Hvala na informaciji,ako ne budem izlazio,gledacu mec.Pirke_TM87 je napisao/la:Hoce na BHT-uharry_90 je napisao/la:Hocel biti gdje prijenos meca ??
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Sanse da osvojimo prvenstvo su male jer nam dolazi laktasiSchlager je napisao/la:kakva su to čestitanja,pa nije još prvenstvo odlučeno

-
- Kontakt:
a kad je bilo na utakmici bosna portugal 15 min prije pocetka bice valjda i sad......i ako ko neko bude kopovao od tapkarosa nek ceka pocetak tekme jer kako se blizi pocetak tako cijena opada....Seyo_TM je napisao/la:sumnjam da ce ih biti 15 minuta prije...Schlager je napisao/la:najbolje će proći oni koji od tapkaroša budu kupovali 15 minuta prije početka utakmice,tad su karte u pola cijene u odnosu na zvaničnu prodaju,uvijek je tako

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
postajemo ozibljan klub! na to sam najvise ponosan... hvala brko, hvala chuck norrisu!!! nikad nisam ponosniji sto sam navijac NAJVECEG, NAJBOLJEG KLUBA u bosni i hercegovini...
jos sam da pobjedimo dvije utakmice sada!!!
sto se tice prodaje karate i onih tarparosa, ja bih isto uradio da se samo moze prodavati dvije karte po osobi i samo sa licnom...
ovako ce biti pred utakmicu "jug, jug, samo 15 maraka" 

jos sam da pobjedimo dvije utakmice sada!!!
sto se tice prodaje karate i onih tarparosa, ja bih isto uradio da se samo moze prodavati dvije karte po osobi i samo sa licnom...

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
ma oni ce to za 20km najmanje prodavat
Ma ja se uopste ne sikiram za karte,bice karata,pa nedolazi Man. United
...nisu mogli da te ugase!!!
-
- Kontakt:
Radije cu prvih 10 minta osluskivati ispred stadiona i onda hladno cenera u dzep redaru i udjem ko Hadjija...Bolje njima dati pare nego ovim papanima sto hoce da se obogate na racun Zeljegoldboy je napisao/la:ma oni ce to za 20km najmanje prodavat

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Karata ima i sada a i nije vise guzva kao kad su tek pustene u prodaju pa ko nije kupio nema potrebe za nervozom!
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Jos 4h 45'
Ko li ce komentarisati vecerasnju utakmicu ? Samo ne onaj pitar Suko 

Ma šta vam je ljudi bit će karti 1000%
Jbt kad je protiv Portugala i Dnaske bilo pola sata pred utakmicu, bit će i sad. Kakva ba panika
Ustalom za u nedjelju dolaze strašni Laktaši, pa če opet interesovanje biti ovakvo ili još veće, što znači da nema veze ko dolazi. A ovi smorčevci su samo u datom trenutku na šampionskom stadionu i to je to
Jbt kad je protiv Portugala i Dnaske bilo pola sata pred utakmicu, bit će i sad. Kakva ba panika
Kakve veze ima ko dolazi. Dolazio United il Borac nama isto, dolazimo da navijamo za Želju, a njih ko hebe.chichak je napisao/la:Ma ja se uopste ne sikiram za karte,bice karata,pa nedolazi Man. United
Ustalom za u nedjelju dolaze strašni Laktaši, pa če opet interesovanje biti ovakvo ili još veće, što znači da nema veze ko dolazi. A ovi smorčevci su samo u datom trenutku na šampionskom stadionu i to je to

ljudi, meni srce kuca sve jace i jace... umrijecu do utakmice...
ne sjecam se da sam ovako bio uzbudjen zbgo zeljine utakmice jos od 2004. protiv sarajeva...

ne sjecam se da sam ovako bio uzbudjen zbgo zeljine utakmice jos od 2004. protiv sarajeva...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
- bistrikboy
- Kontakt:
Kakvo ba izlaženje,kupi kolu i kospice i sjedi pred TV ako imas brata i njega nasadi,navijaj ostalim danima za koga hoces ali institucija je institucija!harry_90 je napisao/la:Hvala na informaciji,ako ne budem izlazio,gledacu mec.Pirke_TM87 je napisao/la:Hoce na BHT-uharry_90 je napisao/la:Hocel biti gdje prijenos meca ??
Vezano za tapkarose,ne stoje policajci pred ulazima uzalud,fino priđes policajcu i prijavis momka koji na crno prodaje!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Kad se samo sjetim pripremne utakmice pred početak sezone protiv Olimpika, kada smo skandirali hoćemo titulu , gotovo čitav stadion se samo nasmijao i rekao važno je ove sezone biti među 5 a Evropu ganjati preko kupa. A vidi nas sad na pragu smo duple krune .
FEDERER= KLOC
- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
" се $, " " на ? " тај се не " " " $ " 3 у " 20 ". - пехар " ? вас &...цtm84 je napisao/la:ljudi, meni srce kuca sve jace i jace... umrijecu do utakmice...![]()
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...
Ja u 13 i 49 kupio kartu
bilo nas petnestak i velika guzva kod dresova i majica sto se prodaju.Ne brinite bice karata,a ovo za 11 milja da je pusteno u prodaju samo je poreska varka.Bice nas 16000 

AMAR OSIM!
neka bude i 1-0... ja cu poludjeti do utakmice...
mislim da cu veceras, ako osvojimo trofej biti najglasniji covjek u gradu ovde... nek mi dodje i policija nek me u zavtvor strpaju nek me izbace iz ceske i evropske unije, veceras su napraviti lom u gradu, ako osvojimo...

mislim da cu veceras, ako osvojimo trofej biti najglasniji covjek u gradu ovde... nek mi dodje i policija nek me u zavtvor strpaju nek me izbace iz ceske i evropske unije, veceras su napraviti lom u gradu, ako osvojimo...

jel se to kurcis da si u EUtm84 je napisao/la:neka bude i 1-0... ja cu poludjeti do utakmice...![]()

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
karte broj 777, 778, 779, 780 su zauzete (Jug)