK Sarajevo je napisao/la:Samo se moram cuvati bana zbog njih sam ga dobioAdnel je napisao/la:Tako je majstore nek si im rekao kad oni psuju bosnu nisu sabani a kad ovi govore bice mostar turska mahala krivo im ma oni su bez greske uvijek![]()
![]()
a ovaj ZRINJSKI-MOSTAR Turska je drzala i Hercegovinu i dio Hrvatskog primorja nemozes od toga pobjeci
![]()
ja i šta sad hoces da kazes sa ovim...jesi ti turčin ili bošnjak?
ili ti je samo drago sto su tvoju voljenu BIH pokorili turci?
Imaš svoj stav,kao i ja...zato mislim da ova tvoja rasprava ne ide nikuda osim da dobijemo banove obadvojica.Tebi pozdrav što se tiće te teme,a ako želiš razgovarati o MOM ZRINJSKOM tu sam.FK Sarajevo je napisao/la:Samo se moram cuvati bana zbog njih sam ga dobioAdnel je napisao/la:Tako je majstore nek si im rekao kad oni psuju bosnu nisu sabani a kad ovi govore bice mostar turska mahala krivo im ma oni su bez greske uvijek![]()
![]()
![]()
Upravu si necemo banoveZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Imaš svoj stav,kao i ja...zato mislim da ova tvoja rasprava ne ide nikuda osim da dobijemo banove obadvojica.Tebi pozdrav što se tiće te teme,a ako želiš razgovarati o MOM ZRINJSKOM tu sam.FK Sarajevo je napisao/la:Samo se moram cuvati bana zbog njih sam ga dobioAdnel je napisao/la:Tako je majstore nek si im rekao kad oni psuju bosnu nisu sabani a kad ovi govore bice mostar turska mahala krivo im ma oni su bez greske uvijek![]()
![]()
![]()
![]()
IDEMO PO NOVE POBJEDE
I ubuduće poštedi nas tvojih gluposti i nemoj se javljati na ovu temuFK Sarajevo je napisao/la: Samo se moram cuvati bana zbog njih sam ga dobio![]()
![]()
![]()
od tih osam, u život se kladim da je svinjski i lištica 7 namjestila, jer drugačije ne znaju igrati, al nećete još dugo, evo izgleda da ih čeka juventusova budućnost, samo neće vam valjda oni članovi uprave vršiti samoubistvaantipolitika2 je napisao/la:Evo ovaj na BHT- veli namjestena lani utakmica Leotar-Zrinjski 3:4 a koliko mene pamcenje sluzi lani smo dole popusili 2:1 uz obliatu pomoc sudija Leotaru a 3:4 je bilo iz vremena kad je Diarra jos igrao u Zrinjskom,jao prefesionalizma onaj glavonja Krsitic,osim toga u nasoj ligi kazu namjestilo se samo 8 utakmica, pa to je PRE PRE malo!
BlueSharks je napisao/la:od tih osam, u život se kladim da je svinjski i lištica 7 namjestila, jer drugačije ne znaju igrati, al nećete još dugo, evo izgleda da ih čeka juventusova budućnost, samo neće vam valjda oni članovi uprave vršiti samoubistvaantipolitika2 je napisao/la:Evo ovaj na BHT- veli namjestena lani utakmica Leotar-Zrinjski 3:4 a koliko mene pamcenje sluzi lani smo dole popusili 2:1 uz obliatu pomoc sudija Leotaru a 3:4 je bilo iz vremena kad je Diarra jos igrao u Zrinjskom,jao prefesionalizma onaj glavonja Krsitic,osim toga u nasoj ligi kazu namjestilo se samo 8 utakmica, pa to je PRE PRE malo!
na sekiraj se ti za nas,dok se ti sekiras mi osvajamo titule...BlueSharks je napisao/la:od tih osam, u život se kladim da je svinjski i lištica 7 namjestila, jer drugačije ne znaju igrati, al nećete još dugo, evo izgleda da ih čeka juventusova budućnost, samo neće vam valjda oni članovi uprave vršiti samoubistvaantipolitika2 je napisao/la:Evo ovaj na BHT- veli namjestena lani utakmica Leotar-Zrinjski 3:4 a koliko mene pamcenje sluzi lani smo dole popusili 2:1 uz obliatu pomoc sudija Leotaru a 3:4 je bilo iz vremena kad je Diarra jos igrao u Zrinjskom,jao prefesionalizma onaj glavonja Krsitic,osim toga u nasoj ligi kazu namjestilo se samo 8 utakmica, pa to je PRE PRE malo!
ero je napisao/la:BlueSharks je napisao/la:od tih osam, u život se kladim da je svinjski i lištica 7 namjestila, jer drugačije ne znaju igrati, al nećete još dugo, evo izgleda da ih čeka juventusova budućnost, samo neće vam valjda oni članovi uprave vršiti samoubistvaantipolitika2 je napisao/la:Evo ovaj na BHT- veli namjestena lani utakmica Leotar-Zrinjski 3:4 a koliko mene pamcenje sluzi lani smo dole popusili 2:1 uz obliatu pomoc sudija Leotaru a 3:4 je bilo iz vremena kad je Diarra jos igrao u Zrinjskom,jao prefesionalizma onaj glavonja Krsitic,osim toga u nasoj ligi kazu namjestilo se samo 8 utakmica, pa to je PRE PRE malo!
blu kretenu šta ti ima da pričaš o utakmicama i reci mi koji je taj tvoj seljački klub za koji navijaš i jel ti vokri sto su dva gore navedena kluba najbolja u bih ???
antipolitika2 je napisao/la:moj blu ti kad shvatis da u ovoj kvazi nema velikog kluba niti ce ga ikad biti bit ce svima lakse a od svih kvazi klubova u kvazi drzavi najuspjesniji su nasi kvazi zrinjski i kvazi siroki ostali kvazi su samo kvazi
BlueSharks je napisao/la:antipolitika2 je napisao/la:moj blu ti kad shvatis da u ovoj kvazi nema velikog kluba niti ce ga ikad biti bit ce svima lakse a od svih kvazi klubova u kvazi drzavi najuspjesniji su nasi kvazi zrinjski i kvazi siroki ostali kvazi su samo kvazi![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.