Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jedna ako ga udare gotov jemirzatele je napisao/la:Koliko kola će Repuh izdržati
Sabinho je napisao/la:Jedna ako ga udare gotov jemirzatele je napisao/la:Koliko kola će Repuh izdržati
Sabinho je napisao/la:Jedna ako ga udare gotov jemirzatele je napisao/la:Koliko kola će Repuh izdržati
Ja se identifikujem kao i uvijek sto sam ali nekako.. ne osjecam se lijepo i kad pobijedimo jer znam sta me ceka sutra.Evander je napisao/la:Identifikujete li se vi vise sa ovim Sarajevom?
Uporedite osjecaj pripadnosti klubu kad smo na virslama bili i danas?
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Kažu "pravi navijači" bolje sad, plate im redovnije.Evander je napisao/la:Identifikujete li se vi vise sa ovim Sarajevom?
Ostale su nam boje, grb i ime. Sve ostalo su uzeli.Evander je napisao/la:Identifikujete li se vi vise sa ovim Sarajevom?
Jedini ko pise gluposti si ti.PAPE1 je napisao/la:Odluci se ti je li stecaj za dvije ili tri godine,ionako ti je je svejedno i da se ugasimo jer i ne ides na utakmice,bole neke stvari,opet bi ti i tebi slicni u upravu,ne mozete sada ni blizu pa pisete gluposti ovdje,sve neki menadzeri i navijaci,puna usta Sarajeva a odu na par tekmi godisnje...
Sto se tice tog osjecaja pripadnosti jaci je bio za vrijeme virsli. Jos za vrijeme virsli uvijek bila ta neka nada u bolje sutra,kontao sam da smo tada dotaknuli dno i da ce moje Sarajevo docekati bolje dane. Sad,ne da se ne nadam puno cemu boljem nego me strah da moze biti samo gore,imam osjecaj da mi je klub ukraden,a da ne mogu nista uciniti da ga vratim. Kao kada gledas dragu osobu na samrti i svjestan si da joj nema spasa,a boli te dok gledas tu agoniju.Evander je napisao/la:Identifikujete li se vi vise sa ovim Sarajevom?
Menadjer opet glupa pitanja postavljaEvander je napisao/la:Identifikujete li se vi vise sa ovim Sarajevom?
Kakva su ba ovo pitanja koji ****? Navijam za Sarajevo, kakvo god bilo, ne za njegovu upravu.Evander je napisao/la:Identifikujete li se vi vise sa ovim Sarajevom?
Tad smo se necemu nadali. Iz prkosa smo bodrili klub jos jace. Cinilo se da mozemo nesto uraditi, da ce nekad sunce zasijati.zagorski je napisao/la:Sto se tice tog osjecaja pripadnosti jaci je bio za vrijeme virsli. Jos za vrijeme virsli uvijek bila ta neka nada u bolje sutra,kontao sam da smo tada dotaknuli dno i da ce moje Sarajevo docekati bolje dane. Sad,ne da se ne nadam puno cemu boljem nego me strah da moze biti samo gore,imam osjecaj da mi je klub ukraden,a da ne mogu nista uciniti da ga vratim. Kao kada gledas dragu osobu na samrti i svjestan si da joj nema spasa,a boli te dok gledas tu agoniju.Evander je napisao/la:Identifikujete li se vi vise sa ovim Sarajevom?