FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Rezultati dovode raju, marketing može nafurati još 100-200 ljudi maksimalno. Evo nek urade recimo marketing protiv GOŠK-a bit će nas isto ko što bi nas bilo i bez njega.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Čuj na nivou goska...
Taj isti široki osim prenosa nije ni blizu nas.
Taj isti široki osim prenosa nije ni blizu nas.
Koja je logika da Duljevic igra cijelu proslu sezonu, a znalo se da ce 100%, a onda mu ne daju da igra Europu?
P.S. Status sa ugovorom Mihojevica se mora rijesiti u roku dva mjeseca. Ako ne produzi, ne treba biti dio ekipe. Ako ga puste da igra, on ne produzi, za mene nece Mihojevic biti krivac sto ce dzaba otici na kraju sezone.
A znamo svi sta ce se desiti. Oni ce mu ponuditi 2000KM mjesecno, on ce naravno odbiti. Nema sanse da ce ga odstraniti iz ekipe, jer ni ovako nema ko igrati. A kad dodje ljeto, ode jos jedan kapiten besplatno...
P.S. Status sa ugovorom Mihojevica se mora rijesiti u roku dva mjeseca. Ako ne produzi, ne treba biti dio ekipe. Ako ga puste da igra, on ne produzi, za mene nece Mihojevic biti krivac sto ce dzaba otici na kraju sezone.
A znamo svi sta ce se desiti. Oni ce mu ponuditi 2000KM mjesecno, on ce naravno odbiti. Nema sanse da ce ga odstraniti iz ekipe, jer ni ovako nema ko igrati. A kad dodje ljeto, ode jos jedan kapiten besplatno...
Maloprije igram FM, i Sarajevo vodi protiv Borca 2:0, 2 gola Crnkić, oba s penala. Gasi igricu, briši sejv, bacaj laptop kroz prozor.joker90 je napisao/la:Vratit će se naš Crnka još jači, prva postava i lijevo krilo ga čekaju! Ima još bitnih utakmica pred nama koje se mogu ujebat, penala koji se mogu profuliti!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja se slazem sa odlukom da se stavi na klupu i da odmori jedno kolo. Ne lici na sebe otkako je dobio kapitensku a niko nije bogom dan da igra svaku utakmicu i pored toga sto je bio najgori, ako je kapiten nije neka visa sila, po meni je to ispravna odluka.PitarBordo je napisao/la:Izabrali kapitena, klupirali ga nakon JEDNOG kola, ulazi u zadnju godinu ugovora na kraju polusezone... Baš su nam sposobni ovi naši. Hehyy plakky suzyy.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ovog Crnkića pickicu odmah zakucati na tribinu, znači isti momenat. Barem jednom imajte muda i ne budite pickice, pa dokažite kako završi kreten koji se sprda s klubom kakav je FK Sarajevo. Svakako ima još godinu dana ugovor, neka trenira s mlađim, ali svako kolo tribina. Krvi mu se napiti, yebem li mu sve.
P.S. Jel neko vidio na Instagramu neki dan što je stavio i napisao nešto "ono kad te prepoznaju".. Ja reko umrijeću od smijeha hahaha
P.S. Jel neko vidio na Instagramu neki dan što je stavio i napisao nešto "ono kad te prepoznaju".. Ja reko umrijeću od smijeha hahaha
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Opravdanje, odnosno pokušaj opravdanja, za nedolazak štopera će garant glasiti ovako: Stručni štab je odlučio da novi štoper nije potreban, jer tu poziciju može pokriti i Miloš Stanojević

Vidio sam ja. Ja umro od stida dan te yebo. K'o da je on Pol Pogba u najmanju ruku.AlfredNobel je napisao/la:Ovog Crnkića pickicu odmah zakucati na tribinu, znači isti momenat. Barem jednom imajte muda i ne budite pickice, pa dokažite kako završi kreten koji se sprda s klubom kakav je FK Sarajevo. Svakako ima još godinu dana ugovor, neka trenira s mlađim, ali svako kolo tribina. Krvi mu se napiti, yebem li mu sve.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Povedi nas do pobjede Rahma

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Dobro je, bar su promijenili igraca.MortemHz je napisao/la:Povedi nas do pobjede Rahma

- AlfredNobel
- Kontakt:
Puuu odvratnog i arogantnog lika, kako ne mogu takvih. Kako ga nije stid fuli onakvu šansu protiv Širokog, pa fuli penal protiv Zarije i kurci se onda što mu ne da Čala da opet puca. Kakva hinja, kunem se da bi ga odmah zakovao na tribinu i nema šanse da bi raskinuo ugovor. Pa ti jaro sjedi na klupi godinu dana, onda ćeš završiti kao i Simeunović u Etno selu "Stanišići".skoroalen je napisao/la:Vidio sam ja. Ja umro od stida dan te yebo. K'o da je on Pol Pogba u najmanju ruku.AlfredNobel je napisao/la:Ovog Crnkića pickicu odmah zakucati na tribinu, znači isti momenat. Barem jednom imajte muda i ne budite pickice, pa dokažite kako završi kreten koji se sprda s klubom kakav je FK Sarajevo. Svakako ima još godinu dana ugovor, neka trenira s mlađim, ali svako kolo tribina. Krvi mu se napiti, yebem li mu sve.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma Rahmanović će biti najbolji igrač lige. Momak strašan, samo mi ga žao što je spavao na mrvama, pa mora sa ovim antitalentima i rekreativcima da igra. Jak na lopti, dobra pravo tehnika, šut (umalo ono da uleti u Zenici), prgav, ma samo je šteta što pored sebe nema bolje igrače. Svaka mu čast!
- PitarBordo
- Kontakt:
I sve bi to pilo vodu da Bekić, Hebibović, Sarić, Ahmetović nisu zacementirani sa 20 vezanih loših. Tako da neću reći da je ta priča glupa, malo sam nogu ugan'o.MortemHz je napisao/la:Ja se slazem sa odlukom da se stavi na klupu i da odmori jedno kolo. Ne lici na sebe otkako je dobio kapitensku a niko nije bogom dan da igra svaku utakmicu i pored toga sto je bio najgori, ako je kapiten nije neka visa sila, po meni je to ispravna odluka.PitarBordo je napisao/la:Izabrali kapitena, klupirali ga nakon JEDNOG kola, ulazi u zadnju godinu ugovora na kraju polusezone... Baš su nam sposobni ovi naši. Hehyy plakky suzyy.
Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Mortem
Haj na dinju, ja sad sa nekim turcinom i on to meni objasni kako se bira kvalitet, bit ce bolja od lubenice.
To je jos jedno polje u kojem sa strucnjka poslije fudbala,oblasti marketinga i preseravanja.
Haj na dinju, ja sad sa nekim turcinom i on to meni objasni kako se bira kvalitet, bit ce bolja od lubenice.

To je jos jedno polje u kojem sa strucnjka poslije fudbala,oblasti marketinga i preseravanja.

-
- Kontakt:
Upravo tako ! Ovo je sramota za ovakav velik klub... da se ovakav majmun mali sprda. Jos uz to on je nula od igraca, mentalni patuljak a ponasa se kao da je ronaldo iz Madrida. Ovo je stvarno dno dna , prvo kao niko nezna gdje je, do petka nekog treba se javit, pa onda je na probama uz dozvolu klubazagorski je napisao/la:To ti je tako kad 'podmaze' gdje treba i koga treba u klubu. I ovako ce hodati po probama sve dok ne nade angazman,a kad nade obajvice da je doslo do sporazumnog raskida ugovora pri cemu je Crnkic uplatio odredeni iznos klubu. U stvari jedan mali dio ce platiti klubu stvarno,a vrlo dobra cifra ce zavrsiti (i vec je zavrsila kod pojedinaca u klubu).bhfanatic14 je napisao/la:Ma nema on gore sta trazit, mogu zamislit kako su ga njemci pojeli na treningu. Samo je interesantno da ovaj klaun kosta te kupa u sirokom ,kosta te prolaza protiv zarije ,ponasa se bahato , i uz sve to on lagano hoda Po probama i ucjenjuje ovaj klub i navijace. Imal ovo Jos igdje na svijetu??? Na kraju ce doc opet igrat za sarajevo u prvih 11 kao da se nije nista desilojoker90 je napisao/la:Baš me čudi da nije, jbt! Nema veze, vrati se ti u cirkus ovamo.![]()
http://sportsport.ba/bh_fudbal/crnkic-n ... rnu/246838
Ovako je i Rustemovic dobio slobodne papire.

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Majke mi bude li igralo to **** pobunu napravit , pa sta jos treba uradit , da nam se posere svima u usta
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
I Kadušić ima nešto malo ugovora koliko znam, a igra lagano svaku, još mu menadžer isti papak ko Nerminu. Dušan otkako je produžio i Husaru otpilio, pade qrcu za uši. Po čemu je Hebib bolji na krilu od njega? 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Hebib je bar sposoban uci u protivnicki sesnaesterac za razliku od njega, nije on za krila.joker90 je napisao/la:I Kadušić ima nešto malo ugovora koliko znam, a igra lagano svaku, još mu menadžer isti papak ko Nerminu. Dušan otkako je produžio i Husaru otpilio, pade qrcu za uši. Po čemu je Hebib bolji na krilu od njega?

Imamo Anđušića koji jest za krila, ima tehniku, dobar centaršut i jači je fizički od Hebiba. Plus je produkt akademije. A taj momak grije klupu i uskače na mjesto desetke gdje se iz aviona vidi da se ne snalazi kako treba.Sarajlijica1946 je napisao/la:Hebib je bar sposoban uci u protivnicki sesnaesterac za razliku od njega, nije on za krila.joker90 je napisao/la:I Kadušić ima nešto malo ugovora koliko znam, a igra lagano svaku, još mu menadžer isti papak ko Nerminu. Dušan otkako je produžio i Husaru otpilio, pade qrcu za uši. Po čemu je Hebib bolji na krilu od njega?