mojne se ljutiti haveru ali ovo veceras je jedina situacija u kojoj mi je drago da sam u svom gradu samo zbog želje, a ne negdje vanitm84 je napisao/la:neka bude i 1-0... ja cu poludjeti do utakmice...![]()
mislim da cu veceras, ako osvojimo trofej biti najglasniji covjek u gradu ovde... nek mi dodje i policija nek me u zavtvor strpaju nek me izbace iz ceske i evropske unije, veceras su napraviti lom u gradu, ako osvojimo...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Semper Fidelis
poslije utakmice ćeš voljeti da si u bangladešu ili na zelenortskim ostrvima 
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ili da nemas pristupa netu ..Schlager je napisao/la:poslije utakmice ćeš voljeti da si u bangladešu ili na zelenortskim ostrvima
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- plavimomak
- Kontakt:
u 15 do 2 sam kupio kartu za jug broj karte je 5632
Za Zelju se ne navija Zeljo se voli
Karta 5651 za jug moja
Karate skoro vise i da nema .
ma volim ovaj stav...treba biti uvijek pozitivanSchlager je napisao/la:poslije utakmice ćeš voljeti da si u bangladešu ili na zelenortskim ostrvima
Gdje je onaj UPS mentol da kaze da jug prima 2000plavimomak je napisao/la:u 15 do 2 sam kupio kartu za jug broj karte je 5632
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Odoh spavat do utakmice, ae uzdravlje 
pa znam...fixator je napisao/la:mojne se ljutiti haveru ali ovo veceras je jedina situacija u kojoj mi je drago da sam u svom gradu samo zbog želje, a ne negdje vanitm84 je napisao/la:neka bude i 1-0... ja cu poludjeti do utakmice...![]()
mislim da cu veceras, ako osvojimo trofej biti najglasniji covjek u gradu ovde... nek mi dodje i policija nek me u zavtvor strpaju nek me izbace iz ceske i evropske unije, veceras su napraviti lom u gradu, ako osvojimo...
dosao bi da nemam ispit u petak... a prevoz odavde do sarajeva traje 24 sata autobusom...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
sta mislite hoce li veceras ona donja tribina na jugu biti puna kao 97e protiv sarajeva kad ga je vazda zabio 
Semper Fidelis
Nece, nije pusteno toliko ulaznica...fixator je napisao/la:sta mislite hoce li veceras ona donja tribina na jugu biti puna kao 97e protiv sarajeva kad ga je vazda zabio
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- plavimomak
- Kontakt:
Ocekujem veceras od navijaca da navijamo sto bolje mozemo i volio bih da se najvise pjeva pjesma sampione sampione ale ale ale i kup kup kup je nas jer to raja sad trenutno najvise voli
a od igraca ocekujem pobjedu naravno
SRETNO ZELJO VOLIM TE
SRETNO ZELJO VOLIM TE
- plavimomak
- Kontakt:
Ma sve ce kume biti punoSeyo_TM je napisao/la:Nece, nije pusteno toliko ulaznica...fixator je napisao/la:sta mislite hoce li veceras ona donja tribina na jugu biti puna kao 97e protiv sarajeva kad ga je vazda zabio
Medijski web za promociju estradnih umjetnika - http://www.balkanmp3.ba
Svaka čast. Ako mogu samo jedan prijedlog da ti dam, meni se čini da je bolja kvaliteta preko Veetle-a, pa ne bi bilo loše da preko njega radiš.
- samir_tm87
- Kontakt:
veceras bolestan na tekmu , grlo jedva pricam , nema veze , navijat koliko moze 
ovo je najace: ooooooooooo željezničar šampionplavimomak je napisao/la:Ocekujem veceras od navijaca da navijamo sto bolje mozemo i volio bih da se najvise pjeva pjesma sampione sampione ale ale ale i kup kup kup je nas jer to raja sad trenutno najvise voli
SRETNO ZELJO VOLIM TE
[youtube][/youtube]
ljuta nevolja
Semper Fidelis
Očekujem od vas da maksimalno ispoštujete himnu , al' doslovice svi
, Sretno !
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Hoces ti da ides na fakultet. Eto ti sadtm84 je napisao/la:pa znam...fixator je napisao/la:mojne se ljutiti haveru ali ovo veceras je jedina situacija u kojoj mi je drago da sam u svom gradu samo zbog želje, a ne negdje vanitm84 je napisao/la:neka bude i 1-0... ja cu poludjeti do utakmice...![]()
nemas pojma koliko bi volio da sam u sarajevu...
dosao bi da nemam ispit u petak... a prevoz odavde do sarajeva traje 24 sata autobusom...![]()
Salim se, naravno... Steta, al kad bi veceras svi Zeljini navijaci dosli, i Kosevo bi bilo tijesno...
ŽELJO ŠAMPION
Dolina zove, prvo malo u Makijato, pa onda po pehar... sretno nam 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mogu zamisliti kad veceras Grbavica zapjeva himnu....no rules je napisao/la:Očekujem od vas da maksimalno ispoštujete himnu , al' doslovice svi, Sretno !
[youtube][/youtube]
Sretno komsije.....
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, HZSydney, ZeljeznicarUberAlles i 31 gost.