FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SoloJuve26
- Kontakt:
- Giallorossi
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tacno tako i drago mi je sto i sudija silji , neka malo i latini kukajuneno je napisao/la:ne volim sarajevo ali mu zelim puno srece i neka pobijedi ovaj klub iz zaseoka (listica),pa ipak su zeljo i sarajevo velika imena uvijek bili i ostace za razliku od novokomponovanih klubova.AMAR AMAR OSIM OSIM.

Željezničar za život cijeli !
-
- Kontakt:
sta silji,onaj Marciano polomi...a ovo ostalo muski pa izvoli...trebao je Lede dobiti karton zbog onog napucavanja lopte,ali sve u svemu Sarajevo pokazuje da je kvalitetniji tim od listice....rusina_jr je napisao/la:Tacno tako i drago mi je sto i sudija silji , neka malo i latini kukajuneno je napisao/la:ne volim sarajevo ali mu zelim puno srece i neka pobijedi ovaj klub iz zaseoka (listica),pa ipak su zeljo i sarajevo velika imena uvijek bili i ostace za razliku od novokomponovanih klubova.AMAR AMAR OSIM OSIM.
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
nigdje ne mogu gledati tekmu,upomoc!!!!!!!! ako neko gleda na netu neka pomaze kako zna,ja ne mogu da nadjem nista
- Giallorossi
- Kontakt:
http://de.delicast.com/radio/Bosnien-Herz./BH_Radio_1 dosta je radioDenizmare je napisao/la:nigdje ne mogu gledati tekmu,upomoc!!!!!!!! ako neko gleda na netu neka pomaze kako zna,ja ne mogu da nadjem nista

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
ima ovaj gore link
jako kvalitetan potrebna registracija
istko ko da gledam na tv
jako kvalitetan potrebna registracija
istko ko da gledam na tv
Nemoj tako drug , budi objektivniji , ali opet kazem neka , i trebapadobranac1978 je napisao/la:sta silji,onaj Marciano polomi...a ovo ostalo muski pa izvoli...trebao je Lede dobiti karton zbog onog napucavanja lopte,ali sve u svemu Sarajevo pokazuje da je kvalitetniji tim od listice....rusina_jr je napisao/la:Tacno tako i drago mi je sto i sudija silji , neka malo i latini kukajuneno je napisao/la:ne volim sarajevo ali mu zelim puno srece i neka pobijedi ovaj klub iz zaseoka (listica),pa ipak su zeljo i sarajevo velika imena uvijek bili i ostace za razliku od novokomponovanih klubova.AMAR AMAR OSIM OSIM.

Željezničar za život cijeli !
- Giallorossi
- Kontakt:
2:0 ,europa 
Arsenijevic strijelac iz penala
EDIT; 3:0 ,Hare pijanico

Arsenijevic strijelac iz penala

EDIT; 3:0 ,Hare pijanico

Zadnja izmjena: Giallorossi, dana/u 19 maj 2011, 18:37, ukupno mijenjano 2 puta.
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
E moj crnogorac, ima dva igraca na ljevoj i desnoj strani, moze sam da suti i na kraju ode skroz od gola. Pa nisi ti Lionel M. pobogu ncnc...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
cestitam komsije zasluzeno 

- SoloJuve26
- Kontakt:
e sad ponovo razmislite o mirzi varesanovicu i svaljivanju svih problema na trenere. Sta je sve Sarajevo dozivilo ove sezone i opet Evropa. Svaka cast. 
pozz

pozz
- Giallorossi
- Kontakt:
E STO GA HARIS HANDZIC ZADA MOMACKI ZA 3:0 ZASLUZENA POBJEDA, A CESTITKE I TRENERU! NEKA IM JE SRETNO U EVROPI!!!! Siroki, bas su vas "suzili" 

" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Super, dobro je.. iako "steta", u ogromnoj sreci za nas, sto ce Zeljo vjerovatno osvojiti kup pa ce i ovi u Evropu..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
Cestitke na pobjedi i izlasku u evropu zasluzili ste pored svi sranja u i oko kluba vi ste ostali odani respect pozz
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Cestitke Sarajevu na zasluzenoj pobjedi. Danas su bolji bili, s vise zelje usli, ne sumnjam da ce ostati na toj poziciji do kraja sezone, zasluzuju Europu.
...Život za Široki...
Čestitke na zasluzenoj pobjedi!!!
Djecace ne laprdaj, Hare se pokazao s malte ne dva gola danas, jer je 1 dao, a za drugi zasluzan radi jedanaesterca! Ako imas problema sa mentalnim sklopom, forum ti definitivno pomoci ne moze, za to postoje ustanove buraz!jasko_juve je napisao/la:ovaj Handzic veze s vezom nema..

" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "