Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Effe da je gledao mec otisao bi mu Roger na blacklist i pridruzio se Stanu, Nadalu, Ferreru i ostalima. 

Re: RE: Re: Grand Slam
bvb je napisao/la:Effe da je gledao mec otisao bi mu Roger na blacklist i pridruzio se Stanu, Nadalu, Ferreru i ostalima.

Ma jok nema sanse! Treba shvatiti da je covjeku 36 godina i da je de facto ne Babuka vec Deduka. Al sama cinjenica da Rafanovci od straha i strijepnje ostanu budni da vide hoce li ga ko izbaciti prije SF govore o njegovoj velicini. Boje se djuturuma koji je u predpenzionerske dane krenuo popravljat h2h sa Rafanom. USO je ionako najgori slem poslije Pariza, voli Rafan skupljat otpad slemove!

Kad imas jednu stranu zrijeba bez haman top 10 igraca i kad imas da se haman do finala dodje bez da igras nosioca i jos da se likuje o nekoj lafo dominaciji e to je vrhunac ironije i sarkazma! [emoji38]
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
ole ole ole ole delpoooo delpooooo
ah ja, čestitke rafi na definitivnom broju jedan! sad mu to (ako ne bude povreda) više niko ne može uzeti
nažalost nismo dobili priliku da vidimo taj meč za broja jedan, i pravo mi je žao zbog toga, ali ako ima neko kod koga mi nije krivo da je on to pokvario, onda je to naravno delpo! ajmo sad po titulu! znam da nije vjerovatno ali dobio je rafu u riju, može i ovde!!! očekujem hiljadu gaučosa na arthur ashu u polufinalu!!!!
vamos delpoooooo!!!

nažalost nismo dobili priliku da vidimo taj meč za broja jedan, i pravo mi je žao zbog toga, ali ako ima neko kod koga mi nije krivo da je on to pokvario, onda je to naravno delpo! ajmo sad po titulu! znam da nije vjerovatno ali dobio je rafu u riju, može i ovde!!! očekujem hiljadu gaučosa na arthur ashu u polufinalu!!!!
vamos delpoooooo!!!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Federer na pressu izjavi da mentalno nije vjerovao da može uzeti ovaj turnir, što nije bio slučaj s AO i W. Što si igrao koji qrac onda
Sreca pa Delpo nije mentalni patuljak, pa barem nece skinut gace protiv Nadala, bit ce to sjajan mec

Sreca pa Delpo nije mentalni patuljak, pa barem nece skinut gace protiv Nadala, bit ce to sjajan mec

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
da, nevjerovatna izjava. ja sam tri puta preslušao da budem siguran ... meni je to zvučalo otprilike: "ja ne bi dobio rafu, bolje je da igra delpo, on ga možda može dobiti" 
"I wasn't good enough in my mind, in my body and in my game" ... jeb.iga, kad to roger kaže onda fakat nije bio na nivou i nije ni vjerovao da može osvojiti US open. malo nevjerovatno da jedan GOAT tako misli, ali svi smo mi na kraju samo ljudi

"I wasn't good enough in my mind, in my body and in my game" ... jeb.iga, kad to roger kaže onda fakat nije bio na nivou i nije ni vjerovao da može osvojiti US open. malo nevjerovatno da jedan GOAT tako misli, ali svi smo mi na kraju samo ljudi

Pa u sustini je i rekao tako, da je bolje da on igra jer ima sanse da ode do kraja,a da se on ne osjeca da moze uzeti niti rafu niti US.
Nego meni je drago sto je Delpo uzeo,najvise bi volio da uzme US sto bi ga vratilo na 10-to mjesto znqci ubudce bi imao puno lakse protivnike na pocetku turnira,a i Delpo je lik kojeg opcenito svi igraci na touru vole.
Nadam se dobro mecu sutru
A sto se tice prvog mjesta ima jos puno bodova do kraja godine,nikad se ne zna
Nego meni je drago sto je Delpo uzeo,najvise bi volio da uzme US sto bi ga vratilo na 10-to mjesto znqci ubudce bi imao puno lakse protivnike na pocetku turnira,a i Delpo je lik kojeg opcenito svi igraci na touru vole.
Nadam se dobro mecu sutru

A sto se tice prvog mjesta ima jos puno bodova do kraja godine,nikad se ne zna

A jbg nista od Nadal Federer polufinala
Velika šteta, al ako je neko trebao dobiti Federera onda je to Delpo
Svi spominju neku povredu Delpa a on ide dalje i dalje
Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Velika šteta, al ako je neko trebao dobiti Federera onda je to Delpo

Svi spominju neku povredu Delpa a on ide dalje i dalje

da. ali već sada je razlika preko 600 bodova a ako rafa dobije biće skoro 2000, to se onda ni teoretski ne može stići.
roger igra još dva mastersa i bazel, rafa sigurno neće igrati manje
Da ako uzme ovdje onda ce.biti tesko,ali ako ne uzme bice drame jos,jer zavrsni turnir nosi isto 2 k poena msmjestamaji je napisao/la:da. ali već sada je razlika preko 600 bodova a ako rafa dobije biće skoro 2000, to se onda ni teoretski ne može stići.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
1500, ukoliko pobijedi sve protivnike.ronaldo99 je napisao/la:Da ako uzme ovdje onda ce.biti tesko,ali ako ne uzme bice drame jos,jer zavrsni turnir nosi isto 2 k poena msmjestamaji je napisao/la:da. ali već sada je razlika preko 600 bodova a ako rafa dobije biće skoro 2000, to se onda ni teoretski ne može stići.
Ako Delpo dobije Nadala sve je moguće, ukoliko Nadal osvoji onda je YE#1 99% njegov, jer nešto nisam siguran da će RF odgirati oba mastersa. Bazel i WTF su mu najdraži turniri.
Zadnja izmjena: Fk_zeljo_1921, dana/u 07 sep 2017, 10:10, ukupno mijenjano 1 put.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
200 poena za svaku pobjedu u grupi i 900 za prvaka, znači ako prekucas turnir imaš 1500 maksimalno.ronaldo99 je napisao/la:jer zavrsni turnir nosi isto 2 k poena msm
Da hoce Nadal uzeti ovaj GS pa da se 2017 pamti po njima

Lijepo ustati i vidjeti da ti se ljubimac plasirao u SF jednog GSa 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Pobježe babuka i ne proba koktel koji mu je spremio španski konobar

- KingJamesMVP
- Kontakt:
Ajno Rafa po 16-i, sve je sad na tebi
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Federer nabija standarde i u 36-toj, Rafanovci ga više prate nego mi 
Na stranu sad, ako Nadal uzme USO obilježiće godinu kao godinu ove dvojice, 1,3 Federerov, 2,4(?) Nadalov.
I na kraju fantastična sezona i WTF naravno ako svi zdravi ostanu aBd.
Kakva teniska sezona!

Na stranu sad, ako Nadal uzme USO obilježiće godinu kao godinu ove dvojice, 1,3 Federerov, 2,4(?) Nadalov.
I na kraju fantastična sezona i WTF naravno ako svi zdravi ostanu aBd.
Kakva teniska sezona!
Šta li je tačno ove godine bilo fantastično
2 smor slema, dobit ćemo vjerovatno i treći, bez poštenog meča
Možda Delpo može spasiti turnir

Možda Delpo može spasiti turnir

shminka je napisao/la:Šta li je tačno ove godine bilo fantastično![]()
![]()
![]()
Možda Delpo može spasiti turnir![]()
![]()
Jedno 3x zanimljivija sezona nego keljatori Marej i Nole.
Al hajde, imaće oni priliku sljedeće godine ako Babuki dosadi ovaj sport

Svakako
pogotovo su RG i Wimbledon zanimljivi bili, nikad jača konkurencija osvajačima turnira

pogotovo su RG i Wimbledon zanimljivi bili, nikad jača konkurencija osvajačima turnira

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.