Posserem se i na jednog i na drugog.Lakoste je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Posserem se i na jednog i na drugog.Lakoste je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eto saje, kljucajte zene, yebo te k.urac ludi.Lakoste je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ti se ovdje nasao dokazivati da si inteligentniji od nekog?I uspio u tome?E svaka ti cast...Ne vrijedjam nikoga,vecina nas vidi sta se desava,da imamo losu ekipu ali sadasnja uprava nema veze sa vecinom stvari koje spominjete,ni sa kampom,Saidom,Ahmetom i ostalim parmacima,jedino slucaj ovog nestalog amera i donekle trenera,jos ako se ovaj Nislija pokaze kao pojacanje bice ovo dobar prelazni rok...Ali ti samo nastavi,dobro ti ide,vec si uspio privuci dosta raje,glupi bosnjo ne razmislja,samo slijedi,uvijek pogresnog...Evander je napisao/la:Jedini ko pise gluposti si ti.PAPE1 je napisao/la:Odluci se ti je li stecaj za dvije ili tri godine,ionako ti je je svejedno i da se ugasimo jer i ne ides na utakmice,bole neke stvari,opet bi ti i tebi slicni u upravu,ne mozete sada ni blizu pa pisete gluposti ovdje,sve neki menadzeri i navijaci,puna usta Sarajeva a odu na par tekmi godisnje...
Mislim da sam dokazao da sam inteligentniji od svih vas koji na ovakve jeftine upadice pokusavate me kao nesto uvrijediti.
I na tvoju i na moju zalost, Evander je bio u pravu za sve sto je rekao.
Ne ocekujem izvinjenje, niti ste karakteri, niti pretjerano inteligentni.
Za sve sto sam rekao unazad godinu dana, rekli ste da sam glup
A gle cuda, ja sve pogodih
Ne pratiš, ja prije sat vremena pomenuo Benku.Sarajlijica1946 je napisao/la:Rado te se sjetim ljubavi stara...
Jek vrijeme da se spomene neki bivsi igrac, nije odavno
Sta je bilo sa losMi
Nista Benko, moras ga opet cekati pola godine. A imas vec na budzetu pet takvih igraca, mislim primaju platu i prate tekme po kaficima.PitarBordo je napisao/la:Ne pratiš, ja prije sat vremena pomenuo Benku.Sarajlijica1946 je napisao/la:Rado te se sjetim ljubavi stara...
Sta je bilo sa losMi
Ho's u dres Lelica da ce biti vise od dvije tisuce.joker90 je napisao/la:Protiv Gabele tisuću bordo fanatika!
Jučer pitam @Panteliju jesu izašli sastavi, kaže on "Evo Lelić" kontam vidi Repuha mangupa, kad ono pokazuje Panto iza nas u bašti... Sjeda Lelić.Sarajlijica1946 je napisao/la:Nista Benko, moras ga opet cekati pola godine. A imas vec na budzetu pet takvih igraca, mislim primaju platu i prate tekme po kaficima.PitarBordo je napisao/la:Ne pratiš, ja prije sat vremena pomenuo Benku.Sarajlijica1946 je napisao/la:Rado te se sjetim ljubavi stara...
Sta je bilo sa losMi
Ko je taj i za kog igra?Sarajlijica1946 je napisao/la:Ho's u dres Lelica da ce biti vise od dvije tisuce.joker90 je napisao/la:Protiv Gabele tisuću bordo fanatika!
Pitar spominje neki vistafon, sad ne znam, ima li neko da zna nesto vise.joker90 je napisao/la:Ko je taj i za kog igra?Sarajlijica1946 je napisao/la:Ho's u dres Lelica da ce biti vise od dvije tisuce.joker90 je napisao/la:Protiv Gabele tisuću bordo fanatika!
Bgm ja vise volim gledati Sarajevo - gosk nego barxelonu - real . nema tog ko ce me okrenuti protiv mog Sarajeva jest losa situacija ove kosooke ne zanimamo al svim srcem zelim da dobijemo goska i sve ostale . losa je atmosfeta situacija u klubu al na muci se poznaju junaci .Evander je napisao/la:Identifikujete li se vi vise sa ovim Sarajevom?
Uporedite osjecaj pripadnosti klubu kad smo na virslama bili i danas?
Žao mi momka, nikad nije ni dobio šansu pored naših trubo krila - Crnkić/Hebib. Protiv Goška 1500 na tribinama, stadion će izgledati tužno kao i situacija u koju je klub doveden.Sarajlijica1946 je napisao/la: Pitar spominje neki vistafon, sad ne znam, ima li neko da zna nesto vise.Ja sam se, da izvines zbunio.
jel mu ovo sidran sastavljaoI bas tog dana moj djecacki san se ostvario. Dan kada sam postao igrac fudbalskog kluba Sarajevo i kada sam dobio priliku da se dokazem. Koliko god da sam svjestan dara kojim me dragi Bog pocastio vjerujem da bi sve to bilo tesko dostizno da nije bilo vrijednih saigraca, te iskrenih i dobronamjernih ljudi koji su stajali uz nas, davali nam savjete i ucili nas onome sto je najbolje. Iskreno hvala za podrsku vjernim navijacima koji zapravo i daju car i smisao ovom sportu. Bilo je lijepih i manje lijepih dana, znalo se i meni desiti da imam los dan na terenu, ali upravo podrska vas koji ste svaki trenutak uz iskrene emocije prozivljavali sa nama na terenu, vi koji ste bili nas 12. i najbitniji igrac, bila vrijedna svog truda i zalaganja. Velika cast mi je sto sam bio clan bordo porodice, koja je znala prepoznati sav moj trud, zelju i zalaganje, pa me je nagradila za mene najvecim trofejom - kapitenskom trakom. Pored casti zbog nosenja kapitenske trake, ona me obavezala i na veliku odgovornost, kako na terenu, tako i van njega. U ovom trenutku bih zanemario one manje lijepe stvari koje su se desavale u zadnjih par mjeseci jer zaista zelim da Sarajevo u mom srcu ostavi samo lijepe uspomene. Gdje god da odem, za koji god klub da nastupam, Sarajevo ce uvijek i zauvijek biti tu, moj ostvareni san i moja pruzena prilika za bolju buducnost. Napisat cu da sam i danas veoma sretan, stepenicu po stepenicu koracam i nastavljam uz Boziju pomoc, nadam se prema samom vrhu. Kakve planove za mene dragi Bog ima ne znam, ali znam da cu dati sve od sebe da nizem nove uspjehe. Uspjet cu, jer su i oni tu - moja porodica. Moja porodica koja mi je sve ove godine bila najveca podrska, sve trenutke prozivljavala zajedno sa mnom i vjerovala u mene. �Sve prolazi, ali Sarajevo ostaje. Zelim im puno uspjeha, da ove godine osvoje duplu krunu, da sa svakom novom utakmicom ostvaruju pobjede i da time ucine svoje navijace sretnim i ponosnim.
Poyy, brat moj!Evolution87 je napisao/la: pozdrav za pljuvaca jokera![]()
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, Combattente87, mosarajvosa83, Venom i 49 gostiju.