Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Raonffa
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la Raonffa » 07 sep 2017, 12:31

Rekoh ja Fedtardima preksinoć, bolje da ispadne od Delpaša nego da ga Rafa presluša u polufinalu.

Lakše vama, lakše njima :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 07 sep 2017, 12:37

Dje bi taj preporodjeni backhand Federera?

Odlican mec ce biti izmedju Del Potra i Nadala, ja Rafi nikad ne vjerujem na betonu, ide ovo u 5 setova.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 07 sep 2017, 12:42

Nail for Real je napisao/la:Dje bi taj preporodjeni backhand Federera?
Pitaj svog pulena nakon prva tri medjusobna duela ove godine. :kafa:

Okret'o se Rafa, kao i obicno 90% lopti islo na Fedov bekend, a znamo kako je zavrsavalo. Rezultati govore. :kafa: (dobra ova sandzacka :mrgreen:)

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 07 sep 2017, 12:45

Federer17 je napisao/la:
Pitaj svog pulena nakon prva tri medjusobna duela ove godine. :kafa:

Okret'o se Rafa, kao i obicno 90% lopti islo na Fedov bekend, a znamo kako je zavrsavalo. Rezultati govore. :kafa: (dobra ova sandzacka :mrgreen:)
Halo ba, davna proslost je to, protiv Delpa je stvarno ocajno izgledao sa tim backhandom (dobro, nije samo to), a bila je prica kako je sve on to rijesio i kako ga Rafa u zivotu vise ne moze dobit' :rol: .

I kakva sandzacka :mrgreen: ?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 07 sep 2017, 12:48

Nail for Real je napisao/la: I kakva sandzacka :mrgreen: ?
Ne znamo nista dok ne dodje do ponovnog meca. :P

Ma kahva, vidis da sam dvije mor'o popit'. :mrgreen:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 07 sep 2017, 12:50

Federer17 je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la: I kakva sandzacka :mrgreen: ?
Ne znamo nista dok ne dodje do ponovnog meca. :P

Ma kahva, vidis da sam dvije mor'o popit'. :mrgreen:
Ma prenapuhana je ta prica bila svakako, on da je rijesio taj udarac kako treba ne bi imao ovolike oscilacije. Valjda.

A, e vjerujem ti za kahvu vala :D .

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 07 sep 2017, 12:52

Kakve li tačno veze ima bekend s tim što je nespreman došao na turnir :rol: :rol: :rol:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 07 sep 2017, 12:53

shminka je napisao/la:Kakve li tačno veze ima bekend s tim što je nespreman došao na turnir :rol: :rol: :rol:
Pa nije ga spremio :kafa: .

Eld0rado
Kontakt:

Post Postao/la Eld0rado » 07 sep 2017, 13:10

Steta sto smo ostali uskraceni velikog polufinala, pitanje je hocemo li na AO 2018 imati šansu da gledamo dvojicu najvecih u tenisu.

Iako ovo je gora opcija za Nadala, i sam Federer je prizao da loše igra cijeli turnir i da je Delpo bolji i zasluženo prošao u polufinale.

Kakvu je Delpo povredu vukao? Sta bi tek bilo da je nema :D

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 07 sep 2017, 13:20

Odlican mec ce biti izmedju Del Potra i Nadala, ja Rafi nikad ne vjerujem na betonu, ide ovo u 5 setova.
bilo bi cool :mrgreen:

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 07 sep 2017, 13:42

Eld0rado je napisao/la: Kakvu je Delpo povredu vukao? Sta bi tek bilo da je nema :D
Mislim da je kod njeg prehlada/gripa u pitanju, te je zbog toga imao problema sa disanjem i malaksalošću protiv Thiema. Protiv Federera ja nisam primjetio neke probleme, a vjerujem da uz dodatni dan odmora biti to neprimjetno protiv Nadala.

Ukoliko Anderson prodje u finale a vamo Nadal, najveći nosioc s kime bi Rafa igrao je 28. na ATP listi :tokralju:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 07 sep 2017, 13:48

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:
Eld0rado je napisao/la: Kakvu je Delpo povredu vukao? Sta bi tek bilo da je nema :D
Mislim da je kod njeg prehlada/gripa u pitanju, te je zbog toga imao problema sa disanjem i malaksalošću protiv Thiema. Protiv Federera ja nisam primjetio neke probleme, a vjerujem da uz dodatni dan odmora biti to neprimjetno protiv Nadala.

Ukoliko Anderson prodje u finale a vamo Nadal, najveći nosioc s kime bi Rafa igrao je 28. na ATP listi :tokralju:
A Delpo 24.nositelj? I zašto je to važno, koda je on kriv što su ispadali Berdych, Goffin, Dimitrov
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 07 sep 2017, 14:04

KingJamesMVP je napisao/la:
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:

A Delpo 24.nositelj? I zašto je to važno, koda je on kriv što su ispadali Berdych, Goffin, Dimitrov
Napisao sam na ATP listi koji je. A nije Nadal kriv zbog toga naravno, ali smiješna je konkurencija na ovom GS-u. Jedino se Delpo morao probijati kroz "bolje" igrače, Federer i Nadal su mogli 'ladno m.uda hladiti, do četvrtfinala (Nadal čak do polufinala :mrgreen: )

Al' eto sjetih se sad Novakov žrijeb prošle godine, koji je bio još lakši nego ovaj, fali samo još da Delpo preda sutrašnji meč
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 07 sep 2017, 14:53

AA23 je napisao/la: Al hajde, imaće oni priliku sljedeće godine ako Babuki dosadi ovaj sport :kafa:
K'o što mu je dosadio od 2010. do 2017?

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 07 sep 2017, 14:56

Rafa ako uspješno preskoči Del Potra, mislim da će u finalu lahko riješiti ko god bude s druge strane mreže.Jer pobjedniku i borcu kakav je on, kad se ovakva šansa pruži onda to on u 95% slučajeva i iskoristi. Mislim da Rafa neće praviti greške koje je Roger pravio sinoć, a nisam baš siguran da Del Potro može odigrati na najvišem nivou više od 2 seta, ali pred nama je.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 07 sep 2017, 15:10

Keys konacno u skladu sa onim sto moze. A i ne moze, a da ne nauci od Davenport. [emoji106]
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 07 sep 2017, 15:26

I na kraju Roger hladno izjavi da nije vjerovao da može pobjediti Rafu s ovom igrom i da je bolje da Delpo bude taj koji će mu izaći u susret, zanimljivo.

Delpo je prošle godine dobio Rafu u Riu, doduše jedva, sad se igra bo5, Rafa je bolji, a Delpo je tu negdje s igrom i sada, da bi imao nekih šansi servis će ga morati nenormalno služiti.

16. bi bila šlag na tortu na ovu divnu sezonu, jedini trn u oku ostade taj Melbourne, e moj Rafko, Rafko :silent:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 07 sep 2017, 15:36

Da im Novak prste, oni bi i ruku cijelu da uzmu. Ništa im ne daj sljedeće godine Novače :rol: :rol: :rol:

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 07 sep 2017, 15:37

bodi123 je napisao/la:I na kraju Roger hladno izjavi da nije vjerovao da može pobjediti Rafu s ovom igrom i da je bolje da Delpo bude taj koji će mu izaći u susret, zanimljivo.
Nema sta biti zanimljivo, to je jasno ko dan. Svjestan je Federer da je nazor dosao i do tog cetvrtfinala, a s druge strane najbolje od svih zna koliko se mora zapeti da se dobije Nadal.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 07 sep 2017, 15:53

A kao Novak nije iskoristio činjenicu da su Roger i Rafa imali nenormalnih problema sa povredam dok je on dominirao? Novak će se vjerovatno vratiti puno bolji naredne sezone, ali ne bih rekao da će ikad više dostići onaj nivo koji je imao prije 2 godine recimo.Jer ponekad se teže vratiti iz psihičkog nego fizičkog knock down-a. A Nole je već više od godinu dana u ozbiljnim problemima.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.