MuhamedTM je napisao/la:Joj kad ispadnu ovi smogovci aBd iduce sezone, steta sto je Velez ispao a ne vi **** vam pleme.
**** vam familju zenicku
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Evolution87
- Kontakt:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Beganovic ukrao stolicu sa Bilinog za evropsku Grbavicu,al ga kamere snimile morat ce vratit haha
Samo Sarajevo
Ide lokomotiva cu cu, ide cu cu i naleti na Celika

Ima li prezivjelih?

Ima li prezivjelih?
Sarajevski jalija za svoju Slobodu navija! / Svi u napad! Jedan je Aze!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
MuhamedTM je napisao/la:Joj kad ispadnu ovi smogovci aBd iduce sezone, steta sto je Velez ispao a ne vi **** vam pleme.
**** vam familju zenicku
Zasto **** zenicu citavu utakmicu .i sad ljude kunete jer igraju pošteno jer nisu kao vi se prodali jel zato?.niste im ništa mogli čestitaj ljudima na zasluzenoj pobjedi i to je to
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 04 maj 2016, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ovo nisam očekivao, pogotov od tebe...Koji je razlog, jel poraz ili nešto drugo? Stvarno ne znam.MuhamedTM je napisao/la:Joj kad ispadnu ovi smogovci aBd iduce sezone, steta sto je Velez ispao a ne vi **** vam pleme.
**** vam familju zenicku
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- firefirefirely
- Kontakt:
Razlog je nemocwobly92 je napisao/la:Ovo nisam očekivao, pogotov od tebe...Koji je razlog, jel poraz ili nešto drugo? Stvarno ne znam.MuhamedTM je napisao/la:Joj kad ispadnu ovi smogovci aBd iduce sezone, steta sto je Velez ispao a ne vi **** vam pleme.
**** vam familju zenicku
Evolution87 je napisao/la:
Najbolje se vidi u kojem su hendeku po ovom Muhonijevom postu.
PODRŠKA STOLIČARIMA
PODRŠKA STOLIČARIMA
Zadnja izmjena: High, dana/u 04 maj 2016, 19:17, ukupno mijenjano 2 puta.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
FK Zeljeznicar i njegovi igraci su pokazali ustvari kakav je to klub!!
Treba vas izbaciti seljaci jedni.. Mrs u vukojebinu hadalji jedni nesposobni, ono bi da se tuce, udara.. Ma qurac da pusite i to da se sami nogom o guzicu udaratii sto imate mogucnost da ga dudlate.. Sramoto bosneee
Treba vas izbaciti seljaci jedni.. Mrs u vukojebinu hadalji jedni nesposobni, ono bi da se tuce, udara.. Ma qurac da pusite i to da se sami nogom o guzicu udaratii sto imate mogucnost da ga dudlate.. Sramoto bosneee
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Nisu im dobacili vise od 1 stolice.wobly92 je napisao/la:Ovo nisam očekivao, pogotov od tebe...Koji je razlog, jel poraz ili nešto drugo? Stvarno ne znam.MuhamedTM je napisao/la:Joj kad ispadnu ovi smogovci aBd iduce sezone, steta sto je Velez ispao a ne vi **** vam pleme.
**** vam familju zenicku
Daj ba wobly92 sta jos da im maslacak dam koji **** .wobly92 je napisao/la:Ovo nisam očekivao, pogotov od tebe...Koji je razlog, jel poraz ili nešto drugo? Stvarno ne znam.MuhamedTM je napisao/la:Joj kad ispadnu ovi smogovci aBd iduce sezone, steta sto je Velez ispao a ne vi **** vam pleme.
**** vam familju zenicku
Nek ispadnu inshela I ugase se eto to im zelim iduce sezone. Jesi vidio publike? Jos od 98 su mi mrski pravo smogovci.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Nisu im dobacili vise od 1 stolice.wobly92 je napisao/la:Ovo nisam očekivao, pogotov od tebe...Koji je razlog, jel poraz ili nešto drugo? Stvarno ne znam.MuhamedTM je napisao/la:Joj kad ispadnu ovi smogovci aBd iduce sezone, steta sto je Velez ispao a ne vi **** vam pleme.
**** vam familju zenicku
@high, eto celik je svoje odradio
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Oj, bruke... 
Pusti to nego de izracunaj kako mozete do evropeMuhamedTM je napisao/la:Daj ba wobly92 sta jos da im maslacak dam koji **** .wobly92 je napisao/la:Ovo nisam očekivao, pogotov od tebe...Koji je razlog, jel poraz ili nešto drugo? Stvarno ne znam.MuhamedTM je napisao/la:Joj kad ispadnu ovi smogovci aBd iduce sezone, steta sto je Velez ispao a ne vi **** vam pleme.
**** vam familju zenicku
Nek ispadnu inshela I ugase se eto to im zelim iduce sezone. Jesi vidio publike? Jos od 98 su mi mrski pravo smogovci.
Zenicani opet posle VEDRANA PULJICA popljuvase i MIRZU RASCICA, **** vam mater bolesnu zatucanu glupu, **** ti glupi narod pa lesinari i ultrasi ispostuju nase mrtve a vi seljadija kretenska zatucana ne mozete usutit tih 30 sekundi..........

- DrustveniParazit
- Kontakt:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Uprava FK Zelje poput nasih politicara: obecavaju Evropu i uzimaju pare za stolice a ni Evrope ni stolica na vidiku.
Opljackase narod, a narod zna. SDA
Opljackase narod, a narod zna. SDA
- FrancescoTotti
- Kontakt:
"igraci zeljeznicara su iskoristili guzvu i ukrali par stolica sa bilinog polja za europsku grbavicu"

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
**** vam mamu u p.icku nekulturnu seljacine sarajevske i onom vasem golmanu sve najgore u zivotu i karijeri
pljujete muriju, udarate redare, ovako je isto bilo i u Tuzli poslje utakmice kupa samo sto kameren isu zabiljezile
stoka seljacka s one strane Miljacke
Sloboda Tuzla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.