Cuj naocale za varenje

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
I nek' ne gleda reflektore, može oslijepitiNeandertalac je napisao/la:Da si živ i zdrav, ponesi naočale za varenje sutra.
Bice stream, a mozes kupiti moja webtv da budes siguran.MladostPuracic je napisao/la:Zna li neko da li ima prenosa gdje sutrasnje utakmice za nas koji nismo u mogucnosti doci? Hvala
Da ti sihre kakve ne baci. Kazu da je teze ovih dana pitar biti nego rudar.ackeey je napisao/la:Ne smije me izraditi. Trebam mu nekakvu papirologiju spremiti za naknadu s biroa, radio kod mog klijenta...Virtu4l je napisao/la:Ne bih im ja previše vjerovao ovih danaackeey je napisao/la:Evo dogovorio sa jaranom pitarom da kupi...![]()
![]()
![]()
Valjda me nece izraditi.
![]()
Pljuhni onaj sat sto odbrojavaVirtu4l je napisao/la:Još 24 sata...
Vlagodic JadoMocMahale444 je napisao/la:
Sta je ovaj put spremio Vladika, to je ono cega se plasimo.
Kad ta legenda doleti na kormilo onda ces pisati drugacije.irfo je napisao/la:Vlagodic JadoMocMahale444 je napisao/la:
Sta je ovaj put spremio Vladika, to je ono cega se plasimo.
Ja bi volio da prvo pravimo jug samo iz razloga sto zivimo u drzavi u kakvoj zivimo i svaki dan se moze desit nesto sto bi moglo sprijecit gradnju juga(sjeti se samo kakvih je komplikacija bilo za istok), zato sto prije to bolje napravit ga i da imamo i jug. Istok je vec sad i bez krova vjerovatno najbolja tribina u drzavi i krov moze sacekat. Da mi naprvimo jug pa je onda "lahko" dodavat jedno po jedno. Iz istih razloga bi i da teren saceka jer teren ce za pet deset godina bit opet za renoviranje a jug kad ga naprvis rehat si, osiguro si se. Moje misljenje, al sta god se uradi dobro je.plavousrcu je napisao/la:Ne mozes od Virtuala prvi javiti da krece odbrojavanje. Lijepo je biti Zeljovac i hvala svima koji su nam omogucili ovu radost. Hvala raji koja je izdvojila od svojih usta, toj raji naklon do poda. U ovim trenutcima srece reci cu da bih volio da se prije pocetka izgradnje juga zavrsi istok. Ne treba se ostavljati nedovrseno, istoku treba krov, a to nije jeftina investicija. Zelimo svi da se krene sa jugom, ali zdrav razum kaze prvo krov za istok.
Trenutno korisnika/ca: Blueforce21, edinedin i 65 gostiju.