Ne moze, nije nikad nigdje i nece. To i ti znas ali eto furas svoju furku i neda ti ponos priznati kad pogrijesi, tvoja stvarSamozdravlje je napisao/la: ↑11 nov 2020, 21:43
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11. Ovako cu pocinjati svoje postove, jer ne znam to unijeti u potpisu. Ne moze, ali bih volio da sa njih 11 osvajamo Titule i igramo grupe Europe.
Dvostruki arsini je ovo :"Sta nas briga za pare, ne dajemo iz svog dzepa". Zasto smo onda svi(pa i ja) komentarisali koliko je uzeo H.Musemic,Jesic,Stepanov i dr. Sad je drugo vrijeme, nazalost sve se vrti oko para. Znam da V.Musemic nije otisao za parama, a bilo je jos tih primjera iz proslih vremena.
Pametno je napisao moj drug @Pitar6785 koliko smo para ustedjeli na recimo Kovacevic,Pidro,Mujakic,Djokanovic,Salcin i jos neki u odnosu na Pavlovica,Letica, nekog stopera,nekog zadnjeg veznog itd. Koliko smo zaradili(3-3,5 mill€ ?), a rezultati ne trpe. Koliko cemo jos hajrovati aBd.
Znam jednog, a sigurno vas ima vise forumasa koji ne biste radeci s medom oblizali kasiku. Ja za sebe nisam siguran i zato kao starkelja porucujem vama mladima da cuvate FKS od bilo kakve zloupotrebe. Da se razumijemo postujem rad Uprave, ali ipak oprez nikad ne treba zanemariti, naravno ni nestrucnost. Treba uciti iz proslosti. Izvini sto iskoristih tvoj post, a raspisah se.![]()