FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Valentineee!
Koliko vam je love dao Crnkic da mu date slobodne papire i da o njemu sutite dok se prica ne zaboravi,a kreten u meduvremenu nade klub?
A koliko vam je prethodno Rustemovic dao love za slobodne papire?
I hinjavci bas ste fino kompletnu pricu zakuhali i pripremili;kao neko im prijeti i odlazi na vrata pa se vi sazalili i radi njihove sigurnosti dali im papire!
Koji ste vi lopinasi i manipulatori! Fujjjjj bando!
I bas me zanima da li bi izdali ovo saopstenje da prethodno nije bilo saopstenje HZ? Ne bi garantujem!
Bas ste providni.
Koliko vam je love dao Crnkic da mu date slobodne papire i da o njemu sutite dok se prica ne zaboravi,a kreten u meduvremenu nade klub?
A koliko vam je prethodno Rustemovic dao love za slobodne papire?
I hinjavci bas ste fino kompletnu pricu zakuhali i pripremili;kao neko im prijeti i odlazi na vrata pa se vi sazalili i radi njihove sigurnosti dali im papire!
Koji ste vi lopinasi i manipulatori! Fujjjjj bando!
I bas me zanima da li bi izdali ovo saopstenje da prethodno nije bilo saopstenje HZ? Ne bi garantujem!
Bas ste providni.
Jel taj Valentin cita ovaj forum pa mu vi svi postavljate kao neka pitanja? I ako cita misli li odgovarati, ili vi djaba krecite 

Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- PitarBordo
- Kontakt:
Mnogi su pisali da bi Rustemovicu dali slobodne papire samo da ga ne gledaju a sada druga prica. 

- FrancescoTotti
- Kontakt:
jesam li napisao da YEBEM MAMU SVIMA U UPRAVI KLUBA !!! ELVIRE, HUJICU, VALENTINE, NJUSKICE, SVE VAM YEBEM UHLJEBSKO HOHSTAPLERSKO!!!
@pasice imaju sateliti dezurni koji prenose svako slovo no sikiriki

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Izbacise sazetak tekme na YouTube zvanicnom kanalu nakon dva dana. 

Mnogi su napisali da zele pojaanja, mnogi su napisali da zele normalnog trenera, mnogi su napisali da ne zele Saida...fks74 je napisao/la:Mnogi su pisali da bi Rustemovicu dali slobodne papire samo da ga ne gledaju a sada druga prica.
Nije stvar sto je Rustemovic otisao. Nismo mi mogli na njemu ni zaraditi nesto aman zaman, ali neka pravila treba da postoje.
Ovako, smijesno je pusten bez ikakvog objasnjenja.
Al mi i dalje ostajemo bez odgovora na postavljena pitanjaFrancescoTotti je napisao/la:

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pa necete ga nikad ni dobit. Od svega toga ce biti samo clanak na ss.ba kako je Crnkic potpisao za neki klub u ceskoj ili slovackoj.pasica je napisao/la:Al mi i dalje ostajemo bez odgovora na postavljena pitanjaFrancescoTotti je napisao/la:
Rastaljivanje i cisti papiri su vec rijeseni. Crnkic vec trazi novi klub, samo sto ce se to presutit kao i za xxxx igraca do sad.
I vracamo se opet na moj prvi post. Koja je svrha ovih pitanja direktno upucenih Valentinu? Obicno pocinju sa "Valentineee"FrancescoTotti je napisao/la:Pa necete ga nikad ni dobit. Od svega toga ce biti samo clanak na ss.ba kako je Crnkic potpisao za neki klub u ceskoj ili slovackoj.pasica je napisao/la:Al mi i dalje ostajemo bez odgovora na postavljena pitanjaFrancescoTotti je napisao/la:
Rastaljivanje i cisti papiri su vec rijeseni. Crnkic vec trazi novi klub, samo sto ce se to presutit kao i za xxxx igraca do sad.

Moramo naci nekog da ukrade platne liste iz kluba, da makar saznamo kolika mu je plata. Inace ovi postovi odose u nedogled

Zadnja izmjena: pasica, dana/u 01 avg 2017, 13:32, ukupno mijenjano 1 put.
Pa ne smiju nista A reci protiv Crnkica jer ih vjerovatno Hotic drzi u saci za nesto.
- PitarBordo
- Kontakt:
I vracamo se opet na moj prvi post. Koja je svrha ovih pitanja direktno upucenih Valentinu? Obicno pocinju sa "Valentineee"pasica je napisao/la:[quote="FrancescoTotti"
Pa necete ga nikad ni dobit. Od svega toga ce biti samo clanak na ss.ba kako je Crnkic potpisao za neki klub u ceskoj ili slovackoj.

Moramo naci nekog da ukrade platne liste iz kluba, da makar saznamo kolika mu je plata. Inace ovi postovi odose u nedogled

Ima onaj što je ovdje govorio da radi u banci i ima uvid u platne liste, treba čovjeka zamolit'.

Samo Saraj'vo.
jesi zajeban rahmeta miFrancescoTotti je napisao/la:jesam li napisao da YEBEM MAMU SVIMA U UPRAVI KLUBA !!! ELVIRE, HUJICU, VALENTINE, NJUSKICE, SVE VAM YEBEM UHLJEBSKO HOHSTAPLERSKO!!!

-
- Kontakt:
Isti scenario kao sa Duljevicem ce nam se desiti i sa Mihojevicem. Ulazi u zadnju godinu ugovora a niko ga ne kontaktira oko produzenja.
Razlika je sto Mihojevic zeli produziti ugivor i nebi lupao cifre dok je pirgavi jedva cekao da se ispali...
Razlika je sto Mihojevic zeli produziti ugivor i nebi lupao cifre dok je pirgavi jedva cekao da se ispali...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- FrancescoTotti
- Kontakt:
nikad bio. al sam iskren do neba i bez dlake na jeziku.Steph je napisao/la:jesi zajeban rahmeta miFrancescoTotti je napisao/la:jesam li napisao da YEBEM MAMU SVIMA U UPRAVI KLUBA !!! ELVIRE, HUJICU, VALENTINE, NJUSKICE, SVE VAM YEBEM UHLJEBSKO HOHSTAPLERSKO!!!
@pasice pa razumijemo se, necemo nikad dobit odgovor al eto nadam se da kad im dezure budu prenosile stav navijaca da ce im prenijet ove psovke i t pitanja.
prate oni vjeruj mi, sta god da je @pb rekao za web stranicu su u roku od 10 minuta ispravili (ispravili qurac moj one slike nista ni sa cim, ivetic iskrivljena slika, adilovicu i petorici jos uvvijek fali pola glave.....cisto da znamo da su i dalje nesposobni) al uglavnom prate.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ovaj PDF im je savršeno mjesto gdje testiraju mišljenja i proturaju priče preko satelita. 

Samo Saraj'vo.
Do kad ce se ovdje spinovati kako navijaci trjeraju i dovode nekoga?
- PitarBordo
- Kontakt:
3:1 Hebibović iz 348 puta, Sarić iz penala i Hadžić aBd. Primit ga moramoskoroalen je napisao/la:Koliko trpamo nejač iz Gabele? Moja prognoza 1:0.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk

- PitarBordo
- Kontakt:
Znači 1:1, jer znamo da Hebibović neće dati iz zicera, a ni Sarić s penala.Stroj1946 je napisao/la:3:1 Hebibović iz 348 puta, Sarić iz penala i Hadžić aBd. Primit ga moramoskoroalen je napisao/la:Koliko trpamo nejač iz Gabele? Moja prognoza 1:0.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk

Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Dave i 59 gostiju.