FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
ko zna, puno bi bilo da se ponovo ide u Mostar, nije to baš blizu
pa s obzirom da nisu domaći prouzrokovali incident, pretpostavljam da će se ponoviti tekma .. brat bratu, ne bi bilo fer da domaći izgube 0-3, isto kao što bi se i mi bunili da se tako nešto dogodi u Tuzli

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
0-3..Domaćin je dužan da obezbijedi normalne uslove za odigravanje utakmice..njihov je propust što je došlo do prekida utakmice..
OFK Gradina Srebrenik
Brcko87 je napisao/la:0-3..Domaćin je dužan da obezbijedi normalne uslove za odigravanje utakmice..njihov je propust što je došlo do prekida utakmice..
Vidjećemo sve u naredna 24 sata,šta će i kako biti.

Pobjeda je bolja od orgazma!
Iz Lukavca sam, ali žao mi je što vam se desilo ovo sve danas, ipak na kraju završilo je hvala bogu bez povrijeđenih što je najbitnije, sve drugo pada u vodu, i rezultat, i PL, i dal će biti 3-0 ili ne, bitno je da niko nije stradao i da će svi kući živi i zdravi, ali ovi navijači ako su neki navijači zvani Ultrasi to treba kazniti najgorim mogućim kaznama, danas su to bili igrači i navijači Slobode, sutra ko zna ... lijep pozdrav 

?/sodagrad je napisao/la:Iz Lukavca sam, ali žao mi je što vam se desilo ovo sve danas, ipak na kraju završilo je hvala bogu bez povrijeđenih što je najbitnije, sve drugo pada u vodu, i rezultat, i PL, i dal će biti 3-0 ili ne, bitno je da niko nije stradao i da će svi kući živi i zdravi, ali ovi navijači ako su neki navijači zvani Ultrasi to treba kazniti najgorim mogućim kaznama, danas su to bili igrači i navijači Slobode, sutra ko zna ... lijep pozdrav
+1 takode iz Lukavca, sva sreca sto nema povrijedenih, trebo bi savez reagovat i pojacat pritisak na klubove sto se tice obezbjedenja utakmica, sta treba cekat jos nekog Vedrana
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Sve je ovdje jasno ko dan bijeli..klasičan propust u organizaciji utakmice...ovdje ide 0- 3 i kazna za organizatora...i da se konačno r.a.z.j.e.b.u ovi kvazi klubovi bez navijača i gledatelja te da se prekine igranje zvaničnih utakmica na državnom nivou po nekim livadama i v.u.k.o.j.e.b.i.n.a.m.a....o ovim jazavcima što su kao pokušali ispast m.u.d.o.nj.e napadom na Fukare dok im klub. igra i prodaje utakmice je smijesno i. Komentarisat...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
da je ovo normalna drzava tako bi bilo i za Brantelj zbog propusta u organizaciji i za Zrinjski zbog namijestanja zadnjih par utakmica al...staragarda je napisao/la:Sve je ovdje jasno ko dan bijeli..klasičan propust u organizaciji utakmice...ovdje ide 0- 3 i kazna za organizatora...i da se konačno r.a.z.j.e.b.u ovi kvazi klubovi bez navijača i gledatelja te da se prekine igranje zvaničnih utakmica na državnom nivou po nekim livadama i v.u.k.o.j.e.b.i.n.a.m.a....o ovim jazavcima što su kao pokušali ispast m.u.d.o.nj.e napadom na Fukare dok im klub. igra i prodaje utakmice je smijesno i. Komentarisat...
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...
Ima li novosti ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
napad na tuđe navijace ostro osuđujem i tih par jadnika nek ne sramoti zrinjski!
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
Ne znam stvarno dokle ovo sve ide.Ipak ja ne bih sada osuđivao ljude dole,ako eto kaku pišete njihov kapiten uputio izvinjenje.Sada trebaju i da javno osude one, koji su ovo počinili,ili ih kazniti velikom kaznom zbog loše organizacije.Slažem se sa Zoomom da se tim huliganima dole mora jednom stati ukraj.Zašto da toliko nevinog naroda strada, samo zbog šake jada.U zatvor više godina,pa da vidimo ko će se onda usuditi tako nešto raditi.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Svi su dobro, jednom našem momku malo razbijena glava i to je to, ništa opasno. Čuo sam se sa njima dole, ne bi o imenima ovdje ko je povrijeđen i to. Uglavnom, bili smo dosta bolja ekipa na terenu, kažu da je visio gol Branitelju, a ova 3 iz Mostara što su zadobili povrede glave neće više nikad u životu ić u napad tj. pamtiće ovaj dan čitav životharry_90 je napisao/la:Ima li novosti ?

075
-
- Kontakt:
DTzBulevar87 je napisao/la:Svi su dobro, jednom našem momku malo razbijena glava i to je to, ništa opasno. Čuo sam se sa njima dole, ne bi o imenima ovdje ko je povrijeđen i to. Uglavnom, bili smo dosta bolja ekipa na terenu, kažu da je visio gol Branitelju, a ova 3 iz Mostara što su zadobili povrede glave neće više nikad u životu ić u napad tj. pamtiće ovaj dan čitav životharry_90 je napisao/la:Ima li novosti ?.

-
- Kontakt:
Ovo je za naše momke
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Uopšte me ne iznenađuju dešavanja na sportskoj priredbi u predgrađu Mostara. Štampanje mladih nacionalno osvještenih kretena širom BiH ide punim kapacitetom. Dovoljno je pogledati šta ta jadna djeca uče od malih nogu iz (h)istorije/povijesti, vjeronauke (oksimoron) i maternjeg jezika pa da se vidi šta je zapravo uzrok problema.
Prvi dio!
Drugi dio!
Da ne bude da sam subjektivan, naglasit ću da imam rodbinu iz reda sva tri BH naroda i moram vam iskreno reći da nisam impresioniran. Ko će pobijediti u utrci zaglupljivanja nisam siguran, ali je jasno da će svi biti na gubitku jer je zaostatak za civilizovanim svijetom svakodnevno sve veći.
Prvi dio!
Drugi dio!
Da ne bude da sam subjektivan, naglasit ću da imam rodbinu iz reda sva tri BH naroda i moram vam iskreno reći da nisam impresioniran. Ko će pobijediti u utrci zaglupljivanja nisam siguran, ali je jasno da će svi biti na gubitku jer je zaostatak za civilizovanim svijetom svakodnevno sve veći.
Nema veze vjera i nacija za ovo na relaciji Ultrasi vs Fukare,to su te nove generacije ultrasa.
Ja mislim da ce se utakmica morati odigrati ponovo, nece nama bagra iz saveza dati 3 boda tako lako.
Kad ce se znati konacna odluka u vezi ovih desavanja u Mostaru?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ne mora da znači uopšte, sačekajmo koji dan i znat će se sve.ahmad_tz je napisao/la:Ja mislim da ce se utakmica morati odigrati ponovo, nece nama bagra iz saveza dati 3 boda tako lako.
075
TzBulevar87 je napisao/la:Ne mora da znači uopšte, sačekajmo koji dan i znat će se sve.ahmad_tz je napisao/la:Ja mislim da ce se utakmica morati odigrati ponovo, nece nama bagra iz saveza dati 3 boda tako lako.
Ma znam to je neko moje misljenje, daj boze da nam daju odma bodove jer bi tako i trebalo.
Zadnja izmjena: ahmad_tz, dana/u 21 apr 2013, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
Protiv Sarajeva smo prije dvije godine igrali ponovljenu utakmicu. Nadam se da neće tako biti i ovaj put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.