FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hapuc
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hapuc » 01 avg 2017, 00:26

Samo nek ne puca.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 01 avg 2017, 00:50

UPRAVA NAPOLJE MAME VAM YEBEM OPET!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 01 avg 2017, 01:02

Komentar na fejsu
Ne znam ko da je u pitanju, ma da je odigrao 2200 utakmica, dao isto toliko golova, nijedna zahvalnost tom igracu, treneru, navijacu - odnosno POJEDINCU, ne smije biti na ustrb interesa, uspjeha i buducnosti KLUBA!
Pa ne mogu da se nacudim da vam je pobjeda, koja nije rezultat OBAVEZNIH SISTEMATSKIH PROMJENA, neophodnih da bi znali i imali ideju kuda uopste plovi ovaj nas bordo brod, nego spleta okolnosti, dala neku nadu da je vec sve u redu.
Pitam se da li ovi zadovoljni, koji pruzaju bezuslovnu podrsku, pravdajuci svoj stav njihovom beskonacnom i neraskidivom ljubavi prema klubu (zajeb'o si se brate sa tribine, nije to podrska klubu, nego IZDAJICAMA u i oko kluba, jer novac od svake pobjede i prodate karte ide njima na raspolaganje, pa tako i dalje imaju interes da ostanu u foteljama) i mi koji smo nezadovoljni zbog sunovrata KLUBA i koji trazimo odgovornost, istinu i objasnjenje gdje nestade SARAJEVO iz one magicne noci kada na Kosevu parirasmo Borusiji M., da li imamo ista ocekivanja, nade i ciljeve???
Jer NASU ljubav i odanost prema svetinji, TU CAST PRIPADNOSTI, smatram NASOM OBAVEZOM da je branimo i cuvamo od DUSMANA!!! OBAVEZA JE DA NE DOPUSTIMO da jedna pobjeda KAMUFLIRA SVE PORAZE KOJE SMO DOZIVJELI, POCEVSI OD UPRAVLJACKOG, MENADZERSKOG, SPORTSKOG, PA SVE DO NAVIJACKOG SEGMENTA KLUBA, A DA NE DOBIJEMO NIJEDAN PRAVI RAZLOG ZBOG CEGA I KOGA SE DESIO OVAJ SUNOVRAT! PITANJE SADASNJEG, PRETHODNOG ILI BUDUCEG TRENERA JE NAJMANJI PROBLEM TRENUTNO!
Preziva se Buljubašić
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 01 avg 2017, 01:19

Spavate li mirno idioti uhljebljeni? Jel legla plata danas il ce sutra? **** li vam frisko zakopane
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 avg 2017, 01:25

PitarBordo je napisao/la:Hahaha, al' ovi od uposlenika i uposlenici na ovom forumu fakat prenose sve u Klub, u rekordnom vremenu Amar bez pola glave dobio novu fotku, tj. ista fotka samo je pomakli malo da se liku faca vidi...

Kad onaj reče to je do aparata koji slikaje do 188 cm... :lol:
Kako odma' profesionalnije izgleda.. sjecas se kad sam ti spomenuo ono da nisu tabeli update uradili? Tad sam ponovo usao za jedno desetak minuta i bila je promjena a i nakon ovog kola su iste sekunde promjenili. :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 01 avg 2017, 01:27

jao dulje kako je glup i bezobrazan,umjesto da prihvati naših 100 000€ ostane u fildzanu na oranicama i smrdljivim svlačiionicama gleda tošu,ziju,valentina,skauta i ostale mediokritete on ide u cvajtu za tamo nekih 400 000€,sram i stid da ga bude,sramotno fkt

VVVBK

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 01 avg 2017, 01:27

Bordomen je napisao/la:Komentar na fejsu
Ne znam ko da je u pitanju, ma da je odigrao 2200 utakmica, dao isto toliko golova, nijedna zahvalnost tom igracu, treneru, navijacu - odnosno POJEDINCU, ne smije biti na ustrb interesa, uspjeha i buducnosti KLUBA!
Pa ne mogu da se nacudim da vam je pobjeda, koja nije rezultat OBAVEZNIH SISTEMATSKIH PROMJENA, neophodnih da bi znali i imali ideju kuda uopste plovi ovaj nas bordo brod, nego spleta okolnosti, dala neku nadu da je vec sve u redu.
Pitam se da li ovi zadovoljni, koji pruzaju bezuslovnu podrsku, pravdajuci svoj stav njihovom beskonacnom i neraskidivom ljubavi prema klubu (zajeb'o si se brate sa tribine, nije to podrska klubu, nego IZDAJICAMA u i oko kluba, jer novac od svake pobjede i prodate karte ide njima na raspolaganje, pa tako i dalje imaju interes da ostanu u foteljama) i mi koji smo nezadovoljni zbog sunovrata KLUBA i koji trazimo odgovornost, istinu i objasnjenje gdje nestade SARAJEVO iz one magicne noci kada na Kosevu parirasmo Borusiji M., da li imamo ista ocekivanja, nade i ciljeve???
Jer NASU ljubav i odanost prema svetinji, TU CAST PRIPADNOSTI, smatram NASOM OBAVEZOM da je branimo i cuvamo od DUSMANA!!! OBAVEZA JE DA NE DOPUSTIMO da jedna pobjeda KAMUFLIRA SVE PORAZE KOJE SMO DOZIVJELI, POCEVSI OD UPRAVLJACKOG, MENADZERSKOG, SPORTSKOG, PA SVE DO NAVIJACKOG SEGMENTA KLUBA, A DA NE DOBIJEMO NIJEDAN PRAVI RAZLOG ZBOG CEGA I KOGA SE DESIO OVAJ SUNOVRAT! PITANJE SADASNJEG, PRETHODNOG ILI BUDUCEG TRENERA JE NAJMANJI PROBLEM TRENUTNO!
Preziva se Buljubašić
Odličan komentar!
Samo Saraj'vo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 avg 2017, 01:28

Evolution87 je napisao/la:Spavate li mirno idioti uhljebljeni? Jel legla plata danas il ce sutra? **** li vam frisko zakopane
11 sati je jos ostalo, masala.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 01 avg 2017, 02:30

hurem je napisao/la:
Tele33 je napisao/la:
Dulja, klub koji ti je sve to što si napisao ti je nudio način da se odužiš ali nisi htio. Sretno i prijatno. :guz:
Sta je trebao, ostati u klubu koji evidentno tone i u kojem se ne zna ko pije a ko placa, klubu kojeg se eto i sami navijaci stide i od njega ruke "dizu".
Bilo je biraj izmedju jos godinu dvije u Sarajevu i Premijer ligi, za to vrijeme ne bi napredovao, a nakon toga bi bilo prekasno za bilo sta...ovako neka iskusa svoju srecu, mozda mu i podje za rukom, a u smece od Premijer lige se uvijek moze vratiti.
Zbog stanja u kojem se FKS nalazi uopce ne zamjerim Duljevicu, razumijem njegovu odluku i neka mu je sa srecom.

Cega se ba navijaci stide ? jesil normalan, sta pricas ?

Mozda se stidimo njega (Duljevica) sto je imao kapitensku a odanost i pripadnost su mu na nuli. Mozda se stidimo Dine, Edisa i ove sad gamadi u upravi, mozda se stidimo sto je Catakovic otisao "bez rijeci" na Kosevu, sto je mali Hadzic tek sad dobio nekakvu sansu, itd..

Necu rec da ti je prica glupa al braca nije sporan klub nego uhljebi koji su se uvalili u njega, klub je tamo gdje je uvijek bio ali ljudi koji trenutno u njemu cine "nadljudske napore" su truhli, smrde.. mene je iskreno pravo stid sto su tu.

Za Duljevica me boli k*rac hocel napredovat u karijeri il nece, a naprimjer za Cimirota mi drago pravo cut da je dobar, da je trazen, srce mi ko Trebevic. Velika razlika.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Chlan
Kontakt:

Post Postao/la Chlan » 01 avg 2017, 05:46

Šta je sad? Niste zadovoljni što je Repuh trener, pola nas priča kako treba davati šansu našoj djeci ali treneru ne.
Jok eto trebao je doći neki Njemac, Hrvat, Srbin ili trener tipa Jesic pa da ga za jedno tri mjeseca smjene i on ode sa 200 milja od raskida ugovora.
Onda bi nas većina pisala kako se pare dijele sa nekim, kako ima talova, kako je uprava dno dna ( za neke se i ja slažem da ne trebaju biti u klubu).
Repuhu želim svu sreću svijeta i da mu dragi Bog pomogne da ovu ekipu odvede do titule.
Što se tiče uprave kluba, moje je mišljenje da ne treba mijenjati sve. Ilievski je došao prije 7-8 mjeseci i već bi mu glavu skidali. Lik znači nije za to vrijeme mogao ni da vidi s kim sve radi. Ovde se ciljano neki ljudi u klubu postavljaju na tapet da bi se drugi zaštitili.
Duljevic je za mene ispao miš što nije želio da produži ugovor, ali koliko je kriv on imaju i oni u klubu koji krivicu snose još više. Za ovaj status na fb profilu kapa do poda i ja mu želim sve najbolje u karijeri.
Zadnja izmjena: Chlan, dana/u 01 avg 2017, 06:08, ukupno mijenjano 1 put.
U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 01 avg 2017, 05:58

Duljevic,repuh,bekic,ahmetovi, njuska visoko, video skaut PUT KA DNU

Rahmanovic PUT PREMA VRHU

Repuh je dokaz da mi para nemamo ni za hljeba. Nebi me zacudilo da pocnu tuzbe i nasilni raskidi ugovora i ne do ijanje pisljive licence.

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 01 avg 2017, 07:02

Mi smo debilni navijaci, ne znamo se odnositi prema igracima, trenerima itd.mi moramo svakog popljuvati kad odlazi. Raja mora biti realna, nece ostati ovdje igrati za 5 milja a ima ponudu iz vana da igra za 400.000 eura godisnje, za dvije godine on je milioner. Sretno Dulja.
UPRAVA NAPOLJE!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 01 avg 2017, 07:52

Ima i do mentaliteta, za nas su hrvati njemci a albanci i makedonci svicarci.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 01 avg 2017, 08:18

Sretno Duljevicu, sada se tek vidi sta je znacio ovom klubu. Ako nista bar je Hebibovic bolji bio sa njim.

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 01 avg 2017, 08:19

Evander je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Svega ima na forumu to je tako al vrijedjati i psovati svoje igrace ,trenere,prijatelje s tribine to je bruka . sjecam se kad je Evander dok je pape bio selektor bio glavni s komentarima teleca glava i slicno . za mene ne shvatljivo da tako nazvati covjeka koji je bio 10 god najbolji igrac kluba za koji navijas . ako je to ovaj nas evander :oops:
Zasto lazes?
Ja sam taj koji je uvijek Papeta branio i kao selektora i kao legendu kluba.
Do kad cete lagati i izmisljati?

Na ovaj nacin hinjski pokusavas izjednaciti Papeta sa uhljupima tipa Ilijevski i slicni?
Fuj. Stidi se!

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Lazove, gdje si nestao?
Cekam da izbacis post neki o tome sto tvrdis.
Da ti ja izbacim neke gdje i vise nego branim Papeta?

Joj kakvi ste vi muljatori. Ali kontam. To ti je ona "evo vidis, ovaj je Papeta vrijedjao, nije onda cudo sto proziva upravu". Apsulutno mi je jasan tvoj naum. Ali si se malo preracunao.
Lazove, ili dokaze ovdje izbaci ili se izvini.

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 01 avg 2017, 08:21

fks74 je napisao/la:Sretno Duljevicu, sada se tek vidi sta je znacio ovom klubu. Ako nista bar je Hebibovic bolji bio sa njim.
Da sutra zavrsi karijeru, meni svejedno.
Samo jedan papak u gradu manje.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 01 avg 2017, 08:34

Lakoste je napisao/la:slika
Nemoze niko bolje provat pricu od sandjosa a paru od njega uzet je ravno preplivavanje mrtvog mora. Kapa dole cimirotu jer je ljudina i to je dokazao. A za ovou sandzacku djukelu nadam se da ce zavrsiti kod neke svabske babe od 95 god kao kucno pasce i ljubimac. LJUBAV SE NE MJERI SUPLJOM PRICOM NEGO DJELIMA :kafa:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 avg 2017, 08:43

Ako sam pogrijesio halali evander al sam ubjedjen da si pisao protiv papeta .
Uprava napolje !!!
Mi smo tu i hebemo vam mame ne damo vam da unistite sve .

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 01 avg 2017, 09:01

Da nam je sportsko novinarstvo normalno, neko bi od novinara pitao Ilievskog šta je sa obečanim kapitalcima na Koševu.Ali imam osjecaj da je novinarima zabranjeno da to pitanje postavljaju nekome u klubu, jer će im u protivnom biti zabranjeno da prisustvuju press konferencijama.Nekako mi se cini se onaj ko upravi postavi konkretno pitanje o pojačanjima na Koševu, postaje največi neprijatelj iste te uprave.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 01 avg 2017, 09:02

UPRAVA NAPOLJE! SVE VAM NESPOSOBNO **** UHLJEBI ODVRATNI!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Direktorcic, MSOZ101, OzmoodPinglewood, rimljanin90 i 55 gostiju.