FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MocMahale444

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MocMahale444 » 29 mar 2017, 23:59

braco je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Ma jok, nije tacno :stop:
Vlado je od sljedeće sezone naš novi trener, ne dolazi Kostić tek tako na kraju sezone kod nas. Sve je to zapravo dio maestralnog plana Sir Vladex Jagodsona, koji je znajući da preuzima trenersku funkciju kod nas od iduće sezone, dogovorio dolazak jednog od svojih najboljih igrača (Kostić) u naše redove. Sva ova medijska prepucavanja u slučaju Kostić su zapravo predstava za narodne mase, dok se u pozadini finalizira genijalni plan Jagodića. Hvala ti Vlado, povedi nas u nove pobjede!
Druze potpis vala ko kuca :clap:
To s Kostom sam zaboravio. Moramo priznati da je vodio ugledne klubove uz to bio i trener u-21.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 30 mar 2017, 00:00

Znam da ce ti biti bolno gledati ga u subotu na klupi Slobode,ali izdrzi uz tebe smo.[emoji23]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 30 mar 2017, 00:20

MocMahale444 je napisao/la:
braco je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Ma jok, nije tacno :stop:
Vlado je od sljedeće sezone naš novi trener, ne dolazi Kostić tek tako na kraju sezone kod nas. Sve je to zapravo dio maestralnog plana Sir Vladex Jagodsona, koji je znajući da preuzima trenersku funkciju kod nas od iduće sezone, dogovorio dolazak jednog od svojih najboljih igrača (Kostić) u naše redove. Sva ova medijska prepucavanja u slučaju Kostić su zapravo predstava za narodne mase, dok se u pozadini finalizira genijalni plan Jagodića. Hvala ti Vlado, povedi nas u nove pobjede!
Druze potpis vala ko kuca :clap:
To s Kostom sam zaboravio. Moramo priznati da je vodio ugledne klubove uz to bio i trener u-21.
Itekako kolega, a ne znam da li si upućen u legendarnu priču o "Vladinom prokletstvu"? Ako zapravo detaljnije analiziramo učinak tih timova nakon odlaska Vlade, dolazimo do zanimljivog zaključka da su svi oni zapravo ispali u niže lige! Laktaši, Borac i Kozara igraju u nižim rangovima bh. fudbala, a taj magični efekt odlaska Vlade je sa malim zakašnjenjem stigao i Čelika koji će vjerovatno od sljedeće sezone igrat 1. ligu FBiH. U-21 repka nakon odlaska Vlade, u sljedećem kvalifikacionom ciklusu nije ostvarila nijednu pobjedu!

Ovo sve zapravo govori o velikoj trenerskoj velični Jagodića i koliko su ekipe njegovim odlaskom izgubile. Vladino prokletstvo će stići i Slobodu naredne sezone, tako da će i oni se uskoro vratit u federalnu.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 30 mar 2017, 00:35

braco je napisao/la:Itekako kolega, a ne znam da li si upućen u legendarnu priču o "Vladinom prokletstvu"? Ako zapravo detaljnije analiziramo učinak tih timova nakon odlaska Vlade, dolazimo do zanimljivog zaključka da su svi oni zapravo ispali u niže lige! Laktaši, Borac i Kozara igraju u nižim rangovima bh. fudbala, a taj magični efekt odlaska Vlade je sa malim zakašnjenjem stigao i Čelika koji će vjerovatno od sljedeće sezone igrat 1. ligu FBiH. U-21 repka nakon odlaska Vlade, u sljedećem kvalifikacionom ciklusu nije ostvarila nijednu pobjedu!

Ovo sve zapravo govori o velikoj trenerskoj velični Jagodića i koliko su ekipe njegovim odlaskom izgubile. Vladino prokletstvo će stići i Slobodu naredne sezone, tako da će i oni se uskoro vratit u federalnu.
Celik ove, Slobodanka (100g bez peh) iduce aBd.
Dodaj još da ga je sisoje aka Aza Kamikaza zeznuo kao niko nikoga nikada prije, to samo pojedini znaju o cemu pisem.
Amar moze nesto nauciti od Vladike jer nije sramota od boljeg kopirati.

Prokletstvo nego sta i treba ih stici kazna, nije ga kocka unistila a uz ove degene smrtovnica mu iz đepa viri.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 30 mar 2017, 03:52

Sta je sa kupom? Bolje se drzite prvenstva,nadam se da ga osvajate,volim da ga ne dignu cigani mostarski a vi imate izgledne sanse. Mi imamo velike sanse da vas manemo u kupu posto smo fokusurani samo na njeg i sto cemo uigrat ova pojacanja taman za utakmicu,a vi gust raspored. Pooz sportski prijatelji iz Sbb
Samo jedno ime

cruz40
Kontakt:

Post Postao/la cruz40 » 30 mar 2017, 08:06

Virtu4l je napisao/la:
Quinlan je napisao/la:pa bila je vijest ima par dana na zvanicnoj da je otvorenje tribine u subotu i onda jos neka da ce oko 11 hiljada karata se stampat, logicno mi je da su dobili dozvolu za koristenje jer se to odnosi na istok :mrgreen:
Mi ćemo je otvoriti, dobili ili ne dobili saglasnost i odobrenje. To je malo škakljivo, jer ne može se upotrebna dozvola izdati za objekat koji nije završen, a istok nije završen, ima još mnogo posla oko njega. Za nas je ovom trenutku bitna statika i garancija da će objekat izdržati pritisak, to mi je nekako logično i valjda je to nešto za šta moramo dobiti saglasnost, inače smo počinili krivično djelo?

U svakom slučaju, mislim da se niko ne zamara sa tim previše.
Jesu li te inspekcije ili ko vec provjerava tu statiku obisle tribinu i dali dozvolu? Bice veselo kad 4200 ljudi pocne skakati i navijati,valja sve to izdrzati!

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 30 mar 2017, 08:40

Nadam se da će tribina biti dupke puna, da će momci iz TM-a iako nije južna, napraviti neku vrstu koreografije na tribini, možda ovaj put da plavi papiri budu na stolicama koje čine natpis GRBAVICA a ostatak bijeli ili plavo bijeli. :clap:
K'o zna možda je ovo novi početak "košpicara", koji su se nekad tako reči gnijezdili na drvenom zapadu uglavnom, kad me je otac kao jako malog vodio na utakmice :bih: :bih:

2 days to go :opaopa:
dobro jutro! :salut:
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 30 mar 2017, 08:44

https://fkzeljeznicar.ba/ver2/

Novi dizajn stranice
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 30 mar 2017, 08:48

irfo je napisao/la:https://fkzeljeznicar.ba/ver2/

Novi dizajn stranice
Jutro :kafa:

Još dva dana.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 30 mar 2017, 10:00

sto se tiče dozvole za tribine, ako ste ikad bili i na jednom gostovanju u Bosni onda znate kakve se sve tribine koriste, bez stolica, ograda, hala i cega sve ne, ova nasa tribina je trenutno ovakva najbolja u državi prema svim propisima i parametrima.

U subotu PUN stadion grla, dlanovi, baklja i teska tri boda!!! BIT CE ZELJO OPET SAMPION!!!!!!
1921

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 30 mar 2017, 10:34

Idemoplavi je napisao/la:sto se tiče dozvole za tribine, ako ste ikad bili i na jednom gostovanju u Bosni onda znate kakve se sve tribine koriste, bez stolica, ograda, hala i cega sve ne, ova nasa tribina je trenutno ovakva najbolja u državi prema svim propisima i parametrima.

U subotu PUN stadion grla, dlanovi, baklja i teska tri boda!!! BIT CE ZELJO OPET SAMPION!!!!!!
drugo smo mi drugo su oni, svugdje se moze radit kako se hoce, samo ovdje u sarajevu se vodi racuna o inspekcijama, a van sarajeva inspekcija vjerujem da nije ni izasla nikad
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 30 mar 2017, 10:53

irfo je napisao/la:
Idemoplavi je napisao/la:sto se tiče dozvole za tribine, ako ste ikad bili i na jednom gostovanju u Bosni onda znate kakve se sve tribine koriste, bez stolica, ograda, hala i cega sve ne, ova nasa tribina je trenutno ovakva najbolja u državi prema svim propisima i parametrima.

drugo smo mi drugo su oni, svugdje se moze radit kako se hoce, samo ovdje u sarajevu se vodi racuna o inspekcijama, a van sarajeva inspekcija vjerujem da nije ni izasla nikad
ima i toga, ali se nadam da nece biti problema
1921

cruz40
Kontakt:

Post Postao/la cruz40 » 30 mar 2017, 10:57

Idemoplavi je napisao/la:
irfo je napisao/la:

ima i toga, ali se nadam da nece biti problema
Ma ja sam pitao vezano za tu neku sigurnost, kad se skupi 4500 ljudi nije malo, a sad hoce li biti 7 wc-a ili 3 to mi je najmanji problem :)

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 30 mar 2017, 11:00

penke je napisao/la:Sta je sa kupom? Bolje se drzite prvenstva,nadam se da ga osvajate,volim da ga ne dignu cigani mostarski a vi imate izgledne sanse. Mi imamo velike sanse da vas manemo u kupu posto smo fokusurani samo na njeg i sto cemo uigrat ova pojacanja taman za utakmicu,a vi gust raspored. Pooz sportski prijatelji iz Sbb
Idemo na oba fronta. Slavku je kup vazan kao i prvenstvo. Izjavio je da bi volio osvojiti kup sa nama i biti u Top 3 u ligi.

SaboBabo
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la SaboBabo » 30 mar 2017, 11:22

LjoZee je napisao/la:
penke je napisao/la:Sta je sa kupom? Bolje se drzite prvenstva,nadam se da ga osvajate,volim da ga ne dignu cigani mostarski a vi imate izgledne sanse. Mi imamo velike sanse da vas manemo u kupu posto smo fokusurani samo na njeg i sto cemo uigrat ova pojacanja taman za utakmicu,a vi gust raspored. Pooz sportski prijatelji iz Sbb
Idemo na oba fronta. Slavku je kup vazan kao i prvenstvo. Izjavio je da bi volio osvojiti kup sa nama i biti u Top 3 u ligi.
E ako je to izjavio onda je on teski levat cuj bolje kup nego ligu jedino je mogao to izjaviti kad je dosao tek u klub a u ovom trenutku borba za titulu je prioritet kakav kup naspram lige.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 30 mar 2017, 11:24

SaboBabo je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:
E ako je to izjavio onda je on teski levat cuj bolje kup nego ligu jedino je mogao to izjaviti kad je dosao tek u klub a u ovom trenutku borba za titulu je prioritet kakav kup naspram lige.
To je izjavio kad je dosao. Sad smo tu i za titulu i za kup. I jedno i drugo je vazno tako da se treba boriti do kraja na oba fronta.

SaboBabo
Kontakt:

Post Postao/la SaboBabo » 30 mar 2017, 11:48

Nikad kup ne moze biti vazniji od lige ni kod nas a i nigdje u svijetu. Kad vec imamo sanse da se borimo za titulu onda ti je to prioritet.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 mar 2017, 11:59

SaboBabo je napisao/la:Nikad kup ne moze biti vazniji od lige ni kod nas a i nigdje u svijetu. Kad vec imamo sanse da se borimo za titulu onda ti je to prioritet.
Izvini, kako si zakjlučio da je rekao da mu je kup važniji od prvenstva?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 30 mar 2017, 12:05

Nije Slavko nikada rekao da je kup vazniji od titule, rekao je da primarni cilj europa a da cemo se boriti na svim frontovim sve dok ima sanse.

Dok je bio u Radniku bila mu je drugacija situacija pa je sve snage preusmjerio na kup, sada imamo kapacitet da idemo na oba fronta.
- Zeljeznicar -

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 30 mar 2017, 12:14

slika

Ja sam rekao sta covjek izjavio,ali tamo negdje kad je tek dosao jer niko nije ocekivao da stignemo Zrinjski koji nam je tad bjezao preko 10 bodova.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.