Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

JuveSissoko
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la JuveSissoko » 08 jan 2012, 21:30

L-Train je napisao/la:
Glupost je napisao/la:Velika je razlika kada neko uleti ovako sa dvije noge V i kada neko ovako uleti sa dvije noge II. Valjda vidite razliku ne vidim gdje je ovo bilo za crvenog ali eto vidi se da je i Nani odmah nastavio igrati nije se cak ni bunio.
ma da,sto je najgore ja mislim da je Nani mislio da nece ni faula dobiti,kad gle cuda sudac iz dzepa vadi nesto crveno :mrgreen:
[youtube][/youtube]

pogledaj ovo, Ibra hladno dobio zuti, a ono danas crveni :? :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 08 jan 2012, 21:30

Ne mogu vjerovati da je Fergi reaktivirao Skolsa. Ta je odluka po svojoj neozbiljnosti bliska mnogim smijurijama koje su se desile u PL BiH.

Skols je vec 'dvi godine' u slobodnom padu sto se tice brzine, snage i pokretljivosti. Vec dvi godine igra sasvim staticno gravitirajuci oko sredine terena. Nema vise snage da radi u oba pravca. Nema vise brzine i izdrzljivosti u nogama. Ostalo je samo ogromno iskustvo i fantasticna pas igra.

Meni nikako ne ide u glavu sta je Fergi naumio sa Skolsom. U vise navrata sam rek'o da je Fergi romanticar i sentimentalac, da se tesko odrice igraca sa kojim je proveo veliki dio svoje trenerske karijere. Ali koliko moze imati koristi od ovakvog Skolsa!? Skoro nikakve, osim ako mu ne sjedne koja lopta da sa njom pocjepa mrezu.

Izgleda da nema nista od novih igraca sto nikako nije dobro,.. Skols moze pojacati timski duh, kvalitet igre sigurno ne moze. Protiv Sitija je izgledao poput rekreativca (sto i jeste). Valjda se Fergi predomisli do isteka zimskog prelaznog roka.

Pis'o bi stosta o danasnjoj tekmi, al' mi mrsko sada,.. Mozda drugi put :mrgreen: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 08 jan 2012, 21:33

Kako god uvijek mi je draze gledati Scholes nego Andersona,Scholes ako nista ima sjajan pas,Anderson nema skoro nista,nema neku brzinu,pas mu je dosta slab,dosta gresaka pravi.
Slazem se da trebaju pojacanja,barem jedno,ali sumnjam da ce se to desiti,nije on dzaba Scholesa vratio.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 08 jan 2012, 21:35

JuveSissoko je napisao/la:
L-Train je napisao/la:
Glupost je napisao/la:Velika je razlika kada neko uleti ovako sa dvije noge V i kada neko ovako uleti sa dvije noge II. Valjda vidite razliku ne vidim gdje je ovo bilo za crvenog ali eto vidi se da je i Nani odmah nastavio igrati nije se cak ni bunio.
ma da,sto je najgore ja mislim da je Nani mislio da nece ni faula dobiti,kad gle cuda sudac iz dzepa vadi nesto crveno :mrgreen:
jes ga nabio :lol:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 08 jan 2012, 21:36

L-Train je napisao/la:
lik ga bukvalno natak'o :D
al eto nije bila namjera da se povrijedi protivnik pa nema crvenog :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 jan 2012, 21:40

L-Train je napisao/la:
[youtube][/youtube]

Mogu reci da start ima dosta slicnosti. :roll: :mrgreen:

[youtube][/youtube]

Krstajic za ovo nije dobio ni zuti pa sta. :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 08 jan 2012, 21:41

Devil je napisao/la:
Krstajic za ovo nije dobio ni zuti pa sta. :lol:
And he met the lamppost :lol: :lol:

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 08 jan 2012, 21:54

L-Train je napisao/la:
lik ga bukvalno natak'o :D
al eto nije bila namjera da se povrijedi protivnik pa nema crvenog :mrgreen:
Poredjenja su vam strasna :roll:
Onaj crveni danas je bio potpuno opravdan ako cemo bukvalno tumaciti pravila, a i da ga nije dao ne bi napravio veliku gresku zbog nekoliko "olaksavajucih" okolnosti za Kompanya (prvi faul, nije ga zakacio na svu srecu jer onda bi ovdje vrlo vjerovatno se raspravljalo o tezoj povredi Nania).

@L-Train nisi zanimljiv nikako s tim postovima od tri rijeci, ne provocira se tako. Moras se podici na malo veci intelektualni nivo da bi provocirao. Ovo ti je samo savjet, vjerovatno imas 15-ak godina pa i nisi jos zreo za visi vid komunikacije, zato ne shvataj ovo previse licno, kao sto ni ja ne shvatam tvoje pokusaje od provokacija ;) .
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

ja.neron
Kontakt:

Post Postao/la ja.neron » 08 jan 2012, 22:35

dr.van nostrand je napisao/la:slika
ipak je Carragher bolji igrač od Kompany-a jer uspio da stigne prije do Nani-ja nego ovaj do lopte :mrgreen:

slika

lopta između nogu znači nije išao da je izbije
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 08 jan 2012, 22:52

After coming on after 60 mins, Paul Scholes made 71 passes (97% complete), more than any Man City player in the entire game.

Šta da se priča 8-)
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 08 jan 2012, 22:55

fakat nemamo sreće s ždrijebom,igramo Liverpoolom u FA Cupu.

erko manu-bosna
Kontakt:

Post Postao/la erko manu-bosna » 08 jan 2012, 23:54

onaj osjecaj kad razvalis city na etihadu.. 8-)

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 08 jan 2012, 23:57

erko manu-bosna je napisao/la:onaj osjecaj kad razvalis city na etihadu.. 8-)
Cuj razvalis :lol:
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 08 jan 2012, 23:57

Valencia je napisao/la:Ne mogu vjerovati da je Fergi reaktivirao Skolsa. Ta je odluka po svojoj neozbiljnosti bliska mnogim smijurijama koje su se desile u PL BiH.

Skols je vec 'dvi godine' u slobodnom padu sto se tice brzine, snage i pokretljivosti. Vec dvi godine igra sasvim staticno gravitirajuci oko sredine terena. Nema vise snage da radi u oba pravca. Nema vise brzine i izdrzljivosti u nogama. Ostalo je samo ogromno iskustvo i fantasticna pas igra.

Meni nikako ne ide u glavu sta je Fergi naumio sa Skolsom. U vise navrata sam rek'o da je Fergi romanticar i sentimentalac, da se tesko odrice igraca sa kojim je proveo veliki dio svoje trenerske karijere. Ali koliko moze imati koristi od ovakvog Skolsa!? Skoro nikakve, osim ako mu ne sjedne koja lopta da sa njom pocjepa mrezu.

Izgleda da nema nista od novih igraca sto nikako nije dobro,.. Skols moze pojacati timski duh, kvalitet igre sigurno ne moze. Protiv Sitija je izgledao poput rekreativca (sto i jeste). Valjda se Fergi predomisli do isteka zimskog prelaznog roka.

Pis'o bi stosta o danasnjoj tekmi, al' mi mrsko sada,.. Mozda drugi put :mrgreen: .
u potpunosti djelim misljenje u vezi skolsa....kakav crni prekid penzije :shock: ...svaka njemu cast...covjek je legenda i gigant Uniteda al on NE MOZE igrat na razini i tempu kakav treba ekipi..sa puno trke i brzim protokom lopte..sa ovim povratkom moze samo posrat godine i titule koje je ugradio u United....pa nije ovo prva liga bugarske :roll: ...kao,eto ja sam se malo odmaro pa bi sad opet igrao :roll: :roll: ...mislim,SAF dragi :roll: :?
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 09 jan 2012, 00:10

_karabaja_ je napisao/la:
L-Train je napisao/la:
@L-Train nisi zanimljiv nikako s tim postovima od tri rijeci, ne provocira se tako.Moras se podici na malo veci intelektualni nivo da bi provocirao. Ovo ti je samo savjet, vjerovatno imas 15-ak godina pa i nisi jos zreo za visi vid komunikacije, zato ne shvataj ovo previse licno, kao sto ni ja ne shvatam tvoje pokusaje od provokacija ;) .
ja sam kroz salu ustvari napisao zaista ono sto mislim i nije mi bila namjera da nekog provociram.Pa salio sam se i na racun svog kluba kroz svoje postove,tako da ne vidim zasto ti je to zasmetalo.Cisto informacije radi imam 18 god.,a zao mi je ako jos nisam na tvom inetelektualnom nivou.Ipak vi navijaci Manchestera imate malo veci IQ-u od nas obicnih forumasa ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 09 jan 2012, 00:18

Svi koji imaju neke nedoumice po pitanju ovog meča neka pogledaju kompletnu i stručnu analizu meča.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve bitnije situacije meča fino objašnjene i izanalizirane. Enjoy then . ;)
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 09 jan 2012, 01:21

erko manu-bosna je napisao/la:onaj osjecaj kad razvalis city na etihadu.. 8-)
slika

Strašno :roll:

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 09 jan 2012, 01:44

slani grad je napisao/la: u potpunosti djelim misljenje u vezi skolsa....kakav crni prekid penzije :shock: ...svaka njemu cast...covjek je legenda i gigant Uniteda al on NE MOZE igrat na razini i tempu kakav treba ekipi..sa puno trke i brzim protokom lopte..sa ovim povratkom moze samo posrat godine i titule koje je ugradio u United....pa nije ovo prva liga bugarske :roll: ...kao,eto ja sam se malo odmaro pa bi sad opet igrao :roll: :roll: ...mislim,SAF dragi :roll: :?
Meni su ovakve šprehe superiška , majke mi . Sad smo u fazonu da je povratak vjerovatno najboljeg veznjaka šipa i engleske svih vremena holokaust . Kao , davio se čokoladom i tjesteninom ovih šest mjeseci , neće sprinta uhvatit i to .
Daj jeb*te , navijaš za jedinstven klub sa jedinstvenim ljudima oko i u njemu . Pogledaj samo današnju situaciju . Keane i Beckham na tribinama , Phil takođe , Gary nas komentirao a Fletcher i Young sa našim navijačima išli pravit atmosferu , Scholes došao pomoć jer su nam dva veznjaka pobrala dugoročne povrede + jedan se svako malo ozlijedi . Jel vidiš za koga navijaš . Ima li to igdje . Ne ! Budi sretan i budi tiho , prika ti tvoj kaže .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

erko manu-bosna
Kontakt:

Post Postao/la erko manu-bosna » 09 jan 2012, 01:50

nadam se da ce dovesti sneijdera, modrica gaitana ili bar nekog da budemo jos stabilniji, GGMU <3

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 09 jan 2012, 02:07

Sir Matt je napisao/la:
slani grad je napisao/la: u potpunosti djelim misljenje u vezi skolsa....kakav crni prekid penzije :shock: ...svaka njemu cast...covjek je legenda i gigant Uniteda al on NE MOZE igrat na razini i tempu kakav treba ekipi..sa puno trke i brzim protokom lopte..sa ovim povratkom moze samo posrat godine i titule koje je ugradio u United....pa nije ovo prva liga bugarske :roll: ...kao,eto ja sam se malo odmaro pa bi sad opet igrao :roll: :roll: ...mislim,SAF dragi :roll: :?
Meni su ovakve šprehe superiška , majke mi . Sad smo u fazonu da je povratak vjerovatno najboljeg veznjaka šipa i engleske svih vremena holokaust . Kao , davio se čokoladom i tjesteninom ovih šest mjeseci , neće sprinta uhvatit i to .
Daj jeb*te , navijaš za jedinstven klub sa jedinstvenim ljudima oko i u njemu . Pogledaj samo današnju situaciju . Keane i Beckham na tribinama , Phil takođe , Gary nas komentirao a Fletcher i Young sa našim navijačima išli pravit atmosferu , Scholes došao pomoć jer su nam dva veznjaka pobrala dugoročne povrede + jedan se svako malo ozlijedi . Jel vidiš za koga navijaš . Ima li to igdje . Ne ! Budi sretan i budi tiho , prika ti tvoj kaže .
daj prika ne zezaj..gdje sam ja napisao da on ne zeli pomoci...fol je sto on po mom misljenju ne MOZE pomoci...i to o povratku vjerovatno najboljeg veznjaka egleske ti stoji..samo si zaboravio jednu sitnicu...BIVSEG...svi prolaze i sve vrijeme gazi...i pelea i maradonu i gigsa i mene i tebe...Unitedu treba odlican veznjak..SAD I ODMAH...ono sto sam JA vidio danas je direktna krivnja skolsa za 2. gol koji ih je vratio u zivot...ono skols prije 3/4 godine nema sanse da bi uradio..sa sve svezanim ocima...prolaz dalje je obezbijedzen ali ono sto je city uradio Unitedu u 2.poluvremenu meni nikako ne mirise na dobro..sa igracem manje...ali eto..bit cu tih pa cemo vidjeti u martu recimo na sta ce to izac..sretan nisam jer su mi se igraci posrali u cejf u 2.poluvremenu..onakav amaterizam i diletantnost Uniteda nisam dugo vidio a vjeruj mi na rijec da pogledam gotovo sve tekme Uniteda u zadnjih 15 godina....
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.