Nemojte piletovu bracu da diratepile87 je napisao/la:**** majku ovi pitari bas nisu normalni.

Pile, starii crtac troouglova, pravouvaonika I ostalih ibrakometrijskih tijela

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nemojte piletovu bracu da diratepile87 je napisao/la:**** majku ovi pitari bas nisu normalni.
Tacno tako nemojte od price o uslovima skretati temu o ustasama.Pantelija je napisao/la:Nemojte piletovu bracu da diratepile87 je napisao/la:**** majku ovi pitari bas nisu normalni.
Nebi me cudilo da pojedini krenu vadit k.č.- ove , trazit gradjevinske dozvole, certifikate, posjedove listovepile87 je napisao/la:Tacno tako nemojte od price o uslovima skretati temu o ustasama.Pantelija je napisao/la:Nemojte piletovu bracu da diratepile87 je napisao/la:**** majku ovi pitari bas nisu normalni.
Jamčim ti sa 100% sigurnošću da bi takvo dijete treniralo u klubu.Signore je napisao/la:mada sam ja uvjeren da NKSB nebi odbio nekog sirokobrijezanina islamske vjeroispovjesti.
Potpuno isto što i Sarajevska ustaška pukovnija. Ovo sportski forum ili povjesni?Pitaristok je napisao/la:
Kad već tako poznaješ povijest de nam reci zašto je takva situacija kad kažeš da je od osmanlija 99% katoličko stanovnistvo i šta je radila on prva bojna listička ustaška brigada (tako nekako nosila je naziv, u sastavu NDH i fašista).
Jamcis i da bi igralo u prvom timu i potpisalo profi ugovor sa vama (ili eto amaterski ugovor, kao sto radi vecina klubova kod nas)?maxmore je napisao/la:Jamčim ti sa 100% sigurnošću da bi takvo dijete treniralo u klubu.Signore je napisao/la:mada sam ja uvjeren da NKSB nebi odbio nekog sirokobrijezanina islamske vjeroispovjesti.
Šta ti je tu čudno??! Šta vi mislite da nama u Širokom rastu rogovi?Beduin je napisao/la:Jamcis i da bi igralo u prvom timu i potpisalo profi ugovor sa vama (ili eto amaterski ugovor, kao sto radi vecina klubova kod nas)?maxmore je napisao/la:Jamčim ti sa 100% sigurnošću da bi takvo dijete treniralo u klubu.Signore je napisao/la:mada sam ja uvjeren da NKSB nebi odbio nekog sirokobrijezanina islamske vjeroispovjesti.
kurcu. ti pričaj isto, u mojoj firmi radi 12 Hrvata, Sarajevo MašAllah puno Hrvata,,,maxmore je napisao/la:Potpuno isto što i Sarajevska ustaška pukovnija. Ovo sportski forum ili povjesni?Pitaristok je napisao/la:
Kad već tako poznaješ povijest de nam reci zašto je takva situacija kad kažeš da je od osmanlija 99% katoličko stanovnistvo i šta je radila on prva bojna listička ustaška brigada (tako nekako nosila je naziv, u sastavu NDH i fašista).
Sve ok ali evo u ustašama radilo i muslimana... što se sramiš izustiti. Nemoj biti licemjer kada su oni bili cvijeće. Pitaš za "Lištičku" ustašku brigadu, a ne pitaš za muslimansku. Ja sam off sa nekima se ne moze razgovarati. Pitari su kompresija, čast izuzetcima.Pitaristok je napisao/la:kurcu. ti pričaj isto, u mojoj firmi radi 12 Hrvata, Sarajevo MašAllah puno Hrvata,,,maxmore je napisao/la:Potpuno isto što i Sarajevska ustaška pukovnija. Ovo sportski forum ili povjesni?Pitaristok je napisao/la:
Pitaj svog kolegu jel povjesni...
Nisam to rekao, ali to sto tvrdis je mozda tvoja zelja da operes negativne cinjenice po tvoj klub, nazalost. Jer da je istina to sto jamcis, onda bi i bilo taka nakon ovoliko silnih godina, zar ne?maxmore je napisao/la:Šta ti je tu čudno??! Šta vi mislite da nama u Širokom rastu rogovi?Beduin je napisao/la:Jamcis i da bi igralo u prvom timu i potpisalo profi ugovor sa vama (ili eto amaterski ugovor, kao sto radi vecina klubova kod nas)?maxmore je napisao/la:
Jamčim ti sa 100% sigurnošću da bi takvo dijete treniralo u klubu.
Kakav je to sastav Zrinjskog? Ne kontam na sta ciljas.solinas je napisao/la:Joj vam glupe rasprave.Neznam Sto raspravljate o tome,pa kada bude ban,joj
Dovoljno je pogledati sastav,sirokog,borca,i zrinjskog,pa i slavije,modrice,leotara...
Mozemo li sastaviti barem 8 igraca zajedno sa klupom...
Nisam siguran Ali sumnjam.
I onda pogledas sastave sarajeva,slobode,celika,zeljeznicara...i sve ti bude jasno..
Zaobidjite temu,ode ba podforum u ****.
Dajte temu 7 kolo da se zajebavamo
Nemoras ni kontati.zaobidji.GradKamena je napisao/la:Kakav je to sastav Zrinjskog? Ne kontam na sta ciljas.solinas je napisao/la:Joj vam glupe rasprave.Neznam Sto raspravljate o tome,pa kada bude ban,joj
Dovoljno je pogledati sastav,sirokog,borca,i zrinjskog,pa i slavije,modrice,leotara...
I onda pogledas sastave sarajeva,slobode,celika,zeljeznicara...i sve ti bude jasno..
HNK Zrinski Tuzla: Huremović 6, (od 60 Bešić-6), Aljić 7,5, Dervoz 6, (od 60 Rizvanović-6,), Trgovčević 6,5, Brzović 6,5, Kugubić 7, Islamović 7, Ramić 6,5, Selimović 6,5, Smajić 6, (od 46 Alić-6,), Škaljić 6,5. Trener: Jasminko Tufekčić.
Kakav je to sastav Slavije ?solinas je napisao/la:Joj vam glupe rasprave.Neznam Sto raspravljate o tome,pa kada bude ban,joj
Zato ga i pitam da objasni,mogo sam sve klubove navest jer u svim ovim dole igraju razne nacije i vjere,al jok vazno je napisat nesto.Pappy je napisao/la:Kakav je to sastav Slavije ?solinas je napisao/la:Joj vam glupe rasprave.Neznam Sto raspravljate o tome,pa kada bude ban,joj
Karajbić, Čomor, Zeba, Čomor, Hasković, Rovčanin, Đip, Hrvati: Barić, Bilić, Jovanović, Pervan
Pola ekipe. Nemoj da idem u prošle godine biće još više. A uostalom i kakve to ima veze, kada su ovi sastavi Slavije deset puta lošiji nego kad su igrali samo Srbi+ Oglečevac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.