FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dupla kruna braćo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Koje godine?BelminM23 je napisao/la:Dupla kruna braćo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Evo ja sam mrtvi pitar, volim Sarajevo a trenersko iskustvo imam k'o i Repuh. Još sam na FMu uveo Sarajevo u EL, osvajao duple krune, s Olimpicom osvojio ligu, sad s Veležom idem ka evropi, je l' mogu bit trener? Odričem se i plate, evo nek mi plaćaju troškove prevoza i simbolično dvije stoje mjesečno. Garantujem iste ili bolje rezultate. 
@AlfredNobel bravo, samo se kod nas nešta gleda ljubav prema klubu. Chelsea angažuje Beniteza koji ih je pljuvao godinama, navijači mu skandiraju pogrdno svaku utakmicu, lik im donese EL i ode k'o gospodin. Profesionalnost ba, nema emocija.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk

@AlfredNobel bravo, samo se kod nas nešta gleda ljubav prema klubu. Chelsea angažuje Beniteza koji ih je pljuvao godinama, navijači mu skandiraju pogrdno svaku utakmicu, lik im donese EL i ode k'o gospodin. Profesionalnost ba, nema emocija.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Jarane skloni ovo , razmotriti ce te ozbiljnoskoroalen je napisao/la:Evo ja sam mrtvi pitar, volim Sarajevo a trenersko iskustvo imam k'o i Repuh. Još sam na FMu uveo Sarajevo u EL, osvajao duple krune, s Olimpicom osvojio ligu, sad s Veležom idem ka evropi, je l' mogu bit trener? Odričem se i plate, evo nek mi plaćaju troškove prevoza i simbolično dvije stoje mjesečno. Garantujem iste ili bolje rezultate.

Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Hahahaha! Baš! Oni će vidjeti samo ovo 200KM.paulus je napisao/la:Jarane skloni ovo , razmotriti ce te ozbiljnoskoroalen je napisao/la:Evo ja sam mrtvi pitar, volim Sarajevo a trenersko iskustvo imam k'o i Repuh. Još sam na FMu uveo Sarajevo u EL, osvajao duple krune, s Olimpicom osvojio ligu, sad s Veležom idem ka evropi, je l' mogu bit trener? Odričem se i plate, evo nek mi plaćaju troškove prevoza i simbolično dvije stoje mjesečno. Garantujem iste ili bolje rezultate.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Skoro, dusmane!!joker90 je napisao/la:Hahahaha! Baš! Oni će vidjeti samo ovo 200KM.paulus je napisao/la:Jarane skloni ovo , razmotriti ce te ozbiljnoskoroalen je napisao/la:Evo ja sam mrtvi pitar, volim Sarajevo a trenersko iskustvo imam k'o i Repuh. Još sam na FMu uveo Sarajevo u EL, osvajao duple krune, s Olimpicom osvojio ligu, sad s Veležom idem ka evropi, je l' mogu bit trener? Odričem se i plate, evo nek mi plaćaju troškove prevoza i simbolično dvije stoje mjesečno. Garantujem iste ili bolje rezultate.
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa kad ukucaju u gugl "pitar trener dupla kruna evropa liga dvije stoje" i izbaci im Lenaša....joker90 je napisao/la:Hahahaha! Baš! Oni će vidjeti samo ovo 200KM.paulus je napisao/la:Jarane skloni ovo , razmotriti ce te ozbiljnoskoroalen je napisao/la:Evo ja sam mrtvi pitar, volim Sarajevo a trenersko iskustvo imam k'o i Repuh. Još sam na FMu uveo Sarajevo u EL, osvajao duple krune, s Olimpicom osvojio ligu, sad s Veležom idem ka evropi, je l' mogu bit trener? Odričem se i plate, evo nek mi plaćaju troškove prevoza i simbolično dvije stoje mjesečno. Garantujem iste ili bolje rezultate.

Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Koliko nisko mozemo otici?
Liga za opstanak? Mislim da ni to nije najgore sto nam se moze desiti.
U sustini, ja ne vidim izlaz, ali fakat. Ni navijaci ovdje nista ne mogu promijeniti.
Sjever nema tu moc kao nekad da nesto uradi, a sad je puno teze i uraditi jer klub je privatno vlasnistvo.
Mozemo i trebamo protestvoati, ali mislim da je i to uzalud takodje.
Ovo sad je i dobro, kako ce nam biti.
Iz godine u godinu mi propadamo strmoglavo.
Za tri godine najkasnije, proglasit ce stecaj. Tad ce ovi misevi samo pobjeci iz kluba i natovariti tuzbe za neisplacene plate.
Narednih 10 godina nama selameta nema.
Liga za opstanak? Mislim da ni to nije najgore sto nam se moze desiti.
U sustini, ja ne vidim izlaz, ali fakat. Ni navijaci ovdje nista ne mogu promijeniti.
Sjever nema tu moc kao nekad da nesto uradi, a sad je puno teze i uraditi jer klub je privatno vlasnistvo.
Mozemo i trebamo protestvoati, ali mislim da je i to uzalud takodje.
Ovo sad je i dobro, kako ce nam biti.
Iz godine u godinu mi propadamo strmoglavo.
Za tri godine najkasnije, proglasit ce stecaj. Tad ce ovi misevi samo pobjeci iz kluba i natovariti tuzbe za neisplacene plate.
Narednih 10 godina nama selameta nema.
Nisam mogao uplodovati sliku, neka mi greska valjda.. htjedoh postaviti sliku iz zafrkancije BHT tj Moja tv poslije gola Nedima Hadzica , napisala ispod umjesto Hadzic, HaNdzic
.

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
I kad je ulazio u igru, pisalo je Nedim HandžićZagor je napisao/la:Nisam mogao uplodovati sliku, neka mi greska valjda.. htjedoh postaviti sliku iz zafrkancije BHT tj Moja tv poslije gola Nedima Hadzica , napisala ispod umjesto Hadzic, HaNdzic.

Jbg, navikli ljudi da je u Sarajevu Handžića bilo k'o Arapa na "Elidži". I kad juče komentator spomenu ove Adiloviće, 4 brata i svi lopte igraju bokte.
Oglasili se iz uprave FK Sarajeva povod ... navijacima
Link trenutno nije dostupan posto uprava u ovom momentu ulaze nadljudske napore da klub ucini samoodrzivim. Na nama je da sutimo i radimo a ne da se okrecemo za svakom sitnicom, izjavio je jedan od lordova iza bordova.
Sreca pa je ogromna donacija kondoma od g. V. Tana dosla rano jutros, kad nas vec je*u zele da koriste zastitu, to je obavezno po Zenevskoj konvenciji...
Link trenutno nije dostupan posto uprava u ovom momentu ulaze nadljudske napore da klub ucini samoodrzivim. Na nama je da sutimo i radimo a ne da se okrecemo za svakom sitnicom, izjavio je jedan od lordova iza bordova.
Sreca pa je ogromna donacija kondoma od g. V. Tana dosla rano jutros, kad nas vec je*u zele da koriste zastitu, to je obavezno po Zenevskoj konvenciji...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
To nisam primjetioskoroalen je napisao/la:I kad je ulazio u igru, pisalo je Nedim HandžićZagor je napisao/la:Nisam mogao uplodovati sliku, neka mi greska valjda.. htjedoh postaviti sliku iz zafrkancije BHT tj Moja tv poslije gola Nedima Hadzica , napisala ispod umjesto Hadzic, HaNdzic.
Jbg, navikli ljudi da je u Sarajevu Handžića bilo k'o Arapa na "Elidži". I kad juče komentator spomenu ove Adiloviće, 4 brata i svi lopte igraju bokte.

Da, da , Onaj Tarik Adilovic.. mlađi buraz valjda od ovog naseg.
Zadnja izmjena: Zagor, dana/u 31 jul 2017, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
- PitarBordo
- Kontakt:
Adilovića ima, slijedeća generacija kad dođe Čelik će na leđima samo imena pisati, svima će prezime biti ili Adilović ili Memiševića. 

Samo Saraj'vo.
Već se vidi da je daleko naš najbolji igrač. Želim mu da prekuca ovu ligu, pa na polusezoni neka bježi, jer sigurno je da zaslužuje bolje.MortemHz je napisao/la:
Amer Dupovac!
Tarik, Hanan, Adi i onaj ker Eldin.Zagor je napisao/la:To nisam primjetioskoroalen je napisao/la:I kad je ulazio u igru, pisalo je Nedim HandžićZagor je napisao/la:Nisam mogao uplodovati sliku, neka mi greska valjda.. htjedoh postaviti sliku iz zafrkancije BHT tj Moja tv poslije gola Nedima Hadzica , napisala ispod umjesto Hadzic, HaNdzic.
Jbg, navikli ljudi da je u Sarajevu Handžića bilo k'o Arapa na "Elidži". I kad juče komentator spomenu ove Adiloviće, 4 brata i svi lopte igraju bokte.al stvarno su hajvani
Da, da , Onaj Tarik Adilovic.. mlađi buraz valjda od ovog naseg.

- PitarBordo
- Kontakt:
Najjači komentar na aktuelnu temu.simidobar je napisao/la: Oglasili se iz uprave FK Sarajeva povod ... navijacima
Link trenutno nije dostupan posto uprava u ovom momentu ulaze nadljudske napore da klub ucini samoodrzivim.

Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
dobro jbg tošo vjerovatno ima platu milju i po,ozbiljniji treneri su cener minimalno,pa onaj kockar jagodić ima peticu sigurno,ona ubleha od makedonca je prebukvalno shvatila svoj posao
VVVBK
VVVBK
I kazu "Valentin otjerao menadzere"?
Pa naravno da ih je otjerao, rekao da nemamo prebijene. Nece niko raditi sa nama kad nema para
Svrha postojanja kluba postalo je samo to da se uposlenim (uhljebeljnim clanovicam porodica i ljubavnicama) daje redovna plata.
Pa naravno da ih je otjerao, rekao da nemamo prebijene. Nece niko raditi sa nama kad nema para

Svrha postojanja kluba postalo je samo to da se uposlenim (uhljebeljnim clanovicam porodica i ljubavnicama) daje redovna plata.