Cisto se provaljuju pred svijetom.Stranac je napisao/la:Realno, Inter se bruka kao i obično na sve svjetskom nivou.
Čuj nakon tri sata nadojebavanja neko skonto da ovo nije povoljno za njih. Jbt kakvi amateri.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Burberry46
- Kontakt:
Vidis da ih amateri vode, sto se vidi i na terenuStranac je napisao/la:Realno, Inter se bruka kao i obično na sve svjetskom nivou.
Čuj nakon tri sata nadojebavanja neko skonto da ovo nije povoljno za njih. Jbt kakvi amateri.

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Da su ovi iz Intera amateri jesu sigurno , jer neznaju biti ****!! Ali ovi iz dubrentusa su takve ljige da bi zajebali rodenu mater, najveca glupost je bila uopste uci u razgovor!! kao da gledam nagovaranja Guarina od strane smradova

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
dajte im 10 milki i onda ce biti realan transferStranac je napisao/la:Realno, Inter se bruka kao i obično na sve svjetskom nivou.
nema potpisa
Ma da nagovaraju Guarina, kojeg je Inter (ne mi forumaši) htio da trejda i sad kao skontali da neće. Ha HA Ha. 

Po meni je 8 realnoAdmir_Sa je napisao/la:dajte im 10 milki i onda ce biti realan transferStranac je napisao/la:Realno, Inter se bruka kao i obično na sve svjetskom nivou.
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
Dobit će **** i pride nezadovoljnog Guarina.Admir_Sa je napisao/la:dajte im 10 milki i onda ce biti realan transferStranac je napisao/la:Realno, Inter se bruka kao i obično na sve svjetskom nivou.

- Interista02
- Kontakt:
upravo, mislim da bi sve ispod 8 bilo nerealnomuxa je napisao/la:Po meni je 8 realnoAdmir_Sa je napisao/la:dajte im 10 milki i onda ce biti realan transferStranac je napisao/la:Realno, Inter se bruka kao i obično na sve svjetskom nivou.
8-10 miliona, to bi vec bio poso' u kome bi obe strane bile zadovoljne
Obrni okreni vi ste popusili, vratice vam se igrac koji ce bit nezadovoljan,a kojeg navijaci mrze.vrebac86 je napisao/la:Da su ovi iz Intera amateri jesu sigurno , jer neznaju biti ****!! Ali ovi iz dubrentusa su takve ljige da bi zajebali rodenu mater, najveca glupost je bila uopste uci u razgovor!! kao da gledam nagovaranja Guarina od strane smradova![]()
Vucinica mi svejedno prodajemo a vi se brukate.
- Contentissimo
- Kontakt:
18:45 - ESCLUSIVA TJ - GUARIN MINACCIA RESCISSIONE - Secondo indiscrezioni filtrate dallo staff di Fredy Guarin, il colombiano sarebbe pronto a tutto pur di andare alla Juventus. Il centrocampista considera l'Inter una parentesi chiusa e si starebbe impuntando addirittura con la minaccia di rescissione del contratto. Ricordiamo che il colombiano ha un contratto di due anni e mezzo ancora con l'Inter. Thohir cederà alle richieste del colombiano?
evo cak je spreman i na raskid ugovora...
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
opisujes samog sebe?Lippi je napisao/la:Cisto se provaljuju pred svijetom.Stranac je napisao/la:Realno, Inter se bruka kao i obično na sve svjetskom nivou.

joj koliko gluposti moze Interova uprava napravit to je nevidjeno

*La Roma non si tifa, si AMA!*
- Burberry46
- Kontakt:
Agresti kaže da nikada u životu slično ovome danas nije vidio.

1946
Lik ocigledno hoce u Juve, hoce LP, Vucinic pristao, Inter bio pristao i sad onaj levat od predsjednika ga jbe u glavu.Contentissimo je napisao/la:18:45 - ESCLUSIVA TJ - GUARIN MINACCIA RESCISSIONE - Secondo indiscrezioni filtrate dallo staff di Fredy Guarin, il colombiano sarebbe pronto a tutto pur di andare alla Juventus. Il centrocampista considera l'Inter una parentesi chiusa e si starebbe impuntando addirittura con la minaccia di rescissione del contratto. Ricordiamo che il colombiano ha un contratto di due anni e mezzo ancora con l'Inter. Thohir cederà alle richieste del colombiano?
I ja bi licno bio ljut i bolilo bi me k.
Jel' ova transfer saga uticala na to da ne dođe, bar za sada, do sukoba između fanova Juvea i Rome
Dajte ljudi, pa utakmica sutra, mora biti malo varnica

Dajte ljudi, pa utakmica sutra, mora biti malo varnica

Ja te volim, volim Željo..
sve dok je pod ugovorom on sam bez gazde moce preci u neki drugi klub samo na sokeruLippi je napisao/la:Lik ocigledno hoce u Juve, hoce LP, Vucinic pristao, Inter bio pristao i sad onaj levat od predsjednika ga jbe u glavu.Contentissimo je napisao/la:18:45 - ESCLUSIVA TJ - GUARIN MINACCIA RESCISSIONE - Secondo indiscrezioni filtrate dallo staff di Fredy Guarin, il colombiano sarebbe pronto a tutto pur di andare alla Juventus. Il centrocampista considera l'Inter una parentesi chiusa e si starebbe impuntando addirittura con la minaccia di rescissione del contratto. Ricordiamo che il colombiano ha un contratto di due anni e mezzo ancora con l'Inter. Thohir cederà alle richieste del colombiano?
I ja bi licno bio ljut i bolilo bi me k.

nema potpisa
-
juve merdagio10 je napisao/la:Jel' ova transfer saga uticala na to da ne dođe, bar za sada, do sukoba između fanova Juvea i Rome![]()
Dajte ljudi, pa utakmica sutra, mora biti malo varnica![]()

Ovi pojedini Romini bi da se mjesaju medju velike pa se isticu kad god imaju priliku, vidjela zaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu.gio10 je napisao/la:Jel' ova transfer saga uticala na to da ne dođe, bar za sada, do sukoba između fanova Juvea i Rome![]()
Dajte ljudi, pa utakmica sutra, mora biti malo varnica![]()
Moze ici gdje hoce za 15 milki!! ili u zamijenu za Vucinica i neki 8 mill. sve ostalo bi bilo van pameti i sta tu sad ima tko da se ljuti!! Gazda reagirao na vrijeme prije nego li ovi mamlazi uvucu klub u jos veci minus 

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Thohir je od cirkusa napravio cirkus na kvadrat 

Il Club più titolato al mondo!
@Lippi Ma mora da ih je spustio onaj poraz od 3:0 pa su se sad opametili i ne žele da ulaze u sukobe

Ja te volim, volim Željo..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.