FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Odlazite mamu vam j.ebem svima! A zaboravise svi da nam treba stoper krilo i tsko te neke nebitne pozicije za lopove u upravi mrs svi
Ja ne kontam prihvatis ostavku trenera i angaziras njegove pomocnike , daj recite mi da sanjam .
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Pratim sva ova desevanja i razmisljam o vremenu kad nam je dosao Kodro, da smo Bogdo Mehu zadrzali bar 2-3 sezone. Ali sta se moze..puno se grijesilo, uz sve to Tan odlucio zavrnuti dotok sredstava. Da li je Dino zbilja odigrao blef sa nama navijacima, sposoban je to je dokazano..nebi ga BBi uzeli da je levat..ili je sve rezultat nesretnih i nespretnih okolnosti. Mogao bi se pisati roman...al nema fajde.
Ovako,moj trenutni stav, nemamo dugova..znaci dobra roba( hvala svima koji su u tome pomogli). Ako se popravi stanje u drzavi ili u najmanju ruku kvalitet lige, onda ce nas kupiti neko ko zeli rezultat i ponovo pocinje renesansa..mislim da bi nas Tan vrlo rado prodao. Do tada, na sjever, istok, zapad..nebitno na koju tribinu idemo, vazno je da podrzimo FK SARAJEVO, pa i u ovakvoj situaciji i igrackim kadrom mozemo u Evropu svake godine. A trener ko trener, ni Kapelo nam ne moze pomoci dok je Tan na celu kluba..ne pravi se pita o g****.
Ovako,moj trenutni stav, nemamo dugova..znaci dobra roba( hvala svima koji su u tome pomogli). Ako se popravi stanje u drzavi ili u najmanju ruku kvalitet lige, onda ce nas kupiti neko ko zeli rezultat i ponovo pocinje renesansa..mislim da bi nas Tan vrlo rado prodao. Do tada, na sjever, istok, zapad..nebitno na koju tribinu idemo, vazno je da podrzimo FK SARAJEVO, pa i u ovakvoj situaciji i igrackim kadrom mozemo u Evropu svake godine. A trener ko trener, ni Kapelo nam ne moze pomoci dok je Tan na celu kluba..ne pravi se pita o g****.
- Evolution87
- Kontakt:
Ja sam sa Sarajevom zavrsio bar za sad, izlevatise me i uzeh bezveze godisnju za zapad, haram im bila svaka moja marka sto sam im dao! Na Kosevu me vise nema, ali sam raspolozen za svaki vid akcije vezan za skidanje glava ovih bogaljima u upravi.
UPRAVA NAPOLJE **** VAM MRTVE
UPRAVA NAPOLJE **** VAM MRTVE
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sabinho je napisao/la:Veliko kockanje uprave. Sretno Senade, neka ti je Bog na pomoci!

- Evolution87
- Kontakt:

IDEMO SEFE POVEDI NAS U NOVE POBJEDE!!!

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Ovi iz uprave nisu normalni
Senade jel' te stid Čale?
Jbt ovakve vojnike
Gdje je Crnković mamu vam svima
Pored 100 krila Krstu opet na krilo stavljaju
Večeras ili sutra se gradi arena

Senade jel' te stid Čale?
Jbt ovakve vojnike
Gdje je Crnković mamu vam svima
Pored 100 krila Krstu opet na krilo stavljaju
Večeras ili sutra se gradi arena
Zadnja izmjena: Bordomen, dana/u 31 jul 2017, 11:42, ukupno mijenjano 1 put.
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
NA KOSEVO KROCIT NECU DOK OVA G0VNA NE ODU! DABGODA SIDU DOBILI SVE IM YEBEM.
SENADE PICKICE BEZ OBRAZA !!!
SENADE PICKICE BEZ OBRAZA !!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
A vojnik Repuh i Svrakic su djoncine , rekao nam je Zekic fino sto ne mozemo doc do boljeg trenera
-
- Kontakt:
Pa nije to jedini slucaj. Mnoge ekipe u jakim ligama su to radile.paulus je napisao/la:Ja ne kontam prihvatis ostavku trenera i angaziras njegove pomocnike , daj recite mi da sanjam .
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
ODLAZITE IZ NASEG SARAJEVA!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
De reci nam ubleho molim te koje ekipe i u kojim to jakim ligama su to radile??????fks74 je napisao/la:Pa nije to jedini slucaj. Mnoge ekipe u jakim ligama su to radile.paulus je napisao/la:Ja ne kontam prihvatis ostavku trenera i angaziras njegove pomocnike , daj recite mi da sanjam .
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
Ne treba pravit bojkot! Treba nas otic sto vise protiv goska da im **** mame! Uprava napolje j.ebem vas bezobrazne, kako vas nije stid ba ode vam igrac hladno vi ga ne prijavite uefi ili ga bar kaznite nista. Pa jeste li vi normalni ? Ovaj klub volim najvise na svijetu leticete svi aBd. Mater vam bezobraznu.
Za vikend prije utakmice, dobro bi bilo organizovati proteste ispred kluba.
Ne moze se navijac biti sada hocu na tribine sada necu zato sto je Repuh trener. Ja idem na utakmice, ne zbog trenera ili Hebibovica nego zbog Fk Sarajevo.
-
- Kontakt:
HAHAHHAHA PA MAJKU VAM YEBEM DEB.ILI, JESTE LI VI NORMALNI???
UPRAVA NAPOLJE, MRTVE VAM YEBEM
UPRAVA NAPOLJE, MRTVE VAM YEBEM
Organizuj, uradi nesto konkretno. I ja sam protiv uprave i doci cu na proteste ako ih ti organizujes.Evander je napisao/la:Za vikend prije utakmice, dobro bi bilo organizovati proteste ispred kluba.
Ok poredis neke strucnjake sa covjekom koji je iz opstine doso zaglavio u 80tim sto se taktike tice i on da otkaz jer nema opravdanja i mi zaposlimo njegove pomocnike , nadji mi taj slucaj u jakim ligamafks74 je napisao/la:Pa nije to jedini slucaj. Mnoge ekipe u jakim ligama su to radile.paulus je napisao/la:Ja ne kontam prihvatis ostavku trenera i angaziras njegove pomocnike , daj recite mi da sanjam .
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Uskoro nam slijedi scenarij u smislu " Navijači Sarajeva ne zele Vincenta Tana na čelu kluba"
Nema nikakvih ambicija osim da ne idemo u minus, a to sto prica uprava da su cilj trofeji su price za malu djecu...
Imas odredjeni budzet koji ne mozes prekoraciti i sto mozes uraditi sa tim parama uradi,a taj budzet je minimalan...
Tanu se drasticno smanjuje bogatsvo jer je ocigledno los biznismen. Pa eto ako bankrotira, mozda ga se i rijesimo.
Nema nikakvih ambicija osim da ne idemo u minus, a to sto prica uprava da su cilj trofeji su price za malu djecu...
Imas odredjeni budzet koji ne mozes prekoraciti i sto mozes uraditi sa tim parama uradi,a taj budzet je minimalan...
Tanu se drasticno smanjuje bogatsvo jer je ocigledno los biznismen. Pa eto ako bankrotira, mozda ga se i rijesimo.
Trenutno korisnika/ca: budzak, fks74, HordasFks, Tatamata1946 i 47 gostiju.