Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 jan 2012, 02:17

Devil je napisao/la: Kakve to veze ima sa temom danasnje emisije ? :?
Crveni za Kompanya cist kao suza. ;)
Cak za vise od jedne kazne. ;)
U Engleskoj se za direktni crveni dobiju 3 tekme kazne neigranja.

Možda nisi znao, pa rekoh da ti proširim znanje :mrgreen: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 09 jan 2012, 02:22

slani grad

Odličan ? Ne poznajem takvog . Da je dostupan . I kao takav ne garantira ti lepršavost Barcelone i okomitost Reala , čvrstinu Citya . Ne garantira ti da će Rooney ličit na nogometaša , Nani na barem normalnog igrača , da će povezat linije i da će nekim čudom golmanima i odbrani pomoć da se vrate u normalu . Njega kao ne bi popljuvali nakon četiripešest nedovoljno dobrih utakmica , nakon jedne dvije povrede a plaćen će bit najmanje 40 miliona . 40 , prika . Toliko jedva da vrijede naša trojica zadnjih veznih koja redovite igraju i donose titule .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 09 jan 2012, 02:39

Sir Matt je napisao/la:slani grad

Odličan ? Ne poznajem takvog . Da je dostupan . I kao takav ne garantira ti lepršavost Barcelone i okomitost Reala , čvrstinu Citya . Ne garantira ti da će Rooney ličit na nogometaša , Nani na barem normalnog igrača , da će povezat linije i da će nekim čudom golmanima i odbrani pomoć da se vrate u normalu . Njega kao ne bi popljuvali nakon četiripešest nedovoljno dobrih utakmica , nakon jedne dvije povrede a plaćen će bit najmanje 40 miliona . 40 , prika . Toliko jedva da vrijede naša trojica zadnjih veznih koja redovite igraju i donose titule .
imas bar 3 odlicna veznjaka koja se mogu dovest sad u januaru..i sigurno bi silno htijeli igrati u jednom od top 5 klubova na planeti..pa dosli bi u United a ne u neki rusko/oligarski klub...i naravno da nije dostupan..treba ga DEBELO PLATIT PA CE BIT ITEKAKO DOSTUPAN JER U TOP KLUB TREBA DOVEST TOP VEZNJAKA..PROVJERENOG I KOJI NARAVNO..GLE CUDA,KOSTA...i tu ti nastaje problem..e sad sam ti ja sitna riba pa da znam jel to do SAFa ili debelih amera al svi znamo od cega se pita nemoze napravit....SAF sigurno nije sa suzama u ocima pricao sa skolsom o tome kako je eto on iznenada ponovo potreban Unitedu nego ce bit prije da mu je rekao kako mu treba jer neko NECE DA SE ISKESIRA te dovede nekoga na tu poziciju....a da se ima kesha u klubu kakav je United..ima se...sad dal ce bit placen 40 mil. neznam al imaju ljudi koji su debelo placeni da to prate i vide kolko ko vrijedi na tom trzistu...ja kao simpatizer/navijac Uniteda ono sto sam vidio u zadnjih par tekmi nije ni za goli k.u.r.a.c a ne za jednog giganta kakav je United
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 09 jan 2012, 02:59

Oke . Ne idem dalje protiv linearne logike razmišljanja i vlastoručnih stavova . Samo sam pokušao .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

Wade03
Kontakt:

Post Postao/la Wade03 » 09 jan 2012, 03:48

Fergi je rekao fino da nece nikoga dovoditi u januaru osim bas nesto ne iskrsne. U potpunosti se slazem s njim jer treba se malo strpiti i sacekati da se svi igraci vrate. Pa Boze moj svakom se desi mala kriza, pa proci ce i nas :D

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 09 jan 2012, 06:37

erko manu-bosna je napisao/la:onaj osjecaj kad razvalis city na etihadu.. 8-)
Daj ba..

6:1

A taj osjecaj?
shandrlike-tandrlike

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 09 jan 2012, 10:49

reptile je napisao/la:
erko manu-bosna je napisao/la:onaj osjecaj kad razvalis city na etihadu.. 8-)
Daj ba..

6:1

A taj osjecaj?
fantastican osjecaj jesi li ga ikad dozivio???
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Wade03
Kontakt:

Post Postao/la Wade03 » 09 jan 2012, 11:03

Joj sto nemogu ovih "glory huntera" cc

ja.neron
Kontakt:

Post Postao/la ja.neron » 09 jan 2012, 11:19

Bianconeri1988 je napisao/la:
Devil je napisao/la: Kakve to veze ima sa temom danasnje emisije ? :?
Crveni za Kompanya cist kao suza. ;)
Cak za vise od jedne kazne. ;)
U Engleskoj se za direktni crveni dobiju 3 tekme kazne neigranja.

Možda nisi znao, pa rekoh da ti proširim znanje :mrgreen: :lol:
s obzirom da mu je ovo drugi direktni crveni karton prema pravilima automatski dobija 4 utakmice neigranja osim ako se shity ne žali pa da mu umanje kaznu
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 09 jan 2012, 13:07

Znači onaj Taylor što je uništio karijeru igraču dobije 3 tekme kazne, a Kompany za oduzetu loptu 4. Pa kuda sve ovo vodi... :roll:
Zola in, Zola passes, Zola scores !

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 09 jan 2012, 13:24

Johnyx95 je napisao/la:Znači onaj Taylor što je uništio karijeru igraču dobije 3 tekme kazne, a Kompany za oduzetu loptu 4. Pa kuda sve ovo vodi... :roll:
http://www.dailymotion.com/video/xnj20d ... mbediframe
pogledaj ovu analizu ..kad souness i mcmanaman kazu da je crveni opravdano dat neznam razlog za dalju raspravu..njih dvojica su legende liverpoola i mrze united iz dna duse ali ipak priznaju da je crveni opravdan i cak da je trebao jos i svirat onaj penal na valenciji u drugom poluvremenu..zar treba vise objasnjavat ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 09 jan 2012, 13:26

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Johnyx95 je napisao/la:Znači onaj Taylor što je uništio karijeru igraču dobije 3 tekme kazne, a Kompany za oduzetu loptu 4. Pa kuda sve ovo vodi... :roll:
http://www.dailymotion.com/video/xnj20d ... mbediframe
pogledaj ovu analizu ..kad souness i mcmanaman kazu da je crveni opravdano dat neznam razlog za dalju raspravu..njih dvojica su legende liverpoola i mrze united iz dna duse ali ipak priznaju da je crveni opravdan i cak da je trebao jos i svirat onaj penal na valenciji u drugom poluvremenu..zar treba vise objasnjavat ;)
Nepobitne cinjenice :evil:
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 09 jan 2012, 13:29

Ok, nećemo dalje. Uglavnom, da sam ja sudio pustio bih igru dalje bez faula. I da, Rooney bi sigurno dobio žuti zbog onog mahanja i gestikulacije. :mrgreen:

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 09 jan 2012, 13:35

Johnyx95 je napisao/la:Ok, nećemo dalje. Uglavnom, da sam ja sudio pustio bih igru dalje bez faula. I da, Rooney bi sigurno dobio žuti zbog onog mahanja i gestikulacije. :mrgreen:
Da si ti sudio vjerovatno bi bio neki lokalni derbi Vrbanjusa-Buducnost...Smjesno je na ozbiljnom forumu komentarisat sudijske odluke..Pa ljudi,zar nikad do sad nije bilo sudiskih greski???Mislite da je onaj crveni unazadio City?Jest,ali sa dva dzona na Nanija ici?A i da je sudija pogrijesio,a nije,ko nas nikad nije unazadio,ma pustite sad to..

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 09 jan 2012, 13:37

Morate shvatiti da su i Sunnesu i Mcmanamanu u interesu da slabija ekipa prođe, tako da nemojte shvatati njihova objašnjenja kao argument ;) Svi su se kasnije smijali zadovoljno trljuajući ruke kada je izvučen United u 4 kolu.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 09 jan 2012, 13:40

Henderson je napisao/la:Morate shvatiti da su i Sunnesu i Mcmanamanu u interesu da slabija ekipa prođe, tako da nemojte shvatati njihova objašnjenja kao argument ;) Svi su se kasnije smijali zadovoljno trljuajući ruke kada je izvučen United u 4 kolu.
Sto nisi u avatar stavio Lucasa Leivu,mislim da je poznatiji...

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 09 jan 2012, 14:09

Manchester United striker Wayne Rooney has moved quickly to dismiss speculation that he could be on the way out of Old Trafford.

Mounting press speculation has claimed the England international striker might be sold in January or at the end of the season following a 'breakdown in his relationship' with manager Sir Alex Ferguson.

But, after scoring twice in the 3-2 FA Cup win over Manchester City at the Etihad Stadium on Sunday, he again assured supporters that he was full committed to the Red Devils cause."I think everything which has been in the press of late has been a load of nonsense, really," he told ITV Sport post-match.

"Because it's me, because it's Manchester United, it's blown up out of context. There's no problem with me at this club and I want to be at the club for a long time."

Ferguson was also forced to speak on the subject after handing the player a fine last week, with the Scot admitting press speculation is never far away from the former Everton starlet.

The 70-year-old has seen it all before during his time in football, and believes there is justified comparisons between Rooney and Paul Gascoigne in terms of their treatment in the national papers.

"We must explain this about Rooney - he's a headline-maker, whether it's good or bad. The press don't mind. It's a situation we experienced many years ago with Paul Gascoigne," Ferguson told MUTV post-match.

"This is the new Paul Gascoigne: a headline-maker, and we're better seeing him like that today when it's good stuff. Any flaws in Wayne will be absolutely annihilated by the press because that's what they're like. That's the animal we're dealing with.

"Today it was a magnificent performance from him. There's no problem with the boy's temperament, no problem with him at all. It's just off the field he's going to be spotlighted all the time."

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 09 jan 2012, 14:17

Kako ne shvatas druze? Kada je Eduardu slomljena noga na onako divljacki nacin i samim tim mu prekinuta karijera svi su se digli kako se treba uraditi nesto povodom takvih startova, startova koji igraca kostaju karijere i startova nakon kojih vise igrac nikada ne vrati staru formu. Nakon sto je Taylor slomio na onaj nacin nogu Da Silvi svi su skocili kako se preventivne mjere moraju poduzeti i onda su sudci poostrili kriterij pa za ovakv start Belgijanca daje izravan crveni karton. OK, on nije dotakao Nanija, tacnije Nani je izbjegao start i samo nastavio da trci ali Eduardo nije izbjegao nogu Taylora i zavrsio je kako je zavrsio. Da Nani izbjegao start Kompanya, da su one dvije noge Belgijanca zavrsile na Naniju ko zna kakva bi povreda bila, vrlo moguce neka teze prirode. Dakle ovakvi crveni kartoni su preventivna mjera koju ste SVI trazili nakon povreda tipa Eduardove + sto ovakav kriterij sudjenja, donekle, smiruje divljake tipa De Jong.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 09 jan 2012, 14:24

Znam ja za to. Al pazi ovo, da je Taylor suspendovan sa terena sve dok se Eduardo ne oporavi i ne zaigra ponovo, ne bi nikome palo napamet da pravi slične startove. ;) Uveli su ta nova pravila, problem je što ih se ne drže. Kriterij nije jednak za sve. Ovakvih uklizavanja bude na svakoj tekmi pa barem 2-3 puta a ne daju se crveni kartoni.
Što se Foya tiče, on više ne bi trebao suditi na ovom nivou. Kratko i jasno.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 jan 2012, 15:53

Johnyx95 je napisao/la:Znam ja za to. Al pazi ovo, da je Taylor suspendovan sa terena sve dok se Eduardo ne oporavi i ne zaigra ponovo, ne bi nikome palo napamet da pravi slične startove. ;) Uveli su ta nova pravila, problem je što ih se ne drže. Kriterij nije jednak za sve. Ovakvih uklizavanja bude na svakoj tekmi pa barem 2-3 puta a ne daju se crveni kartoni.
Što se Foya tiče, on više ne bi trebao suditi na ovom nivou. Kratko i jasno.
Jbt da dobije godinu dana suspenzije. :roll: Kako da ne.Slazem se mala je kazna bila ali je u to vreme zakon bio drugaciji od ovoga sada.Kao sto rekoh sinoc ocekujem kaznu vecu od jedne utakmice i do toga je doslo,svaka cast FA. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.