Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Pa braniš sa z1, sumnjam da će neka ekipa pobijediti sa 3-0 u ovoj tekmi. Opet, svašta može bitihoshafka je napisao/la:kako sad da ja ovo branim
hoćemo opciju pm3 NE![]()
P.S Lorient zabio u 93-oj
Zovi onog od danas da upali da gleda.Sheyi je napisao/la:Hajde gol bilo ko Standard Anderlhet
Ja nigdje nisam rekao da sam strucnjak nego da ne volim igrat takve kvote. Ti si se bunio da je prevelika kvota pa stoga sam i pitao jel se smije postavljat ili ne. Ti ako se smatras strucnjakom za kladionice ne znam sta trazis na forumu onda. Obicno su strucnjaci uz guuzzove par dobrih maca sa sampanjcem u rukama a ne po forumima.zgmiky je napisao/la:što se tiče teme zajednički par ako hoćete igrajte i postavljajte, ako nećete ne morate, nitko vas ni na što na ovom forumu ne sili, pravila postoje a kome ne paše nek ne igra i to je to...
što se tiče kvota pa gle realnije je da ćeš proći na manjoj nego ne većoj, naravno nekad je i veća sigurnija ali ako si ti takav stručnjak svaka ti čast, ne znam što tražiš ovdje onda uopće?
što se tiče najsigurnijeg para to ne znači da je to zicer svih zicera kladionice i da to milijun posto prolazi i da se stavlja žena,djeca,auti i kuće nego to znači da je to za tebe par koji ima najviše šansi da će proći taj dan i stavljaš ga tamo da podijeliš sa ljudima a onda svako bira sebi ako uopće želi nešto od toga
ja sam ga rezerviso da gleda Inter-Milan, trenutno se odmaraGazijaKalesija je napisao/la:Zovi onog od danas da upali da gleda.Sheyi je napisao/la:Hajde gol bilo ko Standard AnderlhetČim upali gol padne haha
hahaha, otišao da napuni baterijehoshafka je napisao/la:ja sam ga rezerviso da gleda Inter-Milan, trenutno se odmaraGazijaKalesija je napisao/la:Zovi onog od danas da upali da gleda.Sheyi je napisao/la:Hajde gol bilo ko Standard AnderlhetČim upali gol padne haha
Alo momak,šta ti je ? Jesi dobar ?Idimidodjimi je napisao/la:Ja nigdje nisam rekao da sam strucnjak nego da ne volim igrat takve kvote. Ti si se bunio da je prevelika kvota pa stoga sam i pitao jel se smije postavljat ili ne. Ti ako se smatras strucnjakom za kladionice ne znam sta trazis na forumu onda. Obicno su strucnjaci uz guuzzove par dobrih maca sa sampanjcem u rukama a ne po forumima.zgmiky je napisao/la:što se tiče teme zajednički par ako hoćete igrajte i postavljajte, ako nećete ne morate, nitko vas ni na što na ovom forumu ne sili, pravila postoje a kome ne paše nek ne igra i to je to...
što se tiče kvota pa gle realnije je da ćeš proći na manjoj nego ne većoj, naravno nekad je i veća sigurnija ali ako si ti takav stručnjak svaka ti čast, ne znam što tražiš ovdje onda uopće?
što se tiče najsigurnijeg para to ne znači da je to zicer svih zicera kladionice i da to milijun posto prolazi i da se stavlja žena,djeca,auti i kuće nego to znači da je to za tebe par koji ima najviše šansi da će proći taj dan i stavljaš ga tamo da podijeliš sa ljudima a onda svako bira sebi ako uopće želi nešto od toga
Previse si kurchevit da bi pricali. Kad se smiris onda mozemo.
Do tada, adio....
1. pravila se mogu mjenjati i može se sve dogovoriti, pa da bude i veća kvota ali ne opet prevelika jer je to teže pogoditi, ti si rekao da ne igraš manje kvote od 2 pa igraj između 2 i 2.20 ajde ako ljudi žele neka bude i višeIdimidodjimi je napisao/la:Ja nigdje nisam rekao da sam strucnjak nego da ne volim igrat takve kvote. Ti si se bunio da je prevelika kvota pa stoga sam i pitao jel se smije postavljat ili ne. Ti ako se smatras strucnjakom za kladionice ne znam sta trazis na forumu onda. Obicno su strucnjaci uz guuzzove par dobrih maca sa sampanjcem u rukama a ne po forumima.zgmiky je napisao/la:što se tiče teme zajednički par ako hoćete igrajte i postavljajte, ako nećete ne morate, nitko vas ni na što na ovom forumu ne sili, pravila postoje a kome ne paše nek ne igra i to je to...
Do tada, adio....
Hoces da ti dam broj telefona da se dogovorimo za kaficu da vidis ko je balaviji od nas dvojice?Believe je napisao/la:Idimidodjimi je napisao/la:Ja nigdje nisam rekao da sam strucnjak nego da ne volim igrat takve kvote. Ti si se bunio da je prevelika kvota pa stoga sam i pitao jel se smije postavljat ili ne. Ti ako se smatras strucnjakom za kladionice ne znam sta trazis na forumu onda. Obicno su strucnjaci uz guuzzove par dobrih maca sa sampanjcem u rukama a ne po forumima.zgmiky je napisao/la:što se tiče teme zajednički par ako hoćete igrajte i postavljajte, ako nećete ne morate, nitko vas ni na što na ovom forumu ne sili, pravila postoje a kome ne paše nek ne igra i to je to...
Do tada, adio....
Ovaj tiket mi vraca nadu u kladjenjeIskodee je napisao/la:Nesto sitno na sitno, nisam stigao ranije od posla,izmak'o mi Juve, roma al jbg
Prijatelju,možda ti nisi balavac,ali tako se ponašaš.Konstantno ti uvodiš pravila neka eno i na glavnoj temi i trollaš stalno.Jednostavno se nemoj obazirat na ljude poput Timeline-a.Shvataš?Idimidodjimi je napisao/la:
Hoces da ti dam broj telefona da se dogovorimo za kaficu da vidis ko je balaviji od nas dvojice?![]()
Znaci kladim se da si mladji jedno 6 godina glat!![]()
Al' dobro, neka te.... zanimljiv si i takav![]()
Iskren da budem, evo tek sad prvi puta vidim za pravilo da nema postavljat vece kvote od 2,2. Nisam pravila niti citao (sto bi rekli Amerikanci my bad).
Sve dalje 5 haha![]()
Al' ovo: balavac je najjace
ZGMIKKY do mene je , sve 5.... ovaj balavac mi je skrenuo paznju hahahaha![]()
Sve 5 kao sto rekoh![]()
Nastavljamo dalje.... bez ljutnje. Al' nemojte molim vas ovako nastupat sa glupostima tipa : balavac hahahahhahaa
Poslo sam i popravili su...Legle pare al da nisam slao cisto sumnjam...Idioti.Everlast je napisao/la:Samo im posalji mail moraju popravit ovo,**** ih otac lopovskiEmirTM87 je napisao/la:
Salji mail debilima, kod njih je sve moguce
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.