FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 02 avg 2017, 01:03

AlfredNobel je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Nemojte molim vas vrijeđati Sabrinu, eto gospodo ako vas mogu zamoliti. Hvala!
Dobro 'ajde, nek ostavi Aneli. :mrgreen:
Šalim se, neka nama njih.
Pa hajde sad da vas ovako sve pitam.. Šta vi mislite što Sabrina nema fb ili neku drugu društvenu mrežu? Što se ne eksponira? Što je nema u medijima kao što je bilo Kusturice koji je izlijetao iz Argete? Zato što djevojka radi, ne obazire se na uvrede i okolinu, daje sve od sebe. Nije lako, shvatite.
:tralala:
Nemojte da vas više vidim da pišete ružne komentare o njoj. To je moja ljubav, zajedno s Anelom.
Vodi ih kući, obje. :urnebes:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 02 avg 2017, 01:07

AlfredNobel je napisao/la:Šta vi mislite što Sabrina nema fb ili neku drugu društvenu mrežu? Što se ne eksponira? Što je nema u medijima kao što je bilo Kusturice koji je izlijetao iz Argete? Zato što djevojka radi, ne obazire se na uvrede i okolinu, daje sve od sebe. Nije lako, shvatite.
Kako ti znaš da ona radi i "daje sve od sebe?" Zato što nema javni profil na FB? Izvini brate, ali to nema veze sa logikom.

Na kraju krajeva ako je trenutna sitaucija rezultat njenog "davanja svega od sebe" onda očigledno nije za ovaj posao i treba da ide.
Samo Saraj'vo.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 02 avg 2017, 01:10

Dupla kruna braćo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 02 avg 2017, 01:12

BelminM23 je napisao/la:Dupla ćuna braćo.
Nemoj tako. :salut:
Samo Saraj'vo.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 02 avg 2017, 01:23

Oni ti ga puše Repuše :kafa:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 02 avg 2017, 01:26

puna podrska aneli (nadogradnja noktiju-novi profil) poturi i svih 11 ratnika u marketingu
podrska i repuhu , da nastavi mehmedovim putem
podrska i skautu da nam opet analizira protivnike kao zariju
podrska i valentinu i da i ti kapitalci budu predstavvljeni (ne znam sta se ceka)
podrska i sabrini, da i ona srecu u ljubavi nadje kad ne moze u poslu
podrska i crnkicu da insallah na svoju i radot svih u talu, dobije slobodne papire
podrska i klimačima glavom, voli vas brat
podrska i jokeru, sutra pripremi bradu

odoh spavati, a vi nstavite pljuvati po klubu kojeg volite, pickee
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 02 avg 2017, 01:28

PitarBordo je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Šta vi mislite što Sabrina nema fb ili neku drugu društvenu mrežu? Što se ne eksponira? Što je nema u medijima kao što je bilo Kusturice koji je izlijetao iz Argete? Zato što djevojka radi, ne obazire se na uvrede i okolinu, daje sve od sebe. Nije lako, shvatite.
Kako ti znaš da ona radi i "daje sve od sebe?" Zato što nema javni profil na FB? Izvini brate, ali to nema veze sa logikom.

Na kraju krajeva ako je trenutna sitaucija rezultat njenog "davanja svega od sebe" onda očigledno nije za ovaj posao i treba da ide.
Daj ne mogu da vjerujem da nisi skapirao, vidiš da je mrtvi sarkazam. Stavio sam još tralala u spoileru, htio sam da bude mrtvo ozbiljno da se pokrvimo. :mrgreen: :opaopa:

@skoroalen Ajde sredi mi ih nekako, ja bi isti sekund. Platiću i obeštećenje ako treba. :urnebes:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 02 avg 2017, 01:36

Al' pazite ovo, najjači tell danas na ovom režiranom intervjuu:

1. Čala dao ostavku iz "moralnih razloga" jer njegov rad "sputava Sarajevo" a on to ne želi
2. Kaže Senad Čala ga preporučio da preuzme ekipu i nastavi gdje je on stao

Ko koga ovdje je8e u ove sitne sate? :lol:

@Alfrede nisam ni vidio spojler, moram prvo ispišati ove Hajnekene. :D
Samo Saraj'vo.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 02 avg 2017, 01:36

Pantelija je napisao/la:puna podrska aneli (nadogradnja noktiju-novi profil) poturi i svih 11 ratnika u marketingu
podrska i repuhu , da nastavi mehmedovim putem
podrska i skautu da nam opet analizira protivnike kao zariju
podrska i valentinu i da i ti kapitalci budu predstavvljeni (ne znam sta se ceka)
podrska i sabrini, da i ona srecu u ljubavi nadje kad ne moze u poslu
podrska i crnkicu da insallah na svoju i radot svih u talu, dobije slobodne papire
podrska i klimačima glavom, voli vas brat
podrska i jokeru, sutra pripremi bradu

odoh spavati, a vi nstavite pljuvati po klubu kojeg volite, pickee
A gdje je podrška Trbiću? Provaljen si menadžerčiću, napusti forum menadžerčiću.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 02 avg 2017, 01:44

Jedno od pitanja mora biti vezano za skauta.
A pitanje je kratko
Kakoooooo i zastoooo?????
Uprave, vlasnici, treneri, sve se mijenja, samo skaut ostaje.

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 02 avg 2017, 01:47

PitarBordo je napisao/la:Al' pazite ovo, najjači tell danas na ovom režiranom intervjuu:

1. Čala dao ostavku iz "moralnih razloga" jer njegov rad "sputava Sarajevo" a on to ne želi

Pa burazeru zar ti nije jasno da izjave igraca i trenera neko drugi smislja. Pogledaj samo izjave igraca kad dolaze i kad odlaze iz naseg kluba, jbt copy paste
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 02 avg 2017, 01:49

Evander je napisao/la:Jedno od pitanja mora biti vezano za skauta.
A pitanje je kratko

Sad htio to da napisem. Jbt niko ne zna ni ko je covjek ni sta radi osim da uzme kameru i snima sa tribina pa ga izbace.
Znaci nista se ne zna o tom covjeku, a prezivio je sto zohar nebi
Edit
Sjecam se da je skautirao skandinavce, kiprane i poljake a mi prve utakmice zijanili

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 02 avg 2017, 02:02

hilmo je napisao/la:Mali doprinos od mene, neke besmislena pitanja sam izostavio, a eto vi nastavite.
1. Konkretno, sta je sa izgradnjom kampa, kad ce tacno poceti i kad tacno zavrsiti radovi i zasto dosadasnji obecani rokovi nisu ispostovani?
2. Situacija sa Crnkićem i Husejnovićem?
3. Kakav je to ugovor sa NIKE-om jer akademci igraju i treniraju u 3-4 godine staroj, HAAD opremi?
4. Obećanja gosp. Valentina: šta je sa najavljenim kapitalcima, najavljen je bio i ostanak Duljevića, najavljen je i novi stručni štab?
5. Komentar od gosp. Ilievskog na sponzora najljućeg rivala? Znamo ko je generalni direktor, zbog toga to pitanje?
6. Koliki je tacan broj zaposlenih u klub i na osnovu kojih kriterija su zaposleni bez ikakvog javnog konkursa?
Malo samo preurediti pitanja i u sklopu pitanja postaviti pod pitanje, da im se ne ostavi prostor za napamet naucene odgovore.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 02 avg 2017, 02:14

Evander je napisao/la:Jedno od pitanja mora biti vezano za skauta.
A pitanje je kratko

ovo je i dan danas misterija

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 02 avg 2017, 02:22

Stvarno mislite da će ovi uhljebi uopšte to otvoriti a kamoli da odgovore ?

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 02 avg 2017, 02:25

Evander je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Mali doprinos od mene, neke besmislena pitanja sam izostavio, a eto vi nastavite.
1. Konkretno, sta je sa izgradnjom kampa, kad ce tacno poceti i kad tacno zavrsiti radovi i zasto dosadasnji obecani rokovi nisu ispostovani?
3. Kakav je to ugovor sa NIKE-om jer akademci igraju i treniraju u 3-4 godine staroj, HAAD opremi?
4. Obećanja gosp. Valentina: šta je sa najavljenim kapitalcima, najavljen je bio i ostanak Duljevića, najavljen je i novi stručni štab?
5. Komentar od gosp. Ilievskog na sponzora najljućeg rivala? Znamo ko je generalni direktor, zbog toga to pitanje?
6. Koliki je tacan broj zaposlenih u klub i na osnovu kojih kriterija su zaposleni bez ikakvog javnog konkursa?
Malo samo preurediti pitanja i u sklopu pitanja postaviti pod pitanje, da im se ne ostavi prostor za napamet naucene odgovore.
Dodati:
1.koji su radovi zavrseni i sta preostaje da se uradi.
2.koji je njihov status da li su igraci Sarajeva ili ne,
Ukoliko nisu od kada nisu i zasto navijaci nisu upoznati. Ukoliko jesu zasto imaju povlasten status i konkretno za sta primaju platu.
7. Ko je video skaut, koje su njegove reference, koja je njegova odgovornost s obzirom da je skautirao sve protivnike Sarajeva u euro utakmicama i pri tome smo uvjek gubili prve utakmice.
Zadnja izmjena: ShofaII, dana/u 02 avg 2017, 02:29, ukupno mijenjano 2 puta.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 02 avg 2017, 02:27

ShofaII je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Al' pazite ovo, najjači tell danas na ovom režiranom intervjuu:

Pa burazeru zar ti nije jasno da izjave igraca i trenera neko drugi smislja. Pogledaj samo izjave igraca kad dolaze i kad odlaze iz naseg kluba, jbt copy paste
Ma jasno je to sve... Nego mi razum ne da da prestanem pričati o tome. Je8i ga ja se izvinjavam. :D
Samo Saraj'vo.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 02 avg 2017, 02:38

ShofaII je napisao/la:
Evander je napisao/la:
Dodati:
1.koji su radovi zavrseni i sta preostaje da se uradi.
2.koji je njihov status da li su igraci Sarajeva ili ne,
Ukoliko nisu od kada nisu i zasto navijaci nisu upoznati. Ukoliko jesu zasto imaju povlasten status i konkretno za sta primaju platu.
7. Ko je video skaut, koje su njegove reference, koja je njegova odgovornost s obzirom da je skautirao sve protivnike Sarajeva u euro utakmicama i pri tome smo uvjek gubili prve utakmice.
5. pitanje formulisati ovako: kako to da je firma (messer) ciji je direktor gosp. Ilijevski sponzor najveceg rivala fks,a uopste nije sponzor fks? Zar gosp. Ilijevski u ovih 8-9 mjeseci nije mogao uticati da messer bude sponzor i fks?

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 02 avg 2017, 06:31

Valentine,gdje su zapeli kapitalci
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 02 avg 2017, 06:50

Ufatio ih snijeg na bradini pa se morali vratiti.
UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, moreno123, muhamedhulk, Napapijri, PapakIzSa, tutankamon1905 i 53 gosta.