U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Makedonija vodi 2-0 i mi igramo katastrofalno protiv Engleza, tesko cemo proci realno
Evo crvenog kartona za Muminovica
sta radi ovaj

Imas 5 golova prednost i ti nako 45 min dobio 4 i crveni
Musa je legenda

Sa igračem manje postižemo gol nade, treba izdržati ovih 30 minuta.
Englezi su fizički jači. Kada gledaš utakmicu, imaš osjećaj da igraju protiv seniora.
Englezi su fizički jači. Kada gledaš utakmicu, imaš osjećaj da igraju protiv seniora.
Nevjerovatno kakve golove primaju.
Hajde jos jedan i da idemo kuci. 

Svaka Cast BiH 

Eto ispali su.
Ni juniori ni kadeti nisu uspjeli otici dalje od prvog kruga kvalifikacija, iako su kadeti bili prvi pot i juniori drugi pot.
Cestitke ljudima u savezu.
Svijetla je buducnost BiH fudbala.
Ni juniori ni kadeti nisu uspjeli otici dalje od prvog kruga kvalifikacija, iako su kadeti bili prvi pot i juniori drugi pot.
Cestitke ljudima u savezu.
Svijetla je buducnost BiH fudbala.
Ali kakav trener moras biti da igras protiv Engleske sa b timom? kad ti svaki gol vazan 

Sretno Kacavendi i Drlji u srbiji i hrvatskoj reprezentaciji iduce godine. Dedicu, mozda tebi nije kasno da izaberes Austriju? Ova dvojica svedjana ako bude valjala ce prihvatiti poziv u mladu svedsku reprezentaciju svakako.
Najbolji igrac i strijelac juniorske lige Mujic nije dobio poziv u nacionalnu selekciju? Interesantno. Nemojte me uzimat za zub sto spominjem jednog igraca kao da je Messi. Pricam o poenti da takvi igraci koji su ocito najbolji gdje jesu ne dobijaju poziv. Ali zato Vedad Kovac iz neke vukoyebine u Ohio dobija poziv da bi igrao 45 minuta.
Najbolji igrac i strijelac juniorske lige Mujic nije dobio poziv u nacionalnu selekciju? Interesantno. Nemojte me uzimat za zub sto spominjem jednog igraca kao da je Messi. Pricam o poenti da takvi igraci koji su ocito najbolji gdje jesu ne dobijaju poziv. Ali zato Vedad Kovac iz neke vukoyebine u Ohio dobija poziv da bi igrao 45 minuta.
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 19 nov 2019, 15:03, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
Uz strucnjake kao musa i zuti nase repke su osudjene na uspjeh
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Postavljen je po nacionalnom kljucu. U17 Bosnjak, U19 Hrvat, U21 Srbin. I tako ce se vrtiti uvijek. Gdje je onaj pajdo da kaze da nema toga.
Citav savez funkcionise na 3 i iz tih ralja se izvuci ne mozemo. IO 3×4 clana iz svake konfesije. Ultra nacionalisti sjede tamo. To je problem i bice dok nacionalnost bude ispred kvaliteta. Potrefi se ono i kvalitet kao Marinovic, ali koliko smo krvi propiamsali da se rijesimo ubleha tipa Tulic.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Doslo vrijeme da se radujemo neuspjesima svih reprezentativnih selekcija...
Jbg to je najmanji problem ovdje. Samo da hoce izabrati najbolje na te pozicije.
Cuva Bog Zelju svog!
Odakle je velemajstor Slaven Musa iskopao ovog Vedada Kovacha? Ne mogu ni naci u kojem klubu ovaj igra.
Opet Cavar igra
Imas na TM
morao sam napraviti klub za ovog lika. 

Imas na TM

U ovoj postavi ima vise igraca sto ne igraju u svojim klubovima nego sto igraju.
Ali dobro, valjda mogu dobiti Vels i ovako
Ali dobro, valjda mogu dobiti Vels i ovako
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.