NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Pavić je trenirao u Čeliku Antu Hrkaća, koliko se ja sjećam on ga je iz vezne linije stavio na stopera i u nastavku karijere ostao je na tom mjestu, to je igrao i u Teuti, domaći igrač, ...
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
- Pantarei79
- Kontakt:
Je da nije to sve u 37 rata, poznajući poslovanje naše upraveEvolve je napisao/la:Kad zbrojis pare od Menala+Loncar+Europa= oko 1mil€ sigurno... Pare mislim nebi trebale biti problem uopce...

Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
Slazem sevolimsiroki je napisao/la:Gdje kod se okreneš Hrvatska, SP, Rusija, Modrić, prolazak skupine, finale, euforija, kockice...
a mene boli k.urac... samo čekam tko će nam doći na Pecaru od igrača i izvlačenje 1. I 2. pretkola.
Plavi, vi ste meni sve

Sp me ne dira ni blizu koliko izvlacenje pretkola el
-
- Kontakt:
Ma jasta bola...york je napisao/la:Slazem sevolimsiroki je napisao/la:Gdje kod se okreneš Hrvatska, SP, Rusija, Modrić, prolazak skupine, finale, euforija, kockice...
a mene boli k.urac... samo čekam tko će nam doći na Pecaru od igrača i izvlačenje 1. I 2. pretkola.
Plavi, vi ste meni sve
![]()
Sp me ne dira ni blizu koliko izvlacenje pretkola el
Morao sam ovo podjelit s vama.
Hvala za svaki post, uzivam citajuc

Igraj Široki, ti si najbolji !!
- prisonbreak
- Kontakt:
Jel vam to hoće doći Hrkać?jozo121 je napisao/la:Pavić je trenirao u Čeliku Antu Hrkaća, koliko se ja sjećam on ga je iz vezne linije stavio na stopera i u nastavku karijere ostao je na tom mjestu, to je igrao i u Teuti, domaći igrač, ...
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Malo sam se raspitao za Brazilca kazu da je solidan, kad oce da igra odlican, brz, lucidnog driblinga, extra tehničar. E sad nadam se da je Pavic autoritet i da ce izvuc ovo najbolje iz njega.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
-
- Kontakt:
Ima itekako...ulazim svaki dan po 10 puta na stranicu nebi li procito nesto romanticno.LoveSB96 je napisao/la:Drago mi je da ima jos "bolesnika"
Ne pisem puno..al sam tu

Igraj Široki, ti si najbolji !!
volimsiroki je napisao/la:Gdje kod se okreneš Hrvatska, SP, Rusija, Modrić, prolazak skupine, finale, euforija, kockice...
Plavi, vi ste meni sve

Vecina nas je takvih ovdje. Srce kuca samo za plave!
SAMO ŠIROKI!
Odšteta za Stipu je ostala ista,al u suprotnom pravcu bi trebali poslati barem jednog ili dvojicu igrača.
Izgleda da Ayayi i Solomon se protive dolasku što je dosad i kočilo transfer.
Samo jedno ime
penke je napisao/la:Odšteta za Stipu je ostala ista,al u suprotnom pravcu bi trebali poslati barem jednog ili dvojicu igrača.
Oce neko od njih dvojice ili neko drugi?
Ne znam,to bi se trebalo rješiti čim prije,s posudbe su im se vratili i Turčin iz Rudeša fin igrač,Čanađija i još neki lijevi bek iz Olimpije. Turcina i Čanađiju bih isto rado prihvatio.LoveSB96 je napisao/la:penke je napisao/la:Odšteta za Stipu je ostala ista,al u suprotnom pravcu bi trebali poslati barem jednog ili dvojicu igrača.
Oce neko od njih dvojice ili neko drugi?

Matić traži inozemstvo,propadne li mogao bi opet na Pecaru.
Zadnja izmjena: penke, dana/u 12 jun 2018, 04:03, ukupno mijenjano 1 put.
Samo jedno ime
Nemoj Pavelica, optužit ce nas za fasizam, jos ako se napravi ono sto su rekli svakako nam ne gine takva "etiketa".Orjuna je napisao/la:Ma kakav Turčin, nek nam Pavelića spreme na posudbu

To je vec odrađeno i bit će postavljeno danas ili sutraLoveSB96 je napisao/la:Nemoj Pavelica, optužit ce nas za fasizam, jos ako se napravi ono sto su rekli svakako nam ne gine takva "etiketa".Orjuna je napisao/la:Ma kakav Turčin, nek nam Pavelića spreme na posudbu![]()

It's better when it's live
- Pantarei79
- Kontakt:
hlive je napisao/la:To je vec odrađeno i bit će postavljeno danas ili sutraLoveSB96 je napisao/la:Nemoj Pavelica, optužit ce nas za fasizam, jos ako se napravi ono sto su rekli svakako nam ne gine takva "etiketa".Orjuna je napisao/la:Ma kakav Turčin, nek nam Pavelića spreme na posudbu![]()

Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
Bralić odlazi 90%...
- Evolve
- Kontakt: