Aman Boze sta se cekalo sa ovim Dupovcem,i sto mu nisu dali od pocetka sezone da igra,zali boze sto je zrtvovo Ledeta na stoperu,a ovaj momak na klupi camio,momak sa 19 godina igra strasnooo,ja bi sad prodo tri igraca ako treba da se nadju pare da se ovom decku da ugovor na 5-6 godina odma,ovaj momak suhog zlata vrijedi...suhog zlata svi ovi momci vrijede koji su sad iz juniora prebaceni,pa nismo ni svjesni sta smo mi ove sezone sa njima dobili,da u jednoj godini izbacih toliko igraca iz vlastitog pogona i da se divis sve i jednom,to je nevjerovatno i na to moramo biti ponosni,jel nismo svjesni sta to znaci,kakvu smo generaciju juniora izbacili i sta ti momci znace i sta ce tek iduce sezone znaciti
Pa i Comor ja sam tog momka uvijek kritikovao,i uvijek,ali kritikovao sam ga kad je bio bek,kad je bio stoper,ocito treba proci 10 utakmica da se igracu potrefi prava pozicija,Comor iz utakmice u utakmicu na zadnjem veznom igra odlicno,danas je doslovno jeo travu,u jednom napadu u roku 20 sekundi on radi tri klizeca
Da mu hebes mater ja neznam kako da pohvalim ove mlade momke,i ovo sto smo ove godine uspjeli i sto smo toliki broj mladih igraca promovisali u prvi tim,i da isti ti igraci budu nosioci te igre,to neznam da je iko u ovoj nasoj ligi uradio,i na to moramo biti ponosni
Sto se tice danasnje utakmice amin da svaku pocnu sa istom zeljom,i ovakvim htijenjem ali danas su grizli sve i jedan,danas se moglo ponosno reci za sve vi zasluzujete da nosite bordo dres,jel danas su napokon pokazali da mogu kad hoce
I tako na kraju veliki naklon za sve u kompletu...a ovi mladi momci nam suhog zlata vrijede
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".